Novi PRENESI tarifni paketi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

komsijakaraburma, mislim da Telenor o tome još uvek ne razmišlja i to se svakako neće desiti u toku ove godine. Možda tek od naredne kada se liberalizuje tržište uvođenjem MNP-a i kada ih opali konkurencija po ušima. Ali čak i da se to desi, ja ću preći na VIP sigurno jer sam dovoljno punio Telenoru džepove svih ovih godina.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja takodje prelazim na Vip osim ako mt:s nesto drasticno ne promeni i time poboljsa svoju ponudu. Samo mi je broj bitan, i to je jedino sto me drzi u ovom jatu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ja moram da ostanem u telenoru, zbog roditelja koji me smaraju jer je njima jeftinije da me zovu ( keva ima neki golden paket ku*ac palac, jer je drugi koristnik mobtela) a cale ima neki flexi valjda, pa im je jeftinije da me zovu ako sam telenor, a i devojka mi je telenor, pa ono ...

dakle moram da ostanem u telenoru... e sad... koristim prenesi 700... i ok mi je racun.. nekada probijem minute ( :o jbg, pricam mnogo,ne koristim fixni trenutno ) , pa koristim pre-paid broj u drugom telefonu sa mix tarifnim dodatkom da pricam sa devojkom..
e sad ..razmisljam se da predjem na prenesi 900.. samo me nervira ovo 60+60... a ovih 900 minuta/poruka i 1200 minuta posle su sweet..

ima neko neki savet... ( osim da odem iz Telenora, sto ne mogu, vec sam obrazlozio)... ?

hvala unapred
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Layne_Staley, uzmi listing za par poslednjih meseci, pa ces videti kakva bi situacija bila da ti je 60+60, pa ces videti da li ti se isplati da predjes. Ja sam za jedan mesec radio poredjenje izmedju 60+1 (kako mi je sada na mt:s MIX-u) i 60+60 i dosao do sledecih rezultata:
ukupno poziva - 65
tarifiranje 60+1 - 380.21 minut
tarifiranje 60+60 - 404 minuta.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Layne_Staley,verovatno si mislio da predjes na Prenesi 950,jel Prenesi 900 ne postoji... 8)
Ako je situacija takva kakvom si je opisao,moj ti je predlog da predjes na Prenesi 950 (iako je po meni zaokruzivanje na pun minut cist bezobrazluk),iz razloga sto se na tim "vecim" paketima dobija i odredjeni broj minuta u Telenor mrezi (koliko sam shvatio tebi bi to dosta znacilo),za taj paket je 1200 minuta u pitanju,a te minute nemas u paketu koji trenutno koristis... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Layne_Staley, pa ako kazes da dosta pricas i da imas telenorce oko sebe najbolje ti je da uzmes taj Prenesi 950.
Sto se tice razgovora s xxxx, za to ti je najbolji omiljeni broj kod telekoma.
E sad... Ako si na zensku trosio vecinu minuta u paketu, onda ti mozda potrebe zadovoljava i Prenesi 400, ili Prenesi plus 1gb, u kombinaciji sa telekomovom karticom. To sada ti vec najbolje znas.

Izmenila Ninolina:: zaista nije bilo potrebe da upotrebljavaš takav izraz...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako toliko pricas, a pored toga ti borjevi su iz Telenora onda predji na taj veci paket.
Slozio bih se sa mezzanom da uzmes listing i da pogledas kako su ti pozivi rasporedjeni i koliko traju i da na osnovu toga doneses konacnu odluku.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ih pa mi tako lepo dajemo savete za izbor paketa,otprilike da bolje poznajemo materiju nego li oni koji trebaju to da znaju,odnosno koji dobijaju pare da bi to znali i preneli korisnicima... 8) :dry:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ljudi, hvala na savetima !! :)

u principu nemam kratke razgovore ( razgovori su duzi od 2 minuta, ako se to moze nazvati duzim).. razmislicu jos malo.. valjda nece biti kobno tih 60+60... a i moram da ih pitam da li smem da se vratim na stari paket..

plus sto sam razmisljao da uzmeme neki telefon mozda, a to sa starim prenesi paketima ne moze... mada to za telefon nije presudno nimalo..

u glavnom,hvala !! :wink:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ako pedjes na novi paket,mema vracanja na stari,ako je taj stari,hm izbacen iz ponude...al sam objasnio. Taj prenesi 700 vise ne postoji,znaci kad jednom predjes sa njega,nema vise povratka.
ex ivan87

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Za zaokruzivanje ima leka programom Vibra-Conect koji radi na symbianu,podesis ga da ti zavibrira na 50 sekundi i imas vremana da za 10 sekundi dovrsis razgovor i ne uletis u sledeci minut.Tako da taj problem 60+60 donekle mozes resiti ovom kombinacijom.
8) 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Deksi, to je odlicna ideja :) odlican program.. nisam cuo jos za to .. ja se 28og prebacujem najverovatnije na novi Prenesi 950, pa sta mi bog da :) hvala vam ljudi za sve savete , na nivou kao i uvek !!

:)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi Prenesi Plus 500 MB: Http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... nesi-plus/

Prenesi plus 500 MB: 500 MB internet saobraćaja, 500 SMS poruka, 150 minuta u nacionalnom saobracaju, 500 minuta u Telenor mrezi - Pretplata 790 dinara. Cene su bez poreza.

;)
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Tooooo!!! Bravo Telenor!!! Drago mi je što ste uslišili želje svojih korisnika. Toliko smo puta ovde na forumu pisali da želimo takav paket. Prošetaću se sutra ujutru do poslovnice da se prebacim. Ovo je prava ponuda za mene. :oops:

komsijakaraburma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13

Post od komsijakaraburma »

Konacno odlican paket. Pristojna cena, dovoljan broj slobodnih minuta i 500 MB :D Vrh. Cak ni skuplji paketi nisu losi!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

lepo ovo stvarno, samo mora da se dodaju neki bonus minuti u postojecim prenesi paketima, jer prenesi 200 nudi mnoooooooooogo manje od ovog paketa a razlika je 100 RSD.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Evolution vidim da ste me poslusali u vezi novog prenesi paketa jos da ispunite ovo za besplatno za dvoje ili neke porodicne pakete, nesto kao moja ekipa na prepaidu. Paket je ok samo kada bi se prvo trosili minuti u mrezi ali....

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Jedino sto mi smeta jeste
1. Tarifiranje 60+60 (minuti se tope)
2. Internet zaokruzivanje na 10kb
3. Minuti u mrezi se trose tek nakon potrosenih paketnih (ovo je prekopirano od vipa, a znamo kako su minuti uzasno skupi kad se prekorace paketni, sa usppstavom veze i zaokruzivanjem - nimalo povoljno)
Sve u svemu, nije sve kao na reklami, ali za 1025 din mesecno (sa porezima) solidan paket.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tarifiranje ajde-de, kada bi se mrezni minuti trosili paralelno paketnim. Sto se zaokruzivanja na 10 kb tiche, na ovu kolicinu, potpuno nebitno, osim u slucaju da neko koristi mobilni kao modem a surfuje ili ne daj Boze downloaduje preko laptopa. Inache sasvim ok ponuda, cekamo mt:s :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

vuchko987, nije bas da se minuti "tope". Ja sam za 2 meseca uporedjivao kakva je razlika izmedju 60+1 i 60+60 tarifiranja, i cini mi se da ne moze da bude veca od 20%.
I meni se svidja paket, voleo bih da telekom ponudi nesto slicno, pa da predjem sa MIX100 na ovakav. :D

Odgovori