Telenor pusta 3G!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Cekao sam ovaj 3G sa nestrpljenjem ali sad vidim da ja za to nemem mogucnosti a i bas me zanima ko moze da gleda tv na telefonu pa meni je za 1-2 minuta racun uvecan za preko 100 dinara i zamislite da gledate tv svaki dan po sat vremena i koliki bi vam dosao racun
!!
Stvarno bi trebali da smanje cene a telenor je trebao i da dozvoli mesec dana za Dz dok se ne upoznamo, i malo veci asortiman jer oni sad imaju samo b92 i samo u Beogradu, a to se najvise korist kad putujemo jer ja u kuci mogu da gledam TELEVIZOR!!!

Stvarno bi trebali da smanje cene a telenor je trebao i da dozvoli mesec dana za Dz dok se ne upoznamo, i malo veci asortiman jer oni sad imaju samo b92 i samo u Beogradu, a to se najvise korist kad putujemo jer ja u kuci mogu da gledam TELEVIZOR!!!

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
Telenor je najobičnije đubre! .... jedino što znaju je da naprave šaren wap sajt sa puno slika da ti skinu što više kredita i da ti svaki mesec sa osmehom pošalju račun za svoje usluge (koje ne rade kako treba) .... mislim, da li je neobično što ja, koji živim na oko 4km od centra grada i na još manjoj udaljenosti od njihovog predstavništva, očekujem da imam dovoljan signal da mogu da telefoniram? ..... što se 3g-a tiče - wap se učitava istom "brzinom", a b92 je loš i na TV-u, a neće na ekranu od 2-3" i po ceni od 100, ili koliko din., minut...
pozdrav...
pozdrav...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Da bwe, njihov wap sajt skida kredit kao nenormalan... Ne secam se kada sam poslednji put isao na tu glupost.
A tek ova naplata za TV... Sve to treba lepo da se optimizuje za potrosnju, u suprotnom kao i da ne postoji.
Nego tu je fora, naplacuj tako dok mozes, a kad ne bude moglo, naplacuj kako mora.
A tek ova naplata za TV... Sve to treba lepo da se optimizuje za potrosnju, u suprotnom kao i da ne postoji.
Nego tu je fora, naplacuj tako dok mozes, a kad ne bude moglo, naplacuj kako mora.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja sam rekao da je Telenor lopov. Dobro je imati TV ma fonu ali cene su abnormalne. Telenor lopov, samo se hvale a nista, samo da nas kradu zato su i dosli da se pokazu u svetu kako znaju da kradu. Ja mislim da svi sto doldze u srbiju dosli su na takmicenje ko ce vise nakrasti. Stvarno BEZOBRAZLUK!!!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nikad nisam voleo MobTel, a sada ni njegovog naslednika. Nekako mi je telekom uvek bio blizi. Za sada sam bio veran. ali ovo sa 3G uslugom kod oba operatera je cist Muppet Show. A naravno naplata je na svetskom nivou. Jedva cekam da vidim sta ce Mobilkom da uradi. Ali ako uvede 3G koji RADI kako treba, po nekoj razumnoj ceni, eto njima veliki broj korisnika.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
gajic_ivan, znao sam da ima taj fazon sa "zvezdica-taraba" ali nisam znao broj .... hvala
Akki, da, bukmarkovana mi je ta stranica, ali retko kad je posećujem jer proveravam račun preko kompa ..... međutim samo sam hteo da kažem kako im je sajt idiotski pretrpan slikama ..... umesto onih simpatičnih, jasnih, a malih slika koje su bile dok je bio Mobtel, sad su stavili "plakate" koji čak ni ne predstavljaju na pravi način izabranu opciju...
pozdrav...

Akki, da, bukmarkovana mi je ta stranica, ali retko kad je posećujem jer proveravam račun preko kompa ..... međutim samo sam hteo da kažem kako im je sajt idiotski pretrpan slikama ..... umesto onih simpatičnih, jasnih, a malih slika koje su bile dok je bio Mobtel, sad su stavili "plakate" koji čak ni ne predstavljaju na pravi način izabranu opciju...

pozdrav...
Polako ljudi...
Izbacice i oni nesto FREE!!! 3G su pustili kao sto je vec receno samo da bi ispostovali ugovor, nema ni reklama, ni snizenja... ali polako... Telenor je svestan da mora sad na napravi neku "DOBRU AKCIJU" kako bi privukao korisnike, i dovukao malo onih sa 064!!! Bice sigurno nesto socno u skorije vreme, cim oni tako cute....
Izbacice i oni nesto FREE!!! 3G su pustili kao sto je vec receno samo da bi ispostovali ugovor, nema ni reklama, ni snizenja... ali polako... Telenor je svestan da mora sad na napravi neku "DOBRU AKCIJU" kako bi privukao korisnike, i dovukao malo onih sa 064!!! Bice sigurno nesto socno u skorije vreme, cim oni tako cute....