Yettel novosti
Re: Telenor novosti

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Na sajtu piše da se razgovori u pripejdu tarifiraju na 60 sekundi... A isto piše i za postpaid. Takođe podigli su cene tarifa ali su i dodali sadržaje...Deksi napisao: Na pri peid broj mi je stigla poruka da sada minute obracunavaju 90/60. A za post peid nigde nevidim da pise kako ih obracunavaju.
https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponu ... i/pripejd/
Sent via Xperia Z3
I ja sam dobio isti SMS 

- mb011
- Mobil stručnjak
Pa da od 1.avgusta... Zato na sajtu stoji stari način, a po zakonu moraju mesec dana ranije da nas obaveste....
Sent via Xperia Z3
Sent via Xperia Z3
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Trebalo bi zakonom da se regulise ovo zaokruzivanje (kao sto je EU definisala da se roming zaokruzuje na 1 sekundu). Ovako, mogu zaokruzivati 300/120 (5/2 min), a ti, koliko vidim nemas neki izbor jer se svima osladilo. Zaokruzivanje na 1 minut i jos nekako - MADA, ako vec postoji naknada za uspostavu veze, bilo kakva dodatna zaokruzivanja nemaju nikakvog smisla. Postpaid 60/1 jer nema uspostave, i toliko im.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Minut traje 90 sek. Ovo treba zabraniti zakonom. Vip je prvi uveo.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ponegde u svetu i postoje ta zaokruzivanja na 5 minuta i sl. Stavise neki nude da je prvih 5 min jeftinije nego minuti nakon toga i obrnuto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Po meni je sve to lopovluk! Ako hoće mogu da zaokruže na 5 ili 10 minuta prvi poziv...
Kapirate da kod zaokruzivanja 90/60 gde imate npr 900 minuta vi realno imate 600 tj. Najviše 600 razgovora može da se obavi...
Još samo mts da uvede to zaokruživanje i svi su onda isti...
Sent from LG V10
Kapirate da kod zaokruzivanja 90/60 gde imate npr 900 minuta vi realno imate 600 tj. Najviše 600 razgovora može da se obavi...
Još samo mts da uvede to zaokruživanje i svi su onda isti...
Sent from LG V10
and justice for all...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Dream Weaver, nisi u pravu... To samo pod uslovom da ti svaki poziv traje tacno 60 sec, a realno nije tako. Teoretski maximum ovog zaokruzivanja sto mogu da ti skinu jeste 600 min kao sto ti pises, ali zamislimo situaciju da zaista sve odjednom potrosis, ti fakticki gubis 30 sec, znaci imas 899.5 minuta.
Telenor novosti
miodrage, da li je realniji tvoj scenario ili od Dream Weaver? Mislim da više ljudi ima te kratke razgovore do 60 sekundi tipa, kupi još ovo, donesi i ono...
Zašto bi inače uvodili ovo zaokruživanje, ako bi svi pričali 60-ak sekundi. [emoji6]
Zašto bi inače uvodili ovo zaokruživanje, ako bi svi pričali 60-ak sekundi. [emoji6]
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Vla-do ja vrlo reći imam razgovore kraće od 1:15. Za mene ovde nema ni problema ni spora ali verujem da nekome jeste.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja isto baš retko imam kratke razgovore... bez 5 minuta ništa.
Zato valjda postoji SMS ako mi nešto treba poput:

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

vla-do napisao:kupi još ovo, donesi i ono...

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Mislim da sad imate osnova da raskinete ugovor ako to zelite, secam se da sam ja sa vip-om raskinuo ugovor jer su digli nesto cene smesno, ali su morali da mi prihvate raskid. Informisite se, eto vam dobre prilike ako ste nezadovoljni telenorom 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
I odes da raskines ugovor i oni ce ti reci dobro za vas nevaze promene do zavrsetka ugovora iii
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Mislim da se ovo navedeno odnosi samo na pripejd.A lepo i u poruci pise "razgovore iz kredita".
- Baraba
Kakvo raskidanje ugovora? Čitate li, ovo je za pri pejd.
Nove tarife nisu ništa posebno, daju najviše onog što se ne koristi, najskuplji i dalje, nemaju nikakve promocije, u ovom trenutku izgledaju kao derači kože.
Nove tarife nisu ništa posebno, daju najviše onog što se ne koristi, najskuplji i dalje, nemaju nikakve promocije, u ovom trenutku izgledaju kao derači kože.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Što je još gore svake godine su sve gori i gori. Biće ovog obračuna 90/60 ubrzo i za postpeid.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
- mb011
- Mobil stručnjak
Ne bih se složio da su posle novih tarifa baš toliko gori od ostalih.
Za 1750 dinara konkretno ja imam 500min/800sms/5,8gb neta. Sa telenor više i sbb promocijom. A sve to bez ugovorne obaveze. Drugi za te pare daju ipak manje.
Mislim da svako može da nađe ono što mu odgovara.
Sent via Xperia Z3
Za 1750 dinara konkretno ja imam 500min/800sms/5,8gb neta. Sa telenor više i sbb promocijom. A sve to bez ugovorne obaveze. Drugi za te pare daju ipak manje.
Mislim da svako može da nađe ono što mu odgovara.
Ovo je na žalost vrlo verovatno. Očekujem do nove godine tako nesto. Kad su videli da je prošlo Vipu, onda što da ne. Toliko o konkurenciji ovde...Deksi napisao:Biće ovog obračuna 90/60 ubrzo i za postpeid.
Sent via Xperia Z3
- Baraba
Sbb nemaju svi, a vip svima (novim i starim) nudi 3GB dok si korisnik, plus duple MB u paketu, plus 25% posto, dosta povoljnije od telenora i više. MTS, dobar dan, želim 50% popusta, gotovo. Telenor nema ništa, dere, nikakav popust za nove korisnike.