MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Re: MTS novosti

Post od Nenad-77 »

Da se minuti u mrezi trose paralelno sa minutima u nacionalnom saobracaju to bi razumeo i okej nekako bi svario ali ono sto uradili u box paketu je cist promasaj.I pored svih molbi koje sam im pisao da mi za tu razliku odbre dodake min u nac saobracaju 120min +60min+20min da kupim po ceni od 1din e onda sam lepo otisao kod advokata sa svom dokumentacijom i ispricao mu sta se desava.Posle konsultacije sa advokatom i vestakom proceniteljom za stetu pokrenuta je tuzba.Mts me kontaktirao i otisao za bg sa advokatom.ponudili su te dodatke ali smo ih odbili i advokat je zahtevao umanjenje mesecnih racuna u iznosu od 60000din i plus da plate trskove tuzbe advokata i vestaka ,posle toh zahtava u roku od 30min mts je doneo odluku da prihvata zahtev tuzioca i izvsili dopunu wneks ugovora po kojem mi se odobrava 50umanjenje zboh tex problema nastalih pd strane telkoma i popust vazi za period dok traje ugovorna obaveza.Tako je sa telekomom.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako nekog zanima roming u Grckoj - 1,4MB = 860din... u Makedoniji i do 2,5 puta jeftinije...

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Znaci ako slucajno upalis net i povuce sinhronizacije, ne isplati ti se da se vracas u srbiju :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

iphone ima i tu opciju da iako je ukljucen data connection mozes da ugasis roam/dont roam... valjda to pomaze... ja se nisam igrao...
ovih 1,4MB je google maps na, bukvalno, par sekundi... :ohmy:

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

Боље да си купио за те паре Мишелинову карту Грчке на првој пумпи :)

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

iLuka napisao:iphone ima i tu opciju da iako je ukljucen data connection mozes da ugasis roam/dont roam... valjda to pomaze... ja se nisam igrao...
ovih 1,4MB je google maps na, bukvalno, par sekundi... :ohmy:
Moze to i na androidu

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Može to i na wm 8.1 i šljaka sigurno bez problema.Ako ti je don't roam čekirano nema ništa od data konekcije...probano. :oops:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Znaci svi box korisnici bi mogli da tuze mts. I lepo da ih oderu i nateraju da vrate minute...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa ne mogu svi, samo oni koji su sklopili ugovor pod onim prethodnim uslovima koji su naknadno promenjeni. Ako si ti potpisao i pristao na ove nove, onda nemas nikakvog osnova da ih ganjas i trazis bilo sta.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

darkonda, ta prica je na zalost odavno zavrsena.
Mnogi su na kraju izvukli mobilni iz Box 4 i uzeli klasik, Box 3 (fiksni + net + tv), pa su sa mobilnim presli na obican postpaid. Ne znam zaista sta im je trebalo da tako upropaste Box 4, bila je to jedna od boljih ponuda na trzistu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Baš se zbog box paketa dvoumim, da jedan broj ubacim i uzmem box, a ne sbb. Šteta što nemam mogućnost za super box 4 koji ima brzinu 50/2.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

MTS novosti

Post od darkonda »

Mene su zeznuli, ali preko maila. Ja sam se zalio i u ugovoru su napisali da imam prava da prekinem ugovor 30 dana nakon sto objave na internet stranici promenu paketa ako mi se ne svide novi uslovi. Kakvi su to majstori zanata.

Pa jel moze box bez mobilnog broja?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Može box bez mobilnog broja. Tada postaje box 2-3, sve zavisi šta hoćeš u paketu da imaš. Ali znaj da je fiksni uvek osnova.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Citam onu Vip temu i prepisku oko ranijeg produzenja ugovorne obaveze pa me zanima, ako neko slucajno ima informaciju, sta se desava ukoliko imam ugovornu obavezu i uzeo sam telefon, pa onda ona 3 meseca ili koliko vec iskoristim i sklopim novu ugovornu obavezu, da li ce mi u tom slucaju dati kod za otkljucavanje telefona iz prethodne ugovorne obaveze ili nece i kada ce?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Uf, to je dobro pitanja. Po logici stvari, trebalo bi da ti kod daju odmah kada produžiš ugovor, iako je to 3 meseca ranije. No, logika i mts retko kada idu zajedno u rečenici, tako da ti je najbolje da pitaš u nekoj poslovnici, ako i oni uopšte znaju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Pre par dana sam bio u MTS-ovoj poslovnici u Knezu - ovoj novootvorenoj. Nije mi se dopala estetski, osim jedne slatke crnokose hostese, koja je više nego ljubazna. :wink: :D
Uglavnom, zamolio sam jednu radnicu da mi na L930 namesti mms podešavanja, i ona to nije umela ni nakon pola sata pokušavanja. Toliko o stručnosti. :wacko:
Inače, pitao sam ih koja poslovnica je zatvorena u centru sad kad su otvorili tu novu, i rekli su mi da je zatvorena ona na Obilićevom vencu, ispod TANJUG-a. Šteta, ta mi je bila omiljena.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evindzer, stvarno ti treba pomoc u podesavanju MMS, ili si samo zezao ljude tamo?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Ma, mogu to da podesim i sam, nije to nešto komplikovano, ali kad sam već bio tamo, iskoristio sam priliku da se malo zadržim i popričam sa onom slatkom hostesom. :wink: :oops:
A s druge strane, neka rade svoj posao, nije im u opisu radnog mesta cepanje atoma, pa da moraju da "uključe mozak".
Shvatam da to nije do MTS-a, već do radnika i stepena njihovog znanja vezanog za posao koji obavljaju - ali, neka ih obuče valjano ili zamene drugim radnicima koji će znati da rade svoj posao.
Ispade da se žalim na MTS-ove radnike, a zapravo nije tako, skoro svi sa kojima sam dolazio u kontakt su uvek bili ljubazni i izlazili mi u susret, ali me malo smara kad ne znaju neke tako proste stvari, kako onda da se pouzdam ako bi u pitanju bilo nešto ozbiljnije? :(

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

@evindzer, izgleda da si ti samo hteo da se zadržiš kod te hostese, čim si je stiskao sa MMS podešavanjima :D
Ne znam šta da ti kažem, ti se žališ na neznanje sa jedne strane koje je i opravdano, a sa druge ja se samo zadovoljam ljubaznošću koje sve manje nažalost ima.
@azimuth treba da se završi ugovorna obaveza na bilo koji način (penali, 3 meseca ranije, isticanje) i u obavezi su da daju kod za otključavanje.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

acamatic, ma, stiskao bih se ja s njom i bukvalno i figurativno. :lol: :lol: :lol:
Za ovih 6-7 godina, koliko sam u MTS-u, samo dva puta sam naišao na neljubazne radnike, svi ostali su uvek bili savršeno prijatni i predusretljivi. Ali, takvi su većinom i u Vipu i Telenoru - posao im je da budu ljubazni, posabno što sam i ja uvek takav.

Odgovori