MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: MTS novosti

Post od Baraba »

Ti baš obilazis poslovnice [emoji14]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nije problem biti ljubazan, ali biti upućen i znati nešto što treba korisniku, e to je već diskutabilno, bar kada je mts upitanju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije problem biti ljubazan? Najveći i najteži problem, upravo to, raditi sa ljudima.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Baraba napisao:Ti baš obilazis poslovnice [emoji14]
Šta ću kad zapošljavaju oku ugodne radnice. 8) :D :D
Imam MTS-ov i Telenorov broj, a ranije sam imao i Vipov modemski internet, pa se nagomilalo iskustvo. :lol: :wink: :lol:
znemanja, nažalost, u pravu si, mada ima zaista i upućenih radnika, koji su spremni da pomognu.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Šteta za poslovnicu na Obilićevom, tamo nikad nije bila gužva, većinu ugovora sam kod njih završio.
Nokia Efiftyone

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

<Milanche>, uz to, bili su vrlo ljubazni, i bila je jedna crnka kojoj nisam stigao da uzmem broj telefona. :D :lol: :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Džabe onda obilazis poslovnice, kada ne koristiš imenik telefona. Mms podešavanja ako to prođe, onda idu paketi i cene :D [emoji14]

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Baraba, razumemo se. :wink:
A posle paketa i cena, ide mogućnost prenošenja broja, i tako dalje. :lol: :D :lol:

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Svi koji su obuhvaceni promenama mobilnog sadrzaja u box paketima a potpisali su ugovor u periodu kada je paket imao 500min i od avgusta smanjili na 300 min nac nek upute protesni maill telekomu o negovanju i da su nezadovoljni promenama pa stim da cete razmisliti o nastavku dalje saradnje nakon isteka ugovora i traziti od njih kako bi vratili poverenje kod korisnika da vam odobre dodatke min u nac saobracaju 120+60 min po ceni od 1 din svakog meseca do isteka ugovorne obaveze kako bi tih 200 min nac nadoknadili a min u mrezi ako hoceju nek ukinu ili ostanu.U cetvrtak je stigao odgovor mom prijatelju da su mu dodelili 120+60min svakog meseca po ceni od 2+1 dinara do isteka ugovorne obaveze koja mu vazi do 11jan 2016.Sastavili smo im referat da njihovo malo moze da im donese mnogo jer na osnovu za box4 ugovor na 24 meseca vi njima dajete 88000din.Od njih ce zavisiti dalji tok saradnje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili samo traziti paralelno trosenje minuta u mrezi... To je jos bolje ;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

To je najbolje, bez ikakvih dodataka i ko zna čega. Kada bi tl uveli sve bi bilo u redu...

dalib0r
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Sep 2010. 21:19

Post od dalib0r »

Da li je neko koristio ove m:tel roming pakete za Crnu Goru? Zanima me da li je internet neograničen u tih 10 ili 30 dana?

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Mislim da to paralelno trosenje minuta necemo dobiti, da se digne cela Srbija :)

I mene zanima roming u cg kako funkcionise. Kazu da imas besplatne dolazne i odlazne pozive u telekom mrezama, mtel mts. I neogranicen internet...

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Tiketi su 10 ili 30 dana, neograniceni net i pozivi u mtel mts i domaci saobracaj, fiksne linije.
Koristim vec par god, super povoljno :D
12 godina na forumu!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li kod mts-a pali kada se posalje mail u kome se napise da ces da predjes u drugu mrezu ako ti ne daju 25% popusta na pretpaltu i mogucnost da se uzme telefon?

Ja sam slao telenoru i jos mnogi moji prijatelji i tamo pali i bez problema dobijemo 25% popusta na pretplatu i mogucnost da uzmem telefon.

Na mts-ovom sajtu nisam nasao mail na koji mogu da ih kontaktiram, vec postoji samo stranica gde se klikne da im se posalje mail i onda otvara Outlook na kompu, a meni nije podesen niti imam nameru da ga podesavam. Da li mozda znate na koji mail se mogu kontaktirati?
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Adresa na koju se salje mail je : mailto:mtsinfo@telekom.rs. Cisto sumnjam da ce oni to da odobre kao u telenoru.Danas su kontaktirali mog prijatelja da nisu u mogucnosti da realizuju tarifne dodatke za jedan dinar iako mu je pre neki dan stiglo da moze ali tehnicka sluzba nemoze pojedincima da to odobre.Nezna se kod njih ko pije a ko placa.Neko pokusava da rastera korisnike i sto jeftinije da se telekom proda.Ja sam uspeo u zadnjem trenutku da ostvarim popus 50posto na box paket tek kad sam podneo tuzbu protiv telekoma za krsenje aneksa ugovora za smanjenje nacionalnog saobracaja.Kako mi je advokat rekao nemaju prava da mi smanjuju nacionalni saobracaj ugovorom potpisan sa obe strane kada je vazilo 500min ali imaju pravo da redukuju saobracaj unutar mreze.Sutra salje mail za smanjenje pretplate za 1000din za box 4 paket ali obavezuje da ce za tu razliku koristiti tarifne dodatke po punoj ceni.Prihvatice to sve dok traje UG do 11 jan 2016.Zeznuli su box paket za mobilni saobracaj unazadili su ga nacisto.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Znaci kod mts-a se tesko moze dobiti neka ovakva pogodnost kao u telenoru. Drug ce im poslati mail pa ako mu izadju u susret javicu vam
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Neka pokusa ali cisto sumnja da ce kod mts bilo sta uraditi.Telenor je pre bio tezak po tom pitanju ali kada su poceli da gube korisnike onda su popustili mada opet svi su operateri skupi na neki nacin.Inace korisnici box paketa treba mts da posalju mail da su nezadovoljni smanjenjem nacionalnog saobracaja i kulturno napisu sta misle o svemu tome i da neracunaju na nastavak saradnje i produzetak ugovorne obaveze pa neka se malo zapitaju i razmisljaju kako bi zaradili platu.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

toda81, oni već daju 50% na pretplatu sa telefonom na rate (po maloprodajnoj ceni):
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... -rate.html

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Najnormalnije nazoveš 064/790(mts ekspres i btw poziv je besplatan) i naručiš telefon koji hoćeš na 24 rate + bilo koja tarifa koju odabereš i to sa 50% popusta.Nisi kao npr.na Telenoru u obavezi da ideš od najmanje te i te ...tarife.E sad,plaćaš maloprodajnu cenu telefona na 24 rate(uz račun),to je cena na sajtu njihovom,za svaki telefon skroz na kraju stranice,crvenim slovima+idiotska 3G pretplata+tarifa koju odabereš.Jedino kod najjeftinije dve tarife plaćaš nešto veću ratu,da nepričam bezveze nisam 100% siguran koliko više.
To da li ćete neko iz mts pozvati da ih foliraš,tipa,podnesem zahtev za raskid pretplatničkog ugovora,ili ugovorne obaveze-NEĆE,tvoj broj je mrtav još dok si u poslovnici.Telenor zadržava pravo da te "Servis za brigu o korisnicima" u roku od par dana pozove i da te pita:"Zašto?"Tu možeš sa njima malo da pregovaraš da vidiš šta možeš dobiti...Vip,igre bez granica. :uhuh:
Poslednja izmena od PetarI u Uto, 04. Avg 2015. 13:21, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori