Prvo minuti ka svim mrežama nažalost. Glupost neviđena.darkonda napisao:Jel najdrazi broj oni minuti sto se dobiju, prvo se trose minuti uracunati u profil pa onda ostali za najdrazi broj, ili paralelno se trose?
MTS novosti
Re: MTS novosti
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Re: Novi mts portal za privatne korisnike
Ja i nisam nešto oduševljen dizajnom, mogao je izgled menija da bude malo drugačije raspoređen. Međutim, problem je i tome što sajt nije u potpunosti funkcionalan. Pokušavam već danima da podnesem online zahtev za novi ugovor i stalno javlja grešku u poslednjem koraku.danil80 napisao:Dosadašnji korisnici portala moj telekom od juče imaju na raspolaganju redizajnirani i unapređeni portal za pregled svojih servisa... Ja sam prosto oduševljen, posebno sa statistikom, listingom koja je u realnom vremenu

Stranica koju tražite ne postoji na portalu

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Poceli su naplacivati listing 24, toliki su im troskovi stampanja kako pise u poruci.
Android 12
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
MTS novosti
Znaci i dalje je tako. Nadao sam se da su promenili u medjuvremenu...antec napisao: Prvo minuti ka svim mrežama nažalost. Glupost neviđena.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
darkonda, naravno da je glupost, još plus ove nove tarife već imaju na hiljade minuta u mts mreži nakon potrošebih min u nacionalnom saobraćaju, a znamo da se omiljeni broj bira iz mts mreže, tako da taj dodatak i nema neku svrhu! 

Zna li neko šta je ovo.Juče na pripejd broj(ne želim ugovor) uplatim 400 din,hoću da aktiviram net i dobijam dve poruke:
1. poruka edopuna,kaže:Vas kredit je dopunjen sa 400 din i vazi do...sve normalno.
2. sa broja 2020 dobiam poruku:Postovani,sa Vaseg racuna su naplaceni naknada i vrednost Express dopune u iznosu od 67 din.Vas mts....
Jbg,a gde su tu prijatelji?
Jeli iko ovakav slucaj do sada imao?Čuvam poruke i dalje.Naravno nije mi uplaćeno 400 din nego 333 din.
1. poruka edopuna,kaže:Vas kredit je dopunjen sa 400 din i vazi do...sve normalno.
2. sa broja 2020 dobiam poruku:Postovani,sa Vaseg racuna su naplaceni naknada i vrednost Express dopune u iznosu od 67 din.Vas mts....
Jbg,a gde su tu prijatelji?

- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Pa verovatno si ranije iskoristio express dopunu, pa ti sad skinuli ...
Pošto sa pripejdom nisam prijatelj,stvarno neznam koja je to varijanta ekspres dopuna?I da da li će mi to i dalje skidati,ako nastavim sa ovim načinom korištenja(a broj sam preuzeo,tako da neznam šta je pre toga bilo)?
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Kada imas manje od 20 din, aktiviras ovu dopunu i oni tu uplate 60. Posle kad uplatis kredit oni ti skinu i to je to...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
PetarI, broj ti je bio u "dozvoljenom minusu". Kad si uplatio kredit, namirio si minus sto si im ostao duzan i to je to.
Nece ti ponovo skidati pri sledecoj dopuni, osim naravno ako ponovo ne udjes u minus (s tim sto se u taj minus ne ulazi automatski, vec ga ti licno aktiviras ako ti je neophodan).
http://www.mts.telekom.rs/index.php/express-kredit.html
Nece ti ponovo skidati pri sledecoj dopuni, osim naravno ako ponovo ne udjes u minus (s tim sto se u taj minus ne ulazi automatski, vec ga ti licno aktiviras ako ti je neophodan).
http://www.mts.telekom.rs/index.php/express-kredit.html
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Danas videh da je jedna drugarica objavila da mts menja pakete i da ona vose nece imati mobilni net, ima li neko vise informacija o toj promeni?
Gde je to videla?
- Dejan
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
- :: iPhone 8 Plus
- :: Nikon D750
- Kontakt:
Bice novi paket Mix Net XL plus valjda i manja cena paketa Super Plus... Tako nesto. Ima na sajtu.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ja ne mogu da nadjem.Ima li link?Od kada su menjali sajt,jedva se snalazim.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
misapop,
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... vesti/1089
Samo sto ova Miks XL Plus tarifa nema minuta u mts mrezi, nakon potrosenih 750 u domacem saobracaju, malo bezveze, mada mislim da je u pitanju greska na "novom sajtu" koju ce ispraviti uskoro, valjda!
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... vesti/1089
Samo sto ova Miks XL Plus tarifa nema minuta u mts mrezi, nakon potrosenih 750 u domacem saobracaju, malo bezveze, mada mislim da je u pitanju greska na "novom sajtu" koju ce ispraviti uskoro, valjda!

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni radi, evo upravo probao. Mozda nesto cackaju pa na momente pukne. 

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Azimuth, i meni je bio proradio i opet puko.
Otvorio je stranu sa ponudom telefona za fizička lica i kad sam kliknuo na neki telefon pukao i više ne radi ni strana na kojoj sam bio...

Otvorio je stranu sa ponudom telefona za fizička lica i kad sam kliknuo na neki telefon pukao i više ne radi ni strana na kojoj sam bio...

and justice for all...
Ovaj nov mts.sajt.je.katastrofa,mobilni nema sanse.da.ga otvori.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kod mene na Chrom-u ga otvara bez problema. Mada se slažem da je malo nepraktičan za navigaciju sa mobilnih uređaja.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)