Kampanje kod mts su cista glupost.Kada sam potpisao sa njima ugovor u avgustu nije bilo nikakve kampanje.Sad ima kampanja duplo vise mb za sve nove i postojece korisnike a za nas koji smo potpisali i 2 dana ranije pre ove kampanje nema nista.Po njima ispada da ja treba da pratim kampanju da bi potpisao ugovor a ne prema svojim potrebama sto je cista glupost.Cim istekne ugovor kod njih vracam se u telenor i uzimam 50posto popusta plus 50posto vise ako neuzimam nikakav uredjaj.Telenorova sluzba za brigu o korisnicima je mnogo bolja nego mts.
Nenade da nisi malo preterao?Aj sto ti smanje racun na pola vego ti ga i pojacaju za pola paket ako ne uzmes telefon.Izvinjavam se ako sam pogresno razumem.
Jbg, svi bi za 100din da imaju i net i flet paket. Nece da moze. Sve kosta, sve ima svoju cenu. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali zasto i kako uopste neko moze da ocekuje da neka promocija ili kako kaze "kampanja" bude retroaktivna i obuhvata korisnike koji su potpisali ovo ili ono pre nekoliko nedelja/meseci/godina? Odakle ti takva ideja uopste? Da li si to video negde? Da li u prodavnici kad je popust na wc papir ti trazis da ti vrate pare jer si juce kupio po drugoj ceni?
Drugo, ovo za Telenor, i to mi se cini da je preterao. I popust 50% i jos na to 50% vise svega? Gde to ima, odmah cu da uzmem paket.
Poenta mog pisanija je da ne treba pisati i pljuvati nesto sto se tebi nije svidelo (mts i retroaktivno uvodjenje promocije), vec ako negde zakinu tebe kao krajnjeg korisnika. E tada trebas da opletes po njima i njihovim najmilijima.
A drugo, ako ti vise odgovara neki od druga dva provajdera, samo napred, danas barem nije problem preneti broj.
Slažem se sa Azimuthom, jedino bih dodao: kad rade ovakve promocije, mogli bi da svim korisnicima puste sms obaveštenje o tome, jer ne zalaze svi na njihov sajt toliko često, pa onda ni nemaju najnovije informacije. A drugo, tako bi povećali broj korisnika koji su se odazvali na promociju.
Ma kakav mts i promocije, "e-popust" je brže bolje stopiran, a i bilo ga je komplikovano aktivirati, za razliku od roming paketa i sl, koji se jednim klikom nepovratno aktiviraju.
Tako sam ja izviseo proslegodine sa novom promocijom i onda produzio paket na godinu dana.Istice mi za mesec dana i opet cu ga produziti na godinu dana samo sto ce me ovj put uhvatiti promocija
Da se razumemo nepljujem niti hvalim nijednog operatera jer nijedan operater nece dati nista dzabe.Nije mi zapelo za njihov dupli net jer ovako imam na raspolaganju od mobilni internet 15gb za koji placam 550din sa popustom kod telenora ugovor na 12 meseci a kod mts imam paket mix xl sa 50 posto popusta na 12meseci.Nervira me kod telekoma koji kad uvede neku kampanju obuhvata samo korisnike koji u tom momentu sklapaju ugovor.Zasto nema kampanje za postojece korisnike pod ugovornom obavezom ili tako nesto.To da neki operater da nesto besplatno za 0 dinara to je nemoguce i nerealno.Uporedite cenu mobilnog interneta:Mts 5gb sa popustom je 440 din bez kupovine tableta,ugovor ja mislim 24meseca. Telenor 5gb sa popustom je 550 din bez kupovine tableta,nema ugovorne obaveze.Ukoliko zahtevate da potpisete ugovor sa telenorom na 12 ili 24meseca bez teblata dobijate 50posto popusta pa paket izadje 275din.Tako da ako bi uzeo 50gb,kod telenora bi platio 950din a taj isti paket kod mts 1500din.Ovo sam naveo za mobilni net.Sto se tice postpejd paketa mts mix xl ima vise min u nacionalnom saobracaju nego telenor ps extra.Cene mobilnih telefona kod oba operatera su posebna prica tu nas deru nenormalno.
Evo pitacu te ponovo, da li mozes da mi navedes slucaj gde korisnik koji je pod ugovornom obaveznom, recimo 6 meseci, dobija promociju koja je trenutno aktuelna iako nije bila u momentu potpisivanja ugovorne obaveze? Znam da ne mozes jer se to nikole i nikada nije desilo.
Ne razumem zasto ti je to glupo niti zbog cega bi se bunio. Prosto si potpisao pod jednim uslovima, danas su drugi i to je to. Niko te nije lupao po usima da potpisujes tada kada si.
Mts nije kao Vip kod kojeg su promocije vazile iskljucivo za nove korisnike, mts ih nudi i postojecim i novim pod jednakim uslovima. Mts nije ni kao Telenor pa da moras bubreg da prodas kako bi uzeo telefon ili za vise para da dobijes manje.
znemanja, stranica prijavljuje grešku, izgleda da opet nešto brljave sa svojim sajtom.
A iLuka je verovatno već stao u red, ne sumnjam da situaciju prati iz minuta u minut.
Ja volim mts ali jesu mentoli. Nudili mi fon od 15k uz moj paket za dinar ja kazem hocu veci paket i automatski gubim tu pogodnost iako vise para hocu da im dam. Rekoh ok, ne volite pare, kupicu sestri telefon na oglasima a meni dajte 50% popust, hvala
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Da li je neko provalio da se iPhone moze rezervisati sa brojem koji je vec pod ugovornom obavezom?
Sta se tada desava? Ligicno bi bilo da teraju da se uzme novi broj, ali cemu onda ona opcija prilikom rezervacije gde se opredeljujemo za novi ili postojeci broj?
Mislim da je to za one sa 50% popusta na pretplatu, ili one kojima istice ugovor do 3m... Ja sam hteo da predjem sa 50% na full pretplatu... Nisam znao da ako si na 50% popusta ne mozes da uzmes full pretplatu i telefon u tom paketu, vec moras skuplji paket da uzmes, sto je po meni opet glupo i bezobrazno, al dobro ko sam ja da se ista pitam, izgleda cu ostati na 50% zauvek...
somi92, kada je u pitanju iPhone onda mozes da ponistis ugovor sa 50% i uzmes telefon. Ja sam ovo gore probao sa Box paketom na koji sam pre godinu dana uzeo iPhone i imam jos 14 meseci do isteka ugovorne obaveze, zato mi je jako cudno sto sam uopste prosao rezervaciju i nemam pojma sta se dalje desava.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.