MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Re: MTS novosti

Post od Dream Weaver »

Da li možda neko zna kad će Huawei P8max da dobiju u MTSu?
Već 10ak dana stoji da će uskoro biti u ponudi :? :|
and justice for all...

bacom
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
:: galaxy s2 i9100
:: G3 d855

Post od bacom »

PetarI,
Jesu li ti dali internet po novoj tarifi. Povećavali su nekim korianicima od 01.10 zavisno od statusa (novi, promena paketa).

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Neznam.Naručio sam telefonn i paket preko web expresa.Znaću kad dobijem,mada mi je tetka nešto nabacila,tipa:"Imate promociju..."Javiću šta je bilo.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Kampanje kod mts su cista glupost.Kada sam potpisao sa njima ugovor u avgustu nije bilo nikakve kampanje.Sad ima kampanja duplo vise mb za sve nove i postojece korisnike a za nas koji smo potpisali i 2 dana ranije pre ove kampanje nema nista.Po njima ispada da ja treba da pratim kampanju da bi potpisao ugovor a ne prema svojim potrebama sto je cista glupost.Cim istekne ugovor kod njih vracam se u telenor i uzimam 50posto popusta plus 50posto vise ako neuzimam nikakav uredjaj.Telenorova sluzba za brigu o korisnicima je mnogo bolja nego mts.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Nenade da nisi malo preterao?Aj sto ti smanje racun na pola vego ti ga i pojacaju za pola paket ako ne uzmes telefon.Izvinjavam se ako sam pogresno razumem.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

MTS novosti

Post od Azimuth »

Jbg, svi bi za 100din da imaju i net i flet paket. Nece da moze. Sve kosta, sve ima svoju cenu. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali zasto i kako uopste neko moze da ocekuje da neka promocija ili kako kaze "kampanja" bude retroaktivna i obuhvata korisnike koji su potpisali ovo ili ono pre nekoliko nedelja/meseci/godina? Odakle ti takva ideja uopste? Da li si to video negde? Da li u prodavnici kad je popust na wc papir ti trazis da ti vrate pare jer si juce kupio po drugoj ceni?
Drugo, ovo za Telenor, i to mi se cini da je preterao. I popust 50% i jos na to 50% vise svega? Gde to ima, odmah cu da uzmem paket.

Poenta mog pisanija je da ne treba pisati i pljuvati nesto sto se tebi nije svidelo (mts i retroaktivno uvodjenje promocije), vec ako negde zakinu tebe kao krajnjeg korisnika. E tada trebas da opletes po njima i njihovim najmilijima.
A drugo, ako ti vise odgovara neki od druga dva provajdera, samo napred, danas barem nije problem preneti broj.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Slažem se sa Azimuthom, jedino bih dodao: kad rade ovakve promocije, mogli bi da svim korisnicima puste sms obaveštenje o tome, jer ne zalaze svi na njihov sajt toliko često, pa onda ni nemaju najnovije informacije. A drugo, tako bi povećali broj korisnika koji su se odazvali na promociju.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Ma kakav mts i promocije, "e-popust" je brže bolje stopiran, a i bilo ga je komplikovano aktivirati, za razliku od roming paketa i sl, koji se jednim klikom nepovratno aktiviraju.
Nokia Efiftyone

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Tako sam ja izviseo proslegodine sa novom promocijom i onda produzio paket na godinu dana.Istice mi za mesec dana i opet cu ga produziti na godinu dana samo sto ce me ovj put uhvatiti promocija :wink:

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Da se razumemo nepljujem niti hvalim nijednog operatera jer nijedan operater nece dati nista dzabe.Nije mi zapelo za njihov dupli net jer ovako imam na raspolaganju od mobilni internet 15gb za koji placam 550din sa popustom kod telenora ugovor na 12 meseci a kod mts imam paket mix xl sa 50 posto popusta na 12meseci.Nervira me kod telekoma koji kad uvede neku kampanju obuhvata samo korisnike koji u tom momentu sklapaju ugovor.Zasto nema kampanje za postojece korisnike pod ugovornom obavezom ili tako nesto.To da neki operater da nesto besplatno za 0 dinara to je nemoguce i nerealno.Uporedite cenu mobilnog interneta:Mts 5gb sa popustom je 440 din bez kupovine tableta,ugovor ja mislim 24meseca. Telenor 5gb sa popustom je 550 din bez kupovine tableta,nema ugovorne obaveze.Ukoliko zahtevate da potpisete ugovor sa telenorom na 12 ili 24meseca bez teblata dobijate 50posto popusta pa paket izadje 275din.Tako da ako bi uzeo 50gb,kod telenora bi platio 950din a taj isti paket kod mts 1500din.Ovo sam naveo za mobilni net.Sto se tice postpejd paketa mts mix xl ima vise min u nacionalnom saobracaju nego telenor ps extra.Cene mobilnih telefona kod oba operatera su posebna prica tu nas deru nenormalno.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Evo pitacu te ponovo, da li mozes da mi navedes slucaj gde korisnik koji je pod ugovornom obaveznom, recimo 6 meseci, dobija promociju koja je trenutno aktuelna iako nije bila u momentu potpisivanja ugovorne obaveze? Znam da ne mozes jer se to nikole i nikada nije desilo.
Ne razumem zasto ti je to glupo niti zbog cega bi se bunio. Prosto si potpisao pod jednim uslovima, danas su drugi i to je to. Niko te nije lupao po usima da potpisujes tada kada si.
Mts nije kao Vip kod kojeg su promocije vazile iskljucivo za nove korisnike, mts ih nudi i postojecim i novim pod jednakim uslovima. Mts nije ni kao Telenor pa da moras bubreg da prodas kako bi uzeo telefon ili za vise para da dobijes manje.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Stiže iP6s/6s plus i u mts, mora da sada iLuka skače od sreće :D Rezervacije od 16. oktobra.

https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... -vesti/120
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

znemanja, stranica prijavljuje grešku, izgleda da opet nešto brljave sa svojim sajtom. :smutny:
A iLuka je verovatno već stao u red, ne sumnjam da situaciju prati iz minuta u minut. :D

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

Ja volim mts ali jesu mentoli. Nudili mi fon od 15k uz moj paket za dinar ja kazem hocu veci paket i automatski gubim tu pogodnost iako vise para hocu da im dam. Rekoh ok, ne volite pare, kupicu sestri telefon na oglasima a meni dajte 50% popust, hvala :D
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Nego jel se znaju cene za 6s, dzaba meni da rezervisem ako oni rebnu 70-80k uz paket od 2k... :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

znemanja napisao:Stiže iP6s/6s plus i u mts, mora da sada iLuka skače od sreće :D Rezervacije od 16. oktobra.

https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... -vesti/120

nisam u bgd pa sam poslednji video vest od jutros :) jesam ''skakao'' od srece :) mentol

lepo od njih da puste 7 dana ranije nego prosle godine, prosli sam uzeo 1.11.2014 jos radi kao nov kod kume...

cekamo samo vesti o paketima, to ce valjda biti od 16og kada puste rezervacije...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Da, 16. će obelodaniti cene uz pakete, a 23. oktobra kreće prodaja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li je neko provalio da se iPhone moze rezervisati sa brojem koji je vec pod ugovornom obavezom?
Sta se tada desava? Ligicno bi bilo da teraju da se uzme novi broj, ali cemu onda ona opcija prilikom rezervacije gde se opredeljujemo za novi ili postojeci broj?

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Mislim da je to za one sa 50% popusta na pretplatu, ili one kojima istice ugovor do 3m... Ja sam hteo da predjem sa 50% na full pretplatu... Nisam znao da ako si na 50% popusta ne mozes da uzmes full pretplatu i telefon u tom paketu, vec moras skuplji paket da uzmes, sto je po meni opet glupo i bezobrazno, al dobro ko sam ja da se ista pitam, izgleda cu ostati na 50% zauvek...:D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

somi92, kada je u pitanju iPhone onda mozes da ponistis ugovor sa 50% i uzmes telefon. Ja sam ovo gore probao sa Box paketom na koji sam pre godinu dana uzeo iPhone i imam jos 14 meseci do isteka ugovorne obaveze, zato mi je jako cudno sto sam uopste prosao rezervaciju i nemam pojma sta se dalje desava.

Odgovori