MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: MTS novosti

Post od iLuka »

...a prosao si rezervaciju,a ?! :lol:
pa sto si probao uopste ako nisi hteo da uzimas novi iphone :lol: ccc...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iLuka, ma hteo da vidim cene, i onda skontam da prolazi rezervacija. Ako omoguce uzimanje novog telefona uz ponistavanje postojece ugovorne obaveze (sto je apsurdno i pomisliti), onda su stvarno debili koje treba iskoristiti dok ih jos ne prodaju nekome.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kako mislis ponistavanje postojece obaveze?
mozda postoji mogucnost da ti potpisivanjem sada novog ugovora, daju odmah aparat a postojeci ugovor ti automatski produze za jos dve/tri godine...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam, nemam predstavu sta su smislili. Videcemo, poslao sam im mejl pa javljam kad odgovore.
Inace, ko god da je imao problem sa aktivacijom imessages, proradilo je konacno pa im treba poslati zalbu da storniraju dug na mailto:mtsinfo@telekom.rs.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Pazi ja sam danas zvao call centar i naglasio da hocu 6s, i opet su mi rekli posto sam na mix xl da moram bar mix xl plus da uzmem... Ne znam sta bih rekao sad na ovo sto si ti rekao...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

SVAKO ko ima ugovor na 50%,a bez da je uzeo telefon,može da uzme novi ugovor,sa uzimanjem telefona.Možeš uzeti ceo za dinar,ako je skuplji telefon zavisi od paketa,opet sa popustom od 50%,ugovor od 24 meseca,maloprodajna cena telefona/24 rate uz račun + 3G j*b*na pretplata,popust 30%(plus sve nevedeno) uz ugovor(na neki paket Priča...100 min...itd) i na kraju popust 40% uz tarifni paket Miks S(opet uz sve ono...rate,3G...).Nebojte se Ajfon fanovi,niste privilegovani ničim. 8)
Naravno i onaj koji sklapa novi ugovor ima sve ove "pogodnosti"...pre smo kukali kako baš i nemju da ponude telefone,kad ovi i Telenor zajebali sa cenama.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Znamo mi da moze da se uzme, samo je problem sto su meni rekli da mogu da uzmem istu tarifu, u mom slucaju mix xl, kad god pozelim, a sad me uslovljavaju vecom tarifom ukoliko zelim full pretplatu? Malo im sto cu placati full pretplatu, nego sad hoce da mi uzmu jos vise para? E pa od mene ih nece videti...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@Azimuth, ako misliš da ti to prođe onda ne širi na sva zvona jbt.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Čekajte, meni ništa nije jasno. Kako mogu da rezervišem iP6s plus ako mi još uvek nije istekla dvogodišnja ugovorna obaveza? Imam još 8 meseci do isteka ugovora, ako sada rezervišem sa postojećim brojem i rezervacija prođe, šta se dešava sa ovih 8 meseci koji su ostali do isteka ugovora?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Dejan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
:: iPhone 8 Plus
:: Nikon D750
Kontakt:

Post od Dejan »

Imaces dva ugovora [emoji851]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kako dva kada pri rezervaciji stavljam broj koji je već pod ugovorom, ne biram opciju za novi broj.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Mozda ce vam se produziti ugovor za nove 2 god, mada verujem da ce vas zvati neko iz mtsa da vidi sta se desava ili da vas obavesti sta i kako.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Ako je ostalo 8 meseci, novi ugovor ce biti 8+24 meseca, tako je barem u vip-u, prosli ugovor sam obnovio 5 meseci ranije, pa mi pise ugovorna obaveza 29 meseca.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

somi92 napisao:Znamo mi da moze da se uzme, samo je problem sto su meni rekli da mogu da uzmem istu tarifu, u mom slucaju mix xl, kad god pozelim, a sad me uslovljavaju vecom tarifom ukoliko zelim full pretplatu? Malo im sto cu placati full pretplatu, nego sad hoce da mi uzmu jos vise para? E pa od mene ih nece videti...
To je neka glupa politika mts-ovih menadzera.Ako se ukida 50% popusta na pretplatu zbog uzimanja mobilnog telefona uz tarifni paket uz punu pretplatu odabranog paketa,onda se vrsi potpisivanje novog aneksa ugovora i stim se odredbe starog aneksa ugovora ponistavaju i na snagu stupa novi aneks ugovora od datuma potpisivanja,tako da ako sam koristio mix L paket sa popustom od 50% na mesecnu pretplatu i hocu da predjem na punu pretplatu uz mogucnost kupovine mobilnog uredjaja po punoj ceni mogu izabrati tarifu koja odgovara mojim potrebama,pa cak izaberem istu tarifu mix L.Nemoze niko mene da nate4a da uzmem nesto sto necu koristiti to jest da uzmem tarifu mix XL.Dali takav uslov telekoma negde pise u ugovoru koji ste potpisali kada ste imali popust na pretplatu?.Trazio sam odgovor od telekoma da mi odgovore na postavljeno pitanje ,naravno odgovora nije bilo i posle 10dana me kontaktiraju iz sluzbe za korisnike,gde su doneli odluku,predhodnim uvidom i razmatranje mog zahteva i kao da mi odobravaju da na postojecem broju gde sam koristio popust od 50% na mesecnu pretplatu na paket mix L,da mogu da uzmem mobilni telefon sa punom pretplatom odabranog paketa a paket mogu izabrati po zelji kao mozete uzeti isti paket mix L,nemorate veci paket.Reko neka hvala.To je njiho pokusaj vacarena,da bi imali veci profit.Isti slucaj je sa 3g pretplatom.Naplacaju 3g pretplatu a na sva usta pricaju o 4g.'Os ce biti ako hoces 4g,moras da placas 3g i 4g jer 3g nemoze da se preskoci.To je banda pokvarena.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Jedan od dva broja kojiimam kod Mts,koristi moja mama.Iskoristio sam njen ugovor na 50%,mislim da se stari paket zvao Mix750(250 min razgoovora i toliko poruka) i napravio sam ugovor na Priča+ i uzeo na 24 rate Samsunga Grand Neo.E sad,paket kao paket je jednak,jedino je ovaj novi malčice skuplji...hm

Azimuth
Moderator
Moderator

MTS novosti

Post od Azimuth »

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ovo ne razumem... zovem mts i pitam sta se desava sa tim rezervacijama itd... kao:''ako imate ugovor na 50% popusta onda mozete da ga produzite i da uzmete aparat a ako ste vec uzeli aparat onda morate novi broj... ''

sa druge strane, zvace nas njihovi agenti iz kol centra da ''potvrde rezervaciju uredjaja i prodaja nece ici preko poslovnica nego samo preko web prodaje''...

to znaci da ako imaju nekog sa vezom ti ce dobiti prvi i ako ne ostane vise iz prve zalihe za ostale koji su rezervisali - cao zdravo do novih zaliha?!?!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sta te briga, ti imas vezu :P
Ne znam kako su naumili, ali sumnjam da ce prodaja ici iskljucivo preko web-a.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa i ja to sumnjam, bas je bezveze...
meni je kao sto znas, ok, nemam problema... prvi kad stignu ja cu otici i uzeti ali prosto razmisljam o svima koji zele... kum je vec prodao s6 edge i ceka 6s+ isto u mts... sta ako se razgrabi i vecinu ne zovu uopste a rezervisali su?!

sutra krece prodaja pa cu javiti sta i kako saznam... mozda odem i licno do poslovnice u merkatoru i raspitam se...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

bacom napisao:PetarI,
Jesu li ti dali internet po novoj tarifi. Povećavali su nekim korianicima od 01.10 zavisno od statusa (novi, promena paketa).
Da ti odgovorim na pitanje.Dupli net,kao sto kaze promocija cu dobiti tek od iduceg prvog(tj.za 7 dana).Trenutno se moram zadovoljiti samo sa osnovnim paketom.

Odgovori