pa sto si probao uopste ako nisi hteo da uzimas novi iphone

To je neka glupa politika mts-ovih menadzera.Ako se ukida 50% popusta na pretplatu zbog uzimanja mobilnog telefona uz tarifni paket uz punu pretplatu odabranog paketa,onda se vrsi potpisivanje novog aneksa ugovora i stim se odredbe starog aneksa ugovora ponistavaju i na snagu stupa novi aneks ugovora od datuma potpisivanja,tako da ako sam koristio mix L paket sa popustom od 50% na mesecnu pretplatu i hocu da predjem na punu pretplatu uz mogucnost kupovine mobilnog uredjaja po punoj ceni mogu izabrati tarifu koja odgovara mojim potrebama,pa cak izaberem istu tarifu mix L.Nemoze niko mene da nate4a da uzmem nesto sto necu koristiti to jest da uzmem tarifu mix XL.Dali takav uslov telekoma negde pise u ugovoru koji ste potpisali kada ste imali popust na pretplatu?.Trazio sam odgovor od telekoma da mi odgovore na postavljeno pitanje ,naravno odgovora nije bilo i posle 10dana me kontaktiraju iz sluzbe za korisnike,gde su doneli odluku,predhodnim uvidom i razmatranje mog zahteva i kao da mi odobravaju da na postojecem broju gde sam koristio popust od 50% na mesecnu pretplatu na paket mix L,da mogu da uzmem mobilni telefon sa punom pretplatom odabranog paketa a paket mogu izabrati po zelji kao mozete uzeti isti paket mix L,nemorate veci paket.Reko neka hvala.To je njiho pokusaj vacarena,da bi imali veci profit.Isti slucaj je sa 3g pretplatom.Naplacaju 3g pretplatu a na sva usta pricaju o 4g.'Os ce biti ako hoces 4g,moras da placas 3g i 4g jer 3g nemoze da se preskoci.To je banda pokvarena.somi92 napisao:Znamo mi da moze da se uzme, samo je problem sto su meni rekli da mogu da uzmem istu tarifu, u mom slucaju mix xl, kad god pozelim, a sad me uslovljavaju vecom tarifom ukoliko zelim full pretplatu? Malo im sto cu placati full pretplatu, nego sad hoce da mi uzmu jos vise para? E pa od mene ih nece videti...
Da ti odgovorim na pitanje.Dupli net,kao sto kaze promocija cu dobiti tek od iduceg prvog(tj.za 7 dana).Trenutno se moram zadovoljiti samo sa osnovnim paketom.bacom napisao:PetarI,
Jesu li ti dali internet po novoj tarifi. Povećavali su nekim korianicima od 01.10 zavisno od statusa (novi, promena paketa).