MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Re: MTS novosti

Post od Tyrael »

Xperia Z2 sam reklamirao. Samo smatram da bi morali imati vise zamenskih telefona,bas mi cudno da sad nemaju a i prvi put imali krs neki...voleo bih da znam koliko ljudi je reklamiralo ovih dana pa su svi zamenski otisli ,ozbiljno me zanima taj broj jer ovako ih mozda bez razloga pljujem ako stvarno imaju mnogo zamenskih i mnogo ljudi reklamiralo ovih dana a opet ako je malo ljudi reklamiralo trebalo bi da imaju neki pristojan broj zamenskih.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Posle prigovora koji sa uputio telekomu na mail,dodeljen mi je dupli internet saobracaj na paketu mix XL koji vazi do aprila 2016.Ugovor sam potpisao pocetkom avgusta.Nije mi stalo do duplog sadrzaja internet saobracaja jer imam telenorov mobilni net surf 50 za 950din svakog meseca,vec je stvar principa posto su ovi iz telekoma malo bezobrazni u nekim stvarima.Evo sad dpk pisem ovaj post na podrucju Lazarevca nema internet protoka preko mts.Sto se tice popusta na mesecnu pretplatu od 50posto bez uredjaja tu su ipak bolji od telenora,mada i telenor to odobri posle 2ili 3 meseca koriscenja.Svaki operater ima prednosti i mane.

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2014. 09:04
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Već 2 dana na Tviteru šerujem skrinšotove propalog mts sajta koji ne radi.Važno je da su ga redizajnirali i da je neka privatna firma uzela masne pare za to.Sajt puca čim se uđe u opciju o telefonima ili tarifama.
Prvo su mi odgovorili da radi i sa mobilnog i sa desktopa,ja im odmah poslao da ne radi ni na Chromu ni na Mozzili,od tada se ne oglašavaju.
Stvarno će mi biti glupo da pređem kod nekog drugog operatera,samo zato što mts NEMA SAJT.Ali ako nastave, nema druge.
:)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kod mene mts sajt radi ok i preko desktop browser a i preko mobilnig.

Slika
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Takođe i meni sajt radi, juče danas..

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Sajt je daleko od funkcionalnog, prethodni je bar brze ucitavao stranice. Nekad im ni online kupovina ne radi , kako treba, pa odjednom proradi. Ko koristi Firefox, otvara ga nesto brze, Chrome je ocaj! :uhuh:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

nemanja.reljic17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2015. 14:45

Post od nemanja.reljic17 »

Postovani, limit na Vasem broju je promenjen.
Da li je neko dobio ovakvu poruku i sta ona znaci?
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 10. Nov 2015. 16:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Limit koji kad dostignws oni ti zabrane saobracaj. U sustini kontrola, nije losa fora. Cisto da ako izgubis telefon ili ti neko mazne, pa krene da zove inostranstvo, oni blokiraju saobracaj kad dodje do tog limita koji su ti postavili.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nemanja.reljic17, upravo sam i ja htela da postavim isto pitanje. Dobila sam je i ja jutros i više puta sam pokušala da dobijem Call Centar da pitam šta je u pitanju, ali svaki put kad stignem do dela da mi se javi operater samo kažu da nema slobodnih operatera i da pozovem ponovo kasnije i prekinu mi vezu. Kreteni. :(

Mogli su malo da objasne tu poruku a ne samo tako da je pošalju. :(

Koji ti paket koristiš? Ja sam još uvek na starom Mix Net M.

Azimuth, iskreno nisam ni znala da takav limit postoji kad MTS-a. U svakom slučaju bar su mogli da napišu i kako se promenio? Povećao se ili se smanjio? Luda kuća... :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa spram navika svakog od nas su odredili neki limit. Uzeli neki prosek, dodali par nula i to je to. Pretpostavljam da sto je manji paket to je limit nizi, i obrnuto. Jedino ne znam da li se moze pomerati limit na licni zahtev... Logicno bi bilo da moze, ali ko ce ih znati.

nemanja.reljic17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2015. 14:45

Post od nemanja.reljic17 »

Ninolina, Stari Mix Net L.

Azimuth, Pa cak i da je to sto pises bilo bi lepo da su nekom propratnom porukom objasnili o cemu se radi ili pak neko obavestenje okacili na sajt. Ovo je bas bzvz.
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 10. Nov 2015. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

nemanja.reljic17, moguće je da je to poslato onima koji još uvek koriste stare pakete, čim oboje imamo stari Mix Net. :)

Suludo je i to što ceo dan ne može da se dobije Call Centar da se ovo proveri i ne daju ti ni mogućnost da čekaš već samo prekinu vezu. :shock:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Post od DrBrMr »

Ja sam na Box4 paketu i dobio sam identičnu poruku. Moja situacija je još komičnija jer em što im ne radi CC, ne mogu ni njihov sajt da otvorim(instalirao win10 sa njihovim E- mada sve ostako lepo otvara samo mts neće [emoji14])

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Ja sam na MixNetu M, stari paket. Imam 600 mb neta, a dobih poruku da sam potrošila polovinu saobraćaja po većoj brzini. Nisam znama da je tako, mislila sam da je posle 600 mb sporiji net.

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Mts te informiše da si potrošila 300 mb,to je pola,kada potrosis ostalih 300 brzina ti je 64kbps.
Elem,stvarno im nije fazon da se na novom mix M paketu preostali mb prenose u sledeći mesec a na mixnet M se ne prenose.Bas su mogli to da učine za stare korisnike...

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

Kod mene se prenose nepotrošeni mb u sledeći mesec, a na staroj sam tarifi. :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

deana, ja sam isto na MixNet M (staroj tarifi) i ne prenose mi se MB. Jesi li sigurna da se kod tebe prenose? Sad su mi i u Call Centru potvrdili da toga nema i da prenošenje važi samo za SMS i Minute.

nemanja.reljic17, uspela sam konačno danas da dobijem Call Centar i dobila objašnjenje u vezi misteriozne poruke "Postovani, limit na Vasem broju je promenjen." To je limit do kog možeš da napraviš zaduženje na računu. Kažu da je limit bio 120.000 dinara a sada je 12.000 dinara.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

Proveriću, ali mi se čini da sam ranije znala da imam preko 600 mb u mesecu. Moguće da sam pomešala sa porukama.
Poslednja izmena od deana u Pon, 16. Nov 2015. 13:09, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

deana, pa jeste to važilo do skoro, ne znam tačno do kada, ali toga nema već neko vreme. :uhuh:

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

U pravu ste, nema prenošenja mb. :o

Dakle, ipak je bilo, pa ukidoše. Užasno me nervira takvo ponašanje. Zato sam i otišla iz VIP-a. Ugovorna obaveza važi samo za nas. :angry:
Poslednja izmena od deana u Pon, 16. Nov 2015. 13:12, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori