Evindzer napisao:Noćas, odnosno jutros, od 2 do pola 5 posle ponoći, MTS-ov 3G uopšte nije radio u mom delu Rakovice....
Slicna situacija je danas i u Ustanickoj ulici.
EDIT:
deana napisao:Šta je sa ovim poklonom od 1 GB? Odbijaju me već treći put, a operateri svi zauzeti i prekidaju vezu?
Ni meni nista nije jasno. Nema nikakve povratne poruke niti mi se uvecao broj mb.
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 17. Dec 2015. 16:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog:Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
nemanja.reljic17 napisao:
Slicna situacija je danas i u Ustanickoj ulici.
'Ajde što je tako kod mene u predgrađu, ali u širem centru grada...
Ko zna šta oni rade.
nemanja.reljic17 napisao:
Evo danas su mi dodali taj 1gb. A taman sam digao ruke. Eto ipak radi ali sa zakasnjenjem.
Možda su bili tužni što im nije uspela prodaja, pa nisu obrađivali zahteve na vreme.
Važno je da si ga dobio, jeste da nemaš ceo mesec na raspolaganju, ali i za desetak dana možeš opušteno da ga "ubiješ".
mailto:Mtsinfo@telekom.rs mozda? Mada bih ja pre zvao besplatni 0800100100 izavrsio sve ocas posla. Lakse ces nesto izboksovati u razgovoru sa njima nego preko mejla.
Necu da te plasim,juce kad je legla plata kolegama skunuto im je sa racuna zbog duga prema operaterima.Jednom sto duguje VIP-u a drugom sto duguje MTS-u.
yocasylver, Ma znam da su oni ne libe bilo kog načina kada treba da se plati račun. Naravno, ja se šalim, ne bih dozvolio da mi blokiraju odlazni saobraćaj zbog toga što mi nisu odgovorili na mail. No, sutra kada im odem u poslovnicu, malo ću da prodiskutujme sa njima o odnosu sa klijentima, taman da provežbam retoričke sposobnosti
Telenor na upit meilom odgovori za 7do10 dana, vip 2do3. Za mts neznam, operater ne uzvrati odgovor meilom nego ce te zvati. Dali si u poruci napisao tvoj broj telefona, vrlo bitno je da je ima ta informacija.
Ima li neko informaciju. Da li je moguće uzeti telefon na rate uz 50% popusta na pretplatu iako ugovor nije istekao (u pitanju je ugovor na 12 meseci 50% popusta bez moba), i ima više od 3 meseca od isteka!?
Ensiferum, meni su slali u poruci da mogu, a bio sam ih letos pitati i rekli su da može. Sad, da li to zavisi od korisnika do korisnika, ili za sve, to moraš njih pitati.
Uglavnom, mogao se ugovor od 50% raskinuti, da bi se uzeo novi ugovor sa telefonom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.