MTS novosti
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Re: MTS novosti
Cerkica mi ima pripejd i bilo mi je super sto nije bilo ovakvo forsiranje trosenja.Uplatim joj,cisto da ima da me cimne,to traje 6meseci ili godinu bese,i bilo mi je super.(ali ovako ce njima biti super)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Vala baš ode u istoriju.
Sve će da urade kako bi dobili više postpaid korisnika.
Sve će da urade kako bi dobili više postpaid korisnika.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Na pripeid telenor 063 to vazi i od letos. Ja imam jedan 069 i kod njega dopuna je josuvek na godinu dana.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Prosle godine promenim opciju stizanja racuna pa izaberem da mi stize samo elektronskim putem.Zgodno je a i 100 din je manji racun.Medjutim,racun mi je samo prvi put umanjen za 100 din,evo poslednji stigao isto tj bez promene.
Koja je poenta smanjiti samo prvi mesec?Pa njih stampanje i slanje racuna sigurno toliko kosta.
Koja je poenta smanjiti samo prvi mesec?Pa njih stampanje i slanje racuna sigurno toliko kosta.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Meni je ta "nagrada" bila u iznosu od 500 dinara, ali je bila podeljena na 6 meseci. Možda zato što sam vlasnik tri broja... Šta ga znam.
yocasylver, misliš stvarno da ih košta toliko? Jedan račun ne košta više od 20-30 dinara sa sve poštanskim troškovima. Daj Bože i da je i toliko.
yocasylver, misliš stvarno da ih košta toliko? Jedan račun ne košta više od 20-30 dinara sa sve poštanskim troškovima. Daj Bože i da je i toliko.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa naglaseno je da je umanjenje samo za taj mesec kada pocinju elektronski da ti salju. Isto je i kod drugih operatera (operatora).
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Papirni račun ne može da ih košta više od par dinara, verujte. Imam poznanika koji radi u pošti, pa mi priča razne stvari koje obični smrtnici ne bi smeli da znaju. 

- yocasylver
- Mobil manijak
Nije ni vazno koliko kosta ali ima da mi salju na adresu .
- Azimuth
- Moderator
Zasto bi ako si se ti svijevoljno odlucio za ovu opciju i dobio ono sto su ti ponudili za uzvrat? Oni su jasno istakli da se umanjenje odnosi samo na jedan racun, a ne u nedogled.
Ne bih da popujem, ali zaista se mora citati sve sto pise inace ce biti ovakvih situacija jos.
Mozes eventualno da vidis sa njima, da pises nekakvu molbu ili zahtev, pa uz malo srece mozda ti i izadju u susret.
Ne bih da popujem, ali zaista se mora citati sve sto pise inace ce biti ovakvih situacija jos.
Mozes eventualno da vidis sa njima, da pises nekakvu molbu ili zahtev, pa uz malo srece mozda ti i izadju u susret.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ja nisam rekao da bih zeleo da sad svaki mesec smanjuju po 100din ali ako vec samo elektronski salju onda zasto da ne daju tu povoljnost i za svaki mesec.Na kraju kad vec dajem 900 dacu i tih 100 a oni kad ec salju ima da salju i papirni i elektronski.
- Azimuth
- Moderator
Ne branim ja njih jer svi znate sta mislim o njima, ali prosto su resili da ti ponude tu opciju a ti uzmi ili ostavi. Hteo si umanjenje prvog racuna, dobio si to. Nemas na sta da se zalis ili budes kivan, zaista su jasno to napisali. Budimo malo realni.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Aj da napravim poređenje, takodje ovde u de imas opciju da dobijes račun poštom ili email, poštom naplaćuju račun 1,75e čini mi se, a ukoliko se odlučiš da račun dobijas preko email, nema nikakvih naplata za račun, to je to.
Huawei
- Azimuth
- Moderator
Komso, to je zato sto ti te papirne racune dodatno naplacuju. Ovde to ne rade ili barem ne jos uvek ali gotovo sigurno se ide ka tome, zato su i dali umanjenje od 100din samo za prvi mesec. Kad bi samo slanje papirnih racuna naplacivali, tada bi bilo normalno i logicno da tu uslugu vise ne naplacuju jer ti je ne pruzaju.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Znam ja to komso, samo sam dao primer kako je ovde, i mislim da je skroz ne korektno da i dalje naplaćuju email račun, smešno....
Huawei
- Azimuth
- Moderator
Ali ovde se samo slanje racuna ne naplacuje. Fora je sto, ukoliko se odlucis da ti ne salju papirni, oni ti prvi racun umanje a ostale ne. Znaci samo slanje racuna nije kao u DE, nema naplate kako god da ti ga salju, postom ili email.
Ja sam do sada već 4 meseca za redom imao umanjenje od 100 dinara na jedan od tri računa u Telekomu i ta za svoj mobilni (druga dva su curin mobilni i box). Mislim da je ponuda važila za 5 meseci (možda i 6, nisam siguran) ako prihvatim da račune primam samo u elektronskom obliku i da se odnosila samo za račun koji prvo odabereš (mogao sam umesto mobilnog da odaberem i box, isto bi mi bilo). Nije to sad neka prevelika ušteda, više je kao placebo, šarena laža da čovek nešto uštedi. Da budem iskren, voleo bih da mi svi računi stižu tako u elektronskom obliku - mnogo je lakše tako funkcionisati.
- yocasylver
- Mobil manijak
Nije mi toliko krivo jer sam navikao da nista nije za dzabe ali ako vec to uvode kao neku pogodnost neka se zna da nije dobro samo za korisnika tj pretplatnika vec i za njih jer se nece zamlacivati stampanjem i slanjem racuna.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Jel se minuti za MTS mrezu trose paralelno sa minutima za sve mreze, ili se trose tek kada se potrose minuti za sve? U Miks XL tarifi.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ne mogu da verujem koje licemerje! Presao sam sa 50% pretplate (bez telefona) na punu pretplatu uzevsi pri tome telefon i potpisah ugovor na 2 godine. Sad mi je dosao elektronski racun, uvecan za 3800, jer sam sam "sporazumno" prekinuo ugovor (ostalo je vise od 3 mesdeca do isteka istog), pa su mi naplatili penale!
Nijednog trenutka mi gospodjica/gospodja u poslovnici to nije napomenula, kada sam pitao da li moze tako nesto da se uradi. Bio sam ubedjen da mozes prekinuti ugovor od 50% kad god zelis i uzmes telefon na 2 god bez penala, tako su mi ranije pricali!!!
Zalicu se pa sta bude!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami