Ivan Cirkovic napisao:Ja bih slatko prijavio svakoga. Kao u Titovo vreme. Samo zavrnes zavesu na prozoru i telefonsku slusalicu u ruke. Taj i taj, radi to i to. Hvala, dovidjenja. Sve se zabelezi i ima da preklinje dan sto je to uradio...

Ovaj rad.

Ivan Cirkovic napisao:Ja bih slatko prijavio svakoga. Kao u Titovo vreme. Samo zavrnes zavesu na prozoru i telefonsku slusalicu u ruke. Taj i taj, radi to i to. Hvala, dovidjenja. Sve se zabelezi i ima da preklinje dan sto je to uradio...
ljudi su mu rekli da je telefon aktiviran 25.05.2018.
Тешко ти је било да изгуглаш мало по нету, да пронађеш сајтове за преверу датума активације? Још ће да испадне да је сам Apple послао ко зна како сервисиран модел у Србију, хаха.jedino oni mogu dublje da udju u problematiku oko prve aktivacije
Да, он се заљубио у продавачицу која га је одрадила за сома и кусур евра, а ја сам краљ диско-подијума.Ne znas ti sta se mota po njegovoj glavi, pa tako razmislja da plati i ne napravi problem njoj, a i sebi...
Da mi je samo znati šta se mora po tvojoj glavi kada rafalno lupaš gluposti na kojoj god temi da se pojaviš!Ivan Cirkovic napisao:Ne znas ti sta se mota po njegovoj glavi, pa tako razmislja da plati i ne napravi problem njoj, a i sebi...
Tako onda moze sto puta da ga ta riba prevesla, da se ne bi sta zamerio roditeljima. Ti tako bistar bi isto postupio? Ajde ne sviraj...Ivan Cirkovic napisao:Ako kaze covek da je zna licno i roditelje, stvara problem i zbog toga je ispala ovolika farsa. Ako bude po njegovom, ukakice joj se u zivot i devojka ce izgubiti posao, a roditelji ce ga mrzeti do kraja zivota, a ako bude po njenom, mora da pukne kes i ostace dobri prijatelji.