MTS novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: MTS novosti
Mislim da možeš da šetaš kroz tarife po volji, ali što se otplate tiče mislim da neće ići tako kako si zamislio. Ipak to treba da vidiš sa korisničkim centrom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ajde pa javi šta i kako su ti rekli..Freyr napisao:Pa da, tako su i meni rekli. Ici cu danas da pitam ako stignem
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Freyr, meni koliko je poznato, ne mozes nikako preci na manju tarifu (samo na vecu, uz mogucnost vracanja na tarifu iz ugovora), jedino ako ti odobre uz neku molbu, ili potpisivanje novog ugovora. A sto se penala tice, placas penale u vrednosti 50% po mesecu, umanjeno za 3, na primer, ostalo ti 9 meseci do isteka ugovorne obaveze, platice penale za 6 meseci x 50%pretplata.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- nemanja.reljic17
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2015. 14:45
Od danas imam 4g ali vidim da je slaba pokrivenost. Ustanicka samo H+ ili 3g
Pa dobro, nije to toliko strasno, samo ne daju mi se pare ako ne moram. Videcemo sta kazu, ako moze da se menja tarifa na nize onda ne znam zasto ne bih mogao da otplatim ugovor po toj trenutnoj tarifi (znajuci njih verovatno postoji klauzula u ugovoru da je to nemoguce
). Ali ako moze onda ladno mozes da uzmes telefon na onom najvecem paketu, posle 3 meseca se prebacis na mix S ili nesto slicno i otkupis ugovor 

12 godina na forumu!
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Tako nesto je sigurno nemoguce!Freyr napisao: Ali ako moze onda ladno mozes da uzmes telefon na onom najvecem paketu, posle 3 meseca se prebacis na mix S ili nesto slicno i otkupis ugovor

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne, ne, ne...ako si uzeo telefon onda mozes samo na veci paket da predjes, na manji ne mozes. Sa 50% je postojala mogucnost setanja, ali proveri da li su menjali nesto u poslednjih godinu dve. I proveri koliko od promene mora da prodje da bi raskinuo pretplatu tj da te ne uslove sa tim da moras do kraja da placas po toj nizoj, odnosno da ti dozvole raskid po ovo na kojoj si.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Re: Telenor novosti
Da li mts daje neke pogodnosti za stare korisnike, zenim broj se vodi na mene i kod njih sam sigurno 10-tak godina, racuni oko 2000-2500 svakog meseca.
Da li da se nadam nekoj pogodnosti i ako neko zna nek napise sta mogu da ocekujem.
Hvala
Da li da se nadam nekoj pogodnosti i ako neko zna nek napise sta mogu da ocekujem.
Hvala
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Isto kao i za sve...
50% ili telefon na rate...
Sent from my iPhone using Tapatalk
50% ili telefon na rate...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Mislio sam da daju jos neke pogodnosti 
Sent from my Lenovo S1L a40 using Tapatalk

Sent from my Lenovo S1L a40 using Tapatalk
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jel' i dalje važi pravilo da je moguće obnoviti ugovor tri meseca pre isteka ugovorne obaveze?
Da li je možda uz neku molbu i sl. moguće obnoviti ugovor 4 meseca pre isteka ugovorne obaveze?, jel možda neko ima iskustva sa time?
Da li je možda uz neku molbu i sl. moguće obnoviti ugovor 4 meseca pre isteka ugovorne obaveze?, jel možda neko ima iskustva sa time?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
3 meseca i dalje.
Tesla 6.1
Tesla 6.1
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ali ako imas box paket,onda ne moze
- znemanja
- Moderator
Nemam box paket, imam regularni Mix paket. Mislio sam da su postali malo liberalniji i produžili taj rok od 3 meseca, jer, činimi se, u VIP-u je moguće obnoviti ugovor 6 meseci pre isteka ugovorne obavrze.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da ali ako u Vipu produžiš ugovor 6 meseci ranije,čeka te ugovor od 30 meseci.Ako u Mts produžiš ugovor 3 meseca ranije,ne produžavaš novi ugovor nego skraćuješ stari za 3 meseca.
- znemanja
- Moderator
Jel' ima neko iskustva sa raskidom ugovora u mts-u pre isteka ugovorne obaveze?
Početkom oktobra mi ističe ugovor za jedna od brojeva, nameravam početkom jula, čim izmirim račun za jun, da raskinem ugovor, ostaje mi tačno tri meseca pre kraja ugovorne obveze. Pošto nameravam broj iz mts-a da prenesem u drugu mrežu, zanima me koliko je vremenski potrebno da se papirologija završi, jel' plaćam samo mesečnu pretplatu za preostale mesece do isteka ugovora ili se još neki penali plaćaju?
Početkom oktobra mi ističe ugovor za jedna od brojeva, nameravam početkom jula, čim izmirim račun za jun, da raskinem ugovor, ostaje mi tačno tri meseca pre kraja ugovorne obveze. Pošto nameravam broj iz mts-a da prenesem u drugu mrežu, zanima me koliko je vremenski potrebno da se papirologija završi, jel' plaćam samo mesečnu pretplatu za preostale mesece do isteka ugovora ili se još neki penali plaćaju?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa verujem da sve zavrse taj dan tj cim izmiris preostale obaveze (pretplate + rate za telefon ukoliko si ga uzeo).
- znemanja
- Moderator
Azimuth, Nisam uzeo telefon uz taj broj, znači samo preostale rate za pretplatu, ne plaćaju se nikakvi dodatni penali, neki njihovi izmišljeni troškovi i sl.?
Ne bi trebalo.