MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Re: MTS novosti

Post od antec »

Zahvaljujem Azimuth :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Samo da napišem da je u mts-u moguće da dobijete 4G karticu bez obzira na kom ste tarifnom paketu. Do sada to nisam znao, pošto sam danas zamenio karticu za jedan od brojeva koji koristim, devojka mi je rekla da tog ograničenja više nema.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dulens021
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 00:20
:: HTC
:: Nokia

Post od dulens021 »

^
Ja sam 4G karticu dobio još u oktobru kad sam obnavljao ugovor, ali nemam 4G mrežu jer je ona ograničena paketom, ne karticom u telefonu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Pa to sam i napisao, nije više ograničena paketom.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Nemanja to smo odavno ovde pisali da više nema ograničenja na paketima. Što znači da može bilo koji postpaid paket koji ima MB. Samo se potpiše neki dodatni papir i otvaraju ti mogućnost 4G.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

acamatic, Nisam to do sada znao, eto juče sam saznao.

zet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Avg 2013. 20:07
:: so

Post od zet »

Da li se sim kartica moze zameniti za 4g karticu i u handy prodavnicama?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nije moglo, ali ne znam kakvo je stanje sada.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ne moze, salju te u MTS poslovnicu....

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Handy je samo posrednik i ništa više. Oni jedino imaju pravo da sklapaju ugovore u ime operatera i tu se sve završava. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

zet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Avg 2013. 20:07
:: so

Post od zet »

A da li ako neko po dimenzijama kartice vec ima 4g karticu moze potpisati taj dodatni neophodni papir za pustanje 4g-a u handy-u?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne. Dimenzije kartice ne znace da je to novija generacija iste. Tebi treba fizicki druga kartica, a to mozes zavrsiti samo u poslovnici.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Kada sam krajem prošle godine produžavao ugovor,preko mts ekspresa sam naručio i Lumiu 640.U paketu je(gle čuda) bila još jedna kartica,za koju sam posle proćitao da je USIM(tj.4G).Lumia nije htela da radi sa starom,još par dana aktivnom karticom.Kasnije kad je proradila nova,mogao sam da je stavljam u svaki aparat,ali u aparate sa LTE je išla ova...Kod ova druga dva odmah dobijaš takvu karticu,kod novog ugovora a ova mts-ova se čak i malo po rasporedu onih crvenih taćkica razlikuje.
A ovo je nešto novo za razmatranje:http://go4yucalling.com/sr

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

U mts kazu da sve kartice koje su izdali u poslednjih godinu dana podrzavaju 4g mrezu. Potrebno je samo da se aktivira usluga. Moje iskustvo sa novim telefonom staro desetak dana.

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Pozdrav
Imam problem sa pozivanjem jednog broja u mts mreži.
Naime, u poslednjih nekoliko dana kada pozivam kevin broj, dobijam signal da je broj zauzet - a nije. Samo kada pozivam njen broj, sa ostalima je sve ok. Oboje smo u mts-u, sve druge brojeve koje pozivam u mreži uvek mogu da dobijem, takođe i ona, s tim što ona može i mene da pozove bez problema.
Pregledao sam podešavanja poziva u oba telelefona i nigde nisam našao da je broj blokiran ili tako nešto, sve postavke su ok. Da li vredi da zovem korisnički ili postoji neki način da sam rešim problem?
Hvala :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Zovi CC, ili idi do poslovnice. Mislim da ovo sam ne možeš da rešiš
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako si siguran da si dobro proverio da nisi blokiran na tom drugom telefonu moraćeš zvati c.c . kao što kaže Miodrag. A koji telefon majka ima?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

A koji telefon ti imaš, što samo majka? :D
Za takve stvari - pravac poslovnica, ali se naoružaj strpljenjem jer je ogroman broj radnica u MTS-u polupismen kad je reč o telefonima. Bar iz mog iskustva u poslednjih godinu-dve, ranije je bilo bolje.

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

:lol:
Imam Galaxy A3, a majka Htc Desire 620.
Nažalost ću morati da odem. Zvao sam korisnički, rekla mi je da proverim sve, rekao sam da jesam i zato i zovem, kaže idi u poslovnicu. Radio sam sa telefonima (konkretno u Hendiju) i imao posla sa Mts-om i Vipom, ljudi su dolazili za sve i svašta. Podešavali smo telefone - od konfiguracije za gprs do 'prihvati mi brata na FejzbukU (stariji čovek)'. Bilo je i onih koji su dolazili iz poslovnice kod nas jer njihovi radnici ne znaju/neće/boli ih uvo da reše problem. A vraćali su nam se i oni za usluge Mts-a koje nismo ni radili, da im objasnimo kako funcioniše Box jer njihovi radnici nemaju strpljenja za starije ljude. Da se razumemo, Hendi je kaubojska firma koja od skora maltene skuplja ljude sa ulice da im rade jer niko neće da im radi, ali bar se do posla ne dolazi preko veze kao u Mts, gde početnici nemaju nimalo osećaja za trgovinu, za tehniku još manje. Otišao sam u off poprilični, nadam se da nećete zameriti.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

A pa i majka je moderna sa desire 620 :wink: . Kad je takva situacija da si sve proverio nema ti druge, moras ici u mts.

Odgovori