MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Re: MTS novosti

Post od vlade93 »

Jedno pitanje samo, 99% sam siguran da znam odgovor ali nisam kuci ovih dana da bih video ugovor a rek'o da pitam za svaki slucaj..
Koristim paket u mts-u, mislim da je Miks XL, 2000 din je, ali placam pola jer nisam uzeo telefon kao sto vecina zna kako to ide.
E sad, u martu sam tek potpisao ugovor, ja sad ne mogu da vrdam iz te tarife, tj valjda mogu na samo vise od 2000?! I ne mogu nikako da uzmem neku manju tarifu ali bih placao vise nego sadasnjih 1000 din i plus da uzmem telefon..
Koliko ja znam ne mogu nista od ovoga ali nisam bas 100%..

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Poslednja informacija koju ja imam jeste da možeš da raskineš taj ugovor sa 50% popusta ukoliko potpisuješ istovremeno novi ugovor uz telefon. Isto tako možeš da biraš i novu tarifu.

Sent from my SM-G935F

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

A ako ostaješ na 50% nema spuštanja od trenutne tarife, može samo na gore...

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Po vasim recima, znaci ja mogu sad da raskinem ugovor sa 50% (miks XL) i da uzmem tarifu (konkretno interesuje me neka od 1400 din) i da uzmem telefon i krece 2 god novog ugovor?! Moram otici u MTS u ponedeljak da vidim

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Tako je. Ja sam imao 50% popusta, raskinuo ugovor, preneo broj u Box paket i uzeo iPhone.

Sent from my SM-G935F

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Uuuh, sad ste mi vratili osmeh na lice :)
Videcu u ponedeljak u mtsu, sad su snizili cene nekih telefona, pa me privukao 5s, sa tarifom od 1400 din mesecno telefon je 25800, na 24 meseca ugovor

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ja sam isto to, XL sa 50%, pitao sam na dva mesta i mogao sam da idem i gore i dole sto se tarifa tice dok sam na tom popustu. Na kraju sam odustao ali ovo gore sto su rekli je tacno, ako uzmes telefon taj ugovor na 50% se ponistava i krece nova UO.
12 godina na forumu!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

vlade93, ja samo da potvrdim ono sto su rekli Azimuth i Freyr , iz licnog iskustva!
Nego, da li je iko koristio MTS Disk aplikaciju za skladistenje podataka?
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/aplikacije/mtsdisk
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Probao sam kad se pojavila, ali s obzirom da imaš i besplatne cloud servise (sa manje ili vise prostora) onda ne vidim razlog zašto bi njima plaćao.

Sent from my SM-G935F

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ljudi, ovo se nista ne poklapa, bio sam u mts-u sad, i receno mi je da mogu da uzmem telefon po maloprodajnoj ceni i da mi ostane ovaj popust 50%, ili da idem na vecu tarifu i da isto uzmem telefon po maloprodajnoj ceni..
Ne mogu nikako da uzmem novi ugovor sa manjom tarifom nego sto sam sad, i da uzmem telefon..

ciklon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 07:03
:: Mi Note 10 Lite

Post od ciklon »

Krajem juna sam ugovor "Kontrola troškova 1000" sa 50% popusta na kome je ostalo još 12 meseci poništio, uzeo telefon na rate i potpisao dvogodišnji ugovor na istoj tarifi (Kontrola troškova 1000) bez plaćanja ikakvih penala. Dakle, vrlo verovatno možeš ostati na istoj tarifi samo ako ti je isteklo barem pola od prethodnog ugovora.

Problem sa MTS-om je taj što trećina radnika nema blage veze sa bilo čime vezanim za njihov posao, druga trećina vas upućuje na nekog od kolega iz treće trećine (u kojoj su ljudi koji znaju svoj posao).

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Da, ali ja sad koristim Miks XL paket od 2000 i placam 50% jer nisam uzeo telefon. I ja sam hteo da uzmem sad novi ugovor a to je Miks M koji je 1400 din, da placam punih 1400 din i da uzmem telefon koji kosta toliko koliko kosta. I zena mi kaze da ne mogu, mogu samo da ostanem na ovome 50% popusta ili da uzmem veci paket i da uzmem telefon po maloprodajnoj ceni..

ciklon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 07:03
:: Mi Note 10 Lite

Post od ciklon »

Pazi, prvi put kad sam otišao u njihovu poslovnicu, radnica mi je rekla da ne mogu da uradim ovo što sam uradio (iako sam znao da može), plus se konsultovala sa kolegom koji je potvrdio njene reči. Onda sam otišao, posle par dana, u drugu poslovnicu gde je, na svu sreću, radio lik koga znam i bez ikakvih problema mi je poništio stari i aktivirao drugi ugovor. Realno, njima više odgovara da plaćaš punu cenu za paket sa telefonom, nego da plaćaš 50 posto. To što im radnici imaju Koštuničin sindrom, to je posebna priča, haha.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Ja sam malopre zvao mts call centar i rekla mi devojka da mogu da placam punu tarifu, od 2000, ili da uzmem vecu, ali na ispod ne mogu da idem, i da uzmem telefon po ceni koja je za tu tarifu.
A to mi zena u poslovnici jutros nije rekla.
Samo me nabombardovala time da mogu da kupim maloprodajnom cenom i da ostanem na 50% kao i sad

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

ciklon napisao:Problem sa MTS-om je taj što trećina radnika nema blage veze sa bilo čime vezanim za njihov posao, druga trećina vas upućuje na nekog od kolega iz treće trećine (u kojoj su ljudi koji znaju svoj posao).
Ovo je, nažalost, potpuno tačno. Od sva tri operatera, u MTS-u su radnici naknesposobniji.
Vlade, pođi u neku drugu poslovnicu, ako si u mogućnosti.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Definitivno treba svaki info od njih proveriti u par poslovnica. Često mi se dešavalo da nešto što ne može u jednoj poslovnici, bez problem može u drugoj.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

U Cacku ima jedna jedina, pa cu ici u drugu smenu kasnije, druge mi nema, ako ni tu ne dobijem informacije koje mi trebaju, ici cu za par dana u KG pa cu tamo od 3 poslovnice bar u jednoj ubosti da valja jbg..

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Dodji ovde u G. Milanovac, strucni su ljudi koji rade. Uvek sam ostvario sva svoja prava, nekad i vise od toga :)

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Isao sam popodne, druga zena mi je potvrdila sve ono sto mi je rekao operater danas kad sam zvao, tako da sutra idem da narucim telefon posto ga nemaju u poslovnici.. Tj ko zna gde ga imaju kada mi je rekla da ce stici za 20ak dana..

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Eto, resen problem koji zapravo i nije bio problem.
Neverovatno je koliko ima nestrucnih ljudi, lepo neko rece ovde kakvo je stanje u MTS-u.
Najbolje to vidim kad pozovem poneki put za IPTV ili net pa kad mi se javi neka debilkusa sto veze o zivotu nema a meni kao treba da pomogne, ja samo prekinem poziv i tako u krug dok se ne javi neko ko zna barem nesto...

Odgovori