MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: MTS novosti
Ne znam koji te konkretno model zanima, ali ako ga nemaju u poslovnicama tj na sajtu onda ga imaju u partnerskim radnjama gde isto tako možeš sklopiti ugovor i uzeti telefon pod istim uslovima, baš kao da si to uradio u poslovnici.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Tamo ne daju na 24 rate, mislim.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Da, to baš nije povoljnije od ovoga što mi imamo. Recimo, paket Super u MTSu:brankisha napisao:Kanada.
Recimo neograniceno poziva i poruka sa 2gb neta izadje oko 68$, sto je 5850 dinara. E sad neki imaju sa vise neta ali onda imas 1000 minuta poziva i 1000 poruka a 5gb za iste pare.
Minuti ka svima
2500 min.
Minuti u mts mreži
25000 min.
SMS poruke
3000
Internet
6000 MB
Mesečna naknada
5.599,00 din.
Ovo baš zvuči kao da ili tebi nije dobro brojao megabajte telefon, ili je gomila ljudi imala pravo na reklamaciju u tom trenutku. Baš bezveze situacija, a ni malo jeftina tarifa. :/brankisha napisao:Mada njihovih 2gb se neverovatno brzo potrosi. Bukvalno mi potraje max 10 dana. Jednom su mi poslali poruku da sam potrosio za 5 dana, pogledam na telefonu sa sve wifi-em bilo 700mb.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Ma jok. Standardna prica i niko se ne budi. Meni je giga u mts-u duplo duze trajao
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Placate li vi u mts-u 3G 100 din mesecno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
119din mesecno placam a stoji u ugovoru - 4G usluga (jer sam takav telefon uzeo)...
- vlade93
- Mobil poznavalac
Ja koristim miks XL, i prvi racun kad mi je stigao bilo je uredno 2000, sad za prosli mesec mi bilo +99 din za mobilni internet. Moram sad da procesljam ugovor da vidim ima li gde sta, jer to mi niko nije pomenuo nijednog trenutka..
EDIT: sad vidim u ugovoru pise dole, 3G pristup Mondo WAP portalu 118.80 din.
A niko mi to nije pomenuo u poslovnici prilikom potpisivanja ugovora.. To svi placaju, ili ko koristi mobilni internet? Moze li da mi neko objasni ko zna o ovome nesto vise..
EDIT: sad vidim u ugovoru pise dole, 3G pristup Mondo WAP portalu 118.80 din.
A niko mi to nije pomenuo u poslovnici prilikom potpisivanja ugovora.. To svi placaju, ili ko koristi mobilni internet? Moze li da mi neko objasni ko zna o ovome nesto vise..
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
To je njihov harač ako kupuješ kod njih 3G telefon. 
Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC

Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC
- vlade93
- Mobil poznavalac
Znaci ko uzima i telefon sa tarifom placa tu preplatu?
Ja sam ranije bio na 50% i nisam placao..
Strasno, jeste moja krivica, pise u ugovoru istina, ali da niko ne pomene, paaa je*iga..
Ja sam ranije bio na 50% i nisam placao..
Strasno, jeste moja krivica, pise u ugovoru istina, ali da niko ne pomene, paaa je*iga..
Bas tako, ako uzimas telefon preko njih, naravno preko paketa onda se dodaje ta 3G/4G pretplatavlade93 napisao:Znaci ko uzima i telefon sa tarifom placa tu preplatu?

- vlade93
- Mobil poznavalac
Znaci da ne idem nista kod njih, jer sam mislio da svratim samo da pitam sta i kako..
Samo ne znam zasto mi i na prvom racunu nije bilo uracunato..
A stvarno mogu bar da kazu jbg, da covek racuna i na to. A ne da cute cute i posle otkud ovo, mada opet kazem, pise na ugovoru sve, ali mogu i oni da budu ljudi da kazu lepo sta i kako..
Samo ne znam zasto mi i na prvom racunu nije bilo uracunato..
A stvarno mogu bar da kazu jbg, da covek racuna i na to. A ne da cute cute i posle otkud ovo, mada opet kazem, pise na ugovoru sve, ali mogu i oni da budu ljudi da kazu lepo sta i kako..
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma kod njih se retko isplati uzimati telefon. Lumia 950 im je još 70 hiljada, a u drugim našim radnjama po 50... Oni samo zloupotrebljavaju činjenicu da mnogi ljudi kod nas valjda ne mogu da kupe nešto na rate, jer se za to traži neka potvrda od poslodavca. Napamet govorim, ne znam šta to tačno treba poslodavac da potvrdi, ali ne uspevam da skontam koji bi drugi bio razlog tako bezobraznih zelenaških uslova.
Što se tiče ugovora, jeste da treba sve čitati, ali sam siguran i da je to što oni nisu rekli za 3G pretplatu kršenje zakona, mada ko će dokazati da ti to njihov zaposleni nije pomenuo...
Što se tiče ugovora, jeste da treba sve čitati, ali sam siguran i da je to što oni nisu rekli za 3G pretplatu kršenje zakona, mada ko će dokazati da ti to njihov zaposleni nije pomenuo...

- vlade93
- Mobil poznavalac
Ma da, treba se terati sa njima posle..
U sustini, kad uzimas i telefon u mts-u racunaj u startu jos izmisljenih 3000 din..
U sustini, kad uzimas i telefon u mts-u racunaj u startu jos izmisljenih 3000 din..
- Azimuth
- Moderator
Cudo su ti njihovi zaposleni i oni koji odlucuju o svemu a koji su uzgred zasticeni kao beli mevedi.
Pocetkom nedelje sam dogovarao sa SBB-om oko prenosa fiksnog broja kod njih i nekih paketa, pa mi je njihova sluzbenica rekla da ce ona licno srediti sve oko tog prenosa sa mts-om. Dva dana kasnije me kontaktiraju iz mts-a i kazu da su obavesteni o zahtevu prenos fiksnog broja, pitaju za razlog i sta mogu da ucine da bih ostao njihov korisnik barem sa preostala 3 mobilna broja. Trazio sam umesto 50% da mi daju 70% popusta ili 50% na pretplatu i telefon po povlascenoj ceni, evo cekam da cujem sta ce mi za to reci. Imaju jos mesec dana fore da mi odgovore, taman dok mi istekne ugovorna obaveza. Zanimljivo mi je kako zapravo i kod njih moze svasta nesto, samo ako ubodes gde i koga treba, o cemu sam pisao negde u julu mesecu.
Pocetkom nedelje sam dogovarao sa SBB-om oko prenosa fiksnog broja kod njih i nekih paketa, pa mi je njihova sluzbenica rekla da ce ona licno srediti sve oko tog prenosa sa mts-om. Dva dana kasnije me kontaktiraju iz mts-a i kazu da su obavesteni o zahtevu prenos fiksnog broja, pitaju za razlog i sta mogu da ucine da bih ostao njihov korisnik barem sa preostala 3 mobilna broja. Trazio sam umesto 50% da mi daju 70% popusta ili 50% na pretplatu i telefon po povlascenoj ceni, evo cekam da cujem sta ce mi za to reci. Imaju jos mesec dana fore da mi odgovore, taman dok mi istekne ugovorna obaveza. Zanimljivo mi je kako zapravo i kod njih moze svasta nesto, samo ako ubodes gde i koga treba, o cemu sam pisao negde u julu mesecu.
Koliko ti vese brojeva imas kod njih?
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Mogao si im dodati "i bilo bi lepo ako biste dodatno pokazali dobru bolju time što biste i mom drugaru gariju poslali Lumiju 950, ali on se neće ljutiti ako izostavite Lumiju 520 koji vi trenutno dajete kao poklon uz 950". 
Zanimljiv primer. A kolike bi izgubili pretplate ako bi sa svim tim brojevima prešao u SBB s kojim si planirao?

Zanimljiv primer. A kolike bi izgubili pretplate ako bi sa svim tim brojevima prešao u SBB s kojim si planirao?
- Azimuth
- Moderator
Imam stari Box paket kod njih i 2 broja koji nisu u njemu pa to zbirno izađe negde oko 5500 mesečno. Mada obično bude barem 500-1000 više. Sa novim Box paketima bi ta cifra bila tu negde ili eventualno malo veća. Bez Box paketa tj samo 3 mobilna ako bih ostavio, uz 50% popusta, dobijali bi oko 2500.
Sad nemam čime da ih ucenjujem i izvučem ono što želim, pa čekam da vidim koliko su im bitne pare i da zadrže korisnika.
Sad nemam čime da ih ucenjujem i izvučem ono što želim, pa čekam da vidim koliko su im bitne pare i da zadrže korisnika.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
U svakom slučaju, nisu to neke prevelike tarife, interesantno da su te kontaktirali da pitaju da li bi mogli nešto da učine da te zadrže kod sebe.
Sent from mTalk on PC
Sent from mTalk on PC
- Azimuth
- Moderator
Pa nisu, to je minimum sa kojim se uklapam. Verovatno da bih uzeo ili XL+ ili XXL i mojima opet onu kontrolu troškova 1000 ili kako se već zove.
Ponudio sam im i drugu opciju koja bi mi možda najviše i odgovarala. Da mi daju 50% popusta na pretplatu i telefon po povlašćenoj ceni. U tom slučaju bih uzeo drugi po veličini paket i neki iPhone 7 za 1din kojim bih pokrio sve pretplate.
Avaj, ne nadam se nešto previše, ali vredi pokušati. Neverovatno mi je da nema ama baš nikakvih pogodnosti za stare korisnike ili barem one sa više brojeva.
Ponudio sam im i drugu opciju koja bi mi možda najviše i odgovarala. Da mi daju 50% popusta na pretplatu i telefon po povlašćenoj ceni. U tom slučaju bih uzeo drugi po veličini paket i neki iPhone 7 za 1din kojim bih pokrio sve pretplate.
Avaj, ne nadam se nešto previše, ali vredi pokušati. Neverovatno mi je da nema ama baš nikakvih pogodnosti za stare korisnike ili barem one sa više brojeva.