MTS novosti
Re: MTS novosti
99% je maloprodajna cena....
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jeste maloprodajna cena. Još letos sam dobio takvu poruku, baš pred obnovu jednog od ugovora, otišao da se raspitam i rekli su mi da je u pitanju maloprodajna cena. Oni postojećim korisnicima nude mogućnost kupovine telefona po maloprodajnoj ceni na 24 rate bez kamate, tada telefon nije vezan za ugovor, već je moguće posebno zaključiti ugovor na bilo kojoj tarifi sa popustom i uzeti bilo koji telefon na 24 rate. Problem je što su njihove maloprodajne cene astronomski visoke.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ali sačuvaj bože da taj problem reše stavljanjem normalnih cena.Evindzer napisao:I ja sam takvu poruku od MTS dobio, i to pre skoro mesec dana. Po mom mišljenju, opala im je prodaja (čitaj: uvaljivanje) telefona, pa pokušavaju da se ratosiljaju zaliha na sve moguće načine. Možda ovih dana odem da se raspitam detaljnije o ovome, pa javljam, mada ne znam šta bi me iz njihove ponude zanimalo, čini mi se da nemaju ni N4 ni 950xl, drugi modeli me ne zanimaju..

Njihova ciljna grupa su izgleda, kao što sam ranije govorio, ljudi koji bi hteli nešto da kupe na rate, a za to nemaju mogućnost jer na primer nisu zaposlenik ili tako nešto (a MTS zna sa mogu da plaćaju rate jer već plaćaju i njima račune).
I da, i ja sam i ranije ovakvu poruku dobijao.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Pinocio, гари, Evo i mog iskustva. Kao korisnik koji ima 3 postpaid broja u mts-u, uzeo sam Samsung Galaxy A3 (2016) na 24 rate uz 50% popusta na Miks S tarifu. Bilo koji smart telefon da uzmes placaces 3G pretplatu, nebitno o kakvoj je kombinaciji rec, jedino ako uzmes one mega velike tarife tip Super i Miks XXL. Prethodno proveravaju kolika ti je ukupna mesecna potrosnja na svim brojevima koje imas kod njih, i onda te razvrstavaju u neke razrede, i na osnovu toga odlucuju koji telefon mogu da ti daju na rate (ja sam mogao uzeti i iPhone 6). Problem je sto je maloprodajna cena naravno napucana, pa kome odgovara neka uzima na rate. Uz BOX tarife cena je nesto manja, koliko ja znam, ali nista drasticno.
Ukoliko imas ugovor na 50% popusta bez telefona, uvek mozes da ga prekines i potpises novi sa telefonom.
Bilo gde da uzmete smart telefone kod njihovih partnera, uvalice vam 3g pretplatu!
Ukoliko imas ugovor na 50% popusta bez telefona, uvek mozes da ga prekines i potpises novi sa telefonom.
Bilo gde da uzmete smart telefone kod njihovih partnera, uvalice vam 3g pretplatu!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
S tim da to što sam ja pominjao da može na rate u Gigatronu nema veze sa MTSom. Bez ikakve ugovorne obaveze meni je jeftinije da uzmem telefon u Gigatronu nego u MTSu sa ugovornom obavezom, i to i u Gigatronu mogu da dobijem telefon na rate. Jedino ne znam kako bi išlo to sa tom potvrdom što treba moj poslodavac da potpiše, i to očigledno ne može svako.
MTS, kao što rekoh, samo ucenjuje ljude koji bi telefon na rate, koji ne ispunjavaju uslove da drugde dobiju telefon na rate, a sam MTS sticajem okolnosti vidi da ti ljudi mogu da poplaćaju te rade na osnovu toga što su do sad kod njih plaćali sve račune.
Oni uz svoje telefone u suštini prodaju ljudima na kredit tako uzimaju dodatno i do 40% maloprodajne cene telefona.
MTS, kao što rekoh, samo ucenjuje ljude koji bi telefon na rate, koji ne ispunjavaju uslove da drugde dobiju telefon na rate, a sam MTS sticajem okolnosti vidi da ti ljudi mogu da poplaćaju te rade na osnovu toga što su do sad kod njih plaćali sve račune.
Oni uz svoje telefone u suštini prodaju ljudima na kredit tako uzimaju dodatno i do 40% maloprodajne cene telefona.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ja cu u martu biti u mogućnosti da tri meseca pred istek ugovora produžim na novih 24 meseca. Nisam dosad bio u toku, da li je popust od 50% na tarifu tobom ugovornog perioda i dalje aktuelan?
Sent from Lumia 950 using mTalk
Sent from Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Fora sa ratama je sto treba poslodavac da ti izda potvrdu da si u staklnom radnom odnosu ili ti oni daju neki formular sa raznoraznim podacima da popunis i onda im to predas i cekas da li ce ti odobriti kupovinu na rate sa/bez kamate. To banka odlučuje.гари napisao:S tim da to što sam ja pominjao da može na rate u Gigatronu nema veze sa MTSom. Bez ikakve ugovorne obaveze meni je jeftinije da uzmem telefon u Gigatronu nego u MTSu sa ugovornom obavezom, i to i u Gigatronu mogu da dobijem telefon na rate. Jedino ne znam kako bi išlo to sa tom potvrdom što treba moj poslodavac da potpiše, i to očigledno ne može svako.
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa
A šta ako uzmem 4g telefon,ima li pretplata za 4g? [FACE WITH TEARS OF JOY]
Da, ima.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
MTS produžio akciju, do kraja februara daju dupliran internet saobraćaj.
Malopre me zvala neka devojka iz centrale, nudi mi 50% popusta na pretplatu, dupliran internet saobraćaj (promocija je produžena) i 3 pretplate za dinar, ukoliko ostanem kod njih u naredne 2 godine. Lomim se da li da ostanem ili ne. Želim da mi daju 6 pretplata za dinar, ali je pitanje da li će to i uraditi. Ostalo je da mi se neko javi do 20. januara kada mi ističe trenutna ugovorna obaveza, pa ko zna... Ako mi Vip ponudi više za isto ili manje para, odoh kod njih
Malopre me zvala neka devojka iz centrale, nudi mi 50% popusta na pretplatu, dupliran internet saobraćaj (promocija je produžena) i 3 pretplate za dinar, ukoliko ostanem kod njih u naredne 2 godine. Lomim se da li da ostanem ili ne. Želim da mi daju 6 pretplata za dinar, ali je pitanje da li će to i uraditi. Ostalo je da mi se neko javi do 20. januara kada mi ističe trenutna ugovorna obaveza, pa ko zna... Ako mi Vip ponudi više za isto ili manje para, odoh kod njih

Prvi put ovo vidim da su nekome dali dodatne povoljnosti. Ja sam isto ostao u mts-u. 31.12 mi istice i ugovor u mts-u i licna karta a u vipu mi rekli da ne moze sa onom potvrdom iz policije da se potpise ugovor, plus mi nisu obecali da bih i u januaru dobio dodatne gb uz telefon, tako da sam u mts-u jos godinu dana a posle videcemo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Azimuth
- Moderator
Meni su ponudili ta 3 meseca da bude pretplata 1 dinar uz bilo koji paket preko Mix M. A za Mix M i niže pakete su mi ponudili 2 meseca po dinar. Uslov je da potpišem novu ugovornu obavezu na 2 godine. Doduše, meni odgovara ili Mix XL ili XL+ paket, tako dase uklapam u ta 3 meseca. ALi opet, ako su mi ponudili na dobar dana 3 pretplate, onda verujem da na mišiće može i više da se izvuče.
E sad, imam još 2 broja kod njih, i za te brojeve su mi rekli da na Kontorli Troškova nema besplatnih pretplata, ali za paket Priča i Mix ima i tu mi nude po jednu pretplatu za dinar.
Inače, kaže mi ta devojka što me je jutros zvala da ovo sa besplatnim pretplatama nude dugogodišnjim korisnicima i redovnim platišama. Pretpostavljam da moraš to i da tražiš tj. da ti neće ponuditi tek tako.
Od Vip-a ne znam šta mogu da očekujem. Preko FB ne mogu da mi daju informaciju osim one da odem u poslovnicu i podnesem zahtev za prenos broja, pa tek tada da mi kažu. A to mi na pamet ne pada da radim. Hoću da dobijem ponudu za sva tri broja, pa tek onda podnosim zahtev ukoliko mi ponuda odgovara.
E sad, imam još 2 broja kod njih, i za te brojeve su mi rekli da na Kontorli Troškova nema besplatnih pretplata, ali za paket Priča i Mix ima i tu mi nude po jednu pretplatu za dinar.
Inače, kaže mi ta devojka što me je jutros zvala da ovo sa besplatnim pretplatama nude dugogodišnjim korisnicima i redovnim platišama. Pretpostavljam da moraš to i da tražiš tj. da ti neće ponuditi tek tako.
Od Vip-a ne znam šta mogu da očekujem. Preko FB ne mogu da mi daju informaciju osim one da odem u poslovnicu i podnesem zahtev za prenos broja, pa tek tada da mi kažu. A to mi na pamet ne pada da radim. Hoću da dobijem ponudu za sva tri broja, pa tek onda podnosim zahtev ukoliko mi ponuda odgovara.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Azimuth, pisi vipu meil, napisi sta zelis i cekaj odgovor. Kazi da si u mts-u i da si od njih dobio to i to i pitaj ih dali oni mogu dati bolju ponudu od mts-ove. Batali fb i poslovnicu, bas briga njih za korisnike, oni su tu da odrade dan, uzmu dnevnicu i odu kuci.
1.Srećna Nova godina, kolege forumaši!
2.Ženi se sviđa Sony XA Ultra i trenutno je na MIX S tarifi, a ugovor joj ističe u junu 2017.
Pitali smo u poslovnici kako i šta i rekoše nam da se stiče pravo u martu na novi ugovor. A ako želimo telefon na otplatu, onda po isteku ugovora.
Da li i kako može da se izboksuje neko sniženje telefona,ako ga uzmemo sa novim ugovorom u martu i da,ako mora,skočimo na MIX M?
Mejl,razgovor sa operaterom ili u poslovnici,da li će upaliti nešto?
Sony Xperia Z3
2.Ženi se sviđa Sony XA Ultra i trenutno je na MIX S tarifi, a ugovor joj ističe u junu 2017.
Pitali smo u poslovnici kako i šta i rekoše nam da se stiče pravo u martu na novi ugovor. A ako želimo telefon na otplatu, onda po isteku ugovora.
Da li i kako može da se izboksuje neko sniženje telefona,ako ga uzmemo sa novim ugovorom u martu i da,ako mora,skočimo na MIX M?
Mejl,razgovor sa operaterom ili u poslovnici,da li će upaliti nešto?
Sony Xperia Z3
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Samo meil, takvo je moje a i drugih iskustvo. Oni dobiju tvoju poruku i to ide na razmatranje pa te zovu. Tako je kod vipa i telenora, verujem da je i kod mts-a isto.
Huawei P8l.
Huawei P8l.
Na koji mejl da im šaljemo i kad?
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa nadji tamo na njihovom sajtu kontakt pa odaberi neki.
Huawei P8l.
Huawei P8l.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Zna li neko da li u MTS postoji mogućnost prilikom produženja ugovora da se uzme telefon i tarifa sa određenim popustom? Ako se ne varam krajem 2015. je bio promo period gde se mogao uzeti telefon uz 50% popusta na pretplatu.
Sent from my F8331 using Tapatalk
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
Moglo je i mislim da može još uvek, ali onda telefon plaćaš po punoj a ne povlašćenoj ceni...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ta opcija još uvek postoji, ali mislim da nije isplativo, jer tada cenu uređaja plaćaš po maloprodajnoj ceni koja je kod svih operatera apsurdna.Apolo napisao:Zna li neko da li u MTS postoji mogućnost prilikom produženja ugovora da se uzme telefon i tarifa sa određenim popustom? Ako se ne varam krajem 2015. je bio promo period gde se mogao uzeti telefon uz 50% popusta na pretplatu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)