Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nije logičnije jer jednostavno im onda ne bi bilo ekonomski isplativo... Paralele sa strancima su pokazale da smo što se tiče ponude tu negde, naravno ima daleko povoljnijih ponuda za neke telefone ali jednostavno strane mreže mogu dozvoliti sebi da izgube malo zbog lojalnosti korisnika... a kod nas gde je prosek 5 eura godišnje... :wink: nije to sve baš tako jednostavno kao što izgleda... a da ne pominjem razliku u ceni po kojoj telefone dobija mts i vodafone... to je bar jasno... ako neko kupi 1000 i 100 000 ko će dobiti bolju cenu? :wink:

I naravno da neće izbaciti koliko su telefona prodali to je poslovna tajna... sem ako nisu budale.. :D al po onome što ja znam, a znam iz pouzdanog izvora, brojka je ogromna... naravno tu su telefoni za dinar i minimalni paketi... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa naravno... Narodu treba telefon, a ako npr mozes da uzmes mesecnu pretplatu od 250 dinara (sto je neka solidna potrosnja, jer znam po sebi, jedan mesec potrosim 100, drugo 5000), i tel za 1 din :D kulj :D
A ovo nije losa ponuda, cak i sa drugim paketima nije strasna...
Cena u Evropi za 5800 je oko 400 evra, jedino je u Britaniji onih obecanih 270, i prodato je vec milion komada istog telefona, cisto da znate :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pre mesec dana su mi u Mobisu rekli da dobijaju n5800 (midrange device, btw) krajem januara / početkom februara. Sad, kad pogledamo samo cenu u Hrvatskoj (3.099kn - oko 420e) ova Telenor ponuda i nije loša. :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

kod nas je high end :wink: btw, prva tura koja stiže u alpha c. je već otišla :)
Poslednja izmena od Akki u Sub, 24. Jan 2009. 05:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Da, da, za nas je endlessrange :D Šta je "ac", AlphaCopy?
1 pitanje za djuice@rs, ako odgovaraš na ista, (pretpostavljam da isporučujete ful opremu uz n5800...) na sajtu je prikazana crna verzija telefona (traka sa strane), da li se ta boja dobija pošto u "narudžbenici" ne postoji izbor?
edit
@Akki, sme li se znati po kojoj ceni, ako nije poslovna tajna? ;)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Uredjaj je dostupan u crnoj boji, sve dodatne informacije, kao i kupovinu navedenog telefona mozete obaviti i pozivom broja 063/ 39 39 39. Poziv ka ovom broju je besplatan ukoliko pozivate iz Telenor mreze.
:wink:
iPhone 6 Plus

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Uh, ne znam stvarno cenu... :)

btw, cool je ovo sa trainee-om... aj kad se zavrsi konkurs napisi dal je neko od nasih prosao... :wink:

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Telefon je crni, sa plavom "trakom" ... ništa drugo od Telenoraca se i ne očekuje, zar ne? :)
Samsung Omnia HD 8GB

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ovaj model je po meni ok cena,ali ostali modeli uporedjujuci sa telekomom,pa ovi su smesni,tamo su cak duplo jeftiniji neki modeli ili se meni cini? Pricao sam sa brdo ortaka,koji cekaju da im istekne ugovor kod telenora i da se prebace(neki su se i prebacili) na telekom zbog jeftinijih aparata,a moramo da se slozimo da im je postpaid paket dosta isjednacen,tako da ih nije briga kod kog su operatera,zanima me zbog cega telenor fura te skupe cene?
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I mene to zanima. I ja, kada sam odlucivao gde cu uzeti postpejd, odlucio sam se za mt:s jer ima mnogo jeftinije telefone, uz istu mesecnu pretplatu. Skoro kod svih telfona razlika je, od 1000 pa do 3-4000 kod skupljih modela.

I Vip je jeftiniji, da ne bude ta je mt:s smanjio cene da bi privukao kupce.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

znam da nije ovo mesto za tu pricu, ali jedina "razlika" sa tacke gledista prenesi i mix paketa (ako se tako zove), je u tome sto u telenoru prenosis.. ja se vracam na telenor.. roditeljima je skupo da me zovu posto nam je cela porodica 063..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

pa ti imas toliko i toliko besplatnih minuta u mix paketu nevezano koga zoves , zovi ti roditelje nekada :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Evo prvog idiotizma na koji sam naisao :) ne mozes da uzmes telefon kao pravno lice.Svaka cast,nema sta najbolji ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Jorgovan »

Nemoguće ... sve telefone su do sada nudili i pravnim licima ... jesi siguran? Zašto bi tako nešto uradili?
Samsung Omnia HD 8GB

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Jorgovan

Gledao sam sinoc na sajtu ponudu i nigde 5800 :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Business Telesales

Post od evolution »

S obzirom da je ponuda nova, moguce je da informacija o ponudi za biznis korisnike nije pravovremeno postavljena u Businnes segmenat Telenor WEB sajta, i u tom slucaju mozete se obratiti Business Telesales sluzbi.

"Business Telesales kanal prodaje omogućava brzo, jednostavno i jedinstveno rešenje u segmentu prodaje Telenor proizvoda i usluga biznis korisnicima, malim preduzećima i preduzetnicima i to putem besplatne dostave na željenu adresu.

Pozivanjem broja 063/59 59 59, vrši se realizacija prodajnih zahteva u cilju ostvarenja poslovne saradnje kao i besplatno informisanje i edukacija o aktuelnoj Telenor ponudi od strane profesionalnog i kvalifikovanog tima operatera."

Radno vreme: 08-18 časova
Email adresa: teleprodaja@telenor.rs
Broj faksa: 011/30 13 515

http://www.telenor.rs/?section=business&page=6338
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Deluje ti perspektivnije? I to ti je razlog? Smešno.
Ja koristim onog mobilnog operatera koji mi nudi vise i bolje, a za manje pare. I to su jedini pravi razlozi, a koji, verujem, vaze za sve nas korisnike.
Ako govorimo o perspektivnosti kompanije, to treba da zanima one ljude koji kupuju akcije istog jer im od toga zavisi prihod. Za nas obicne korisnike to nema nikakvog znacaja jer mi samo dajemo novac operaterima a nista ne dobijamo od njih. Pa, ako i propadnu, nas to i ne pogadja.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@aleksaboy, upravu si, jos samo da vidimo ko nudi vise i bolje na postpaidu za iste pare.
Telekom sigurno nije taj.
Jedino sto telekom nudi jeftinije telefone, ali nista se vi ne brinite, nadoknade oni to propadanjem minuta, forsiranom potrosnjom pa prekoracenjem limita da minuti ne propadnu, pa zablesavljenjem potrosaca jer nemaju bas uvek dobar uvid u racun. Eeee, opasni su oni...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Pa pazi, sve zavisi šta kome treba. Recimo nama studentima iz RS 8) je 3x jeftinije zvati RS sa MT:S-a, a uz to, mi je (nam je 8) ) svo to "društvo" na MT:S-u pa je međusobno opet povoljnije sa MT:S-a. :D Da ne spominjemo besplatan prijem poziva u Roamningu, te odlazni pozivi od 7 din... ;)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Jorgovan »

Pa vidi ... ako potpišeš ugovor na dve godine, onda ti je PERSPEKTIVA jako bitna ...

Jer ako, na primer, potpišeš ugovor na "Prenesi" paket ... a onda ti ukinu prenošenje ... to je onda problem u perspektivi ...
Samsung Omnia HD 8GB

Odgovori