MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Re: MTS novosti

Post od Dream Weaver »

Od 20 i nekog jula imam tih 100gb mesečno (pola UO) i zadovoljan sam mada kad sam išao u NS i SM imao sam malo problema sa 4G/3G signalom ali sam i sa VIPom (konkretno SM kod groblja) isto imao problem sam signalom.
U stanu gde živim sve tri mreže imaju slab signal (lekino brdo iznad druge ekonomske škole) i često je edge, kao da živim u bunkeru a nije tako :)
Što se mene i mojih potreba tiče MTSovih 100gb sasvim zadovoljavaju :)
Neograničeni minuti mi nisu potrebni(ne bih se bunio) ali data mi je najbitniji. Kao što sam gore napisao 700 minuta koliko sada imam na oba broja zajedno mi je više nego dovoljno a plus imam i službeni broj :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
and justice for all...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

I krenulo je :) :

https://www.mts.rs/privatni/promocije/m ... nja-100-gb

and justice for all...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ovo ogranicavanje samo na neke pakete je najped_____a fora koja postoji...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Za 1200 din maltene neogranicen net,600 minuta sve mreze,brdo minuta u mts i brdo poruka. Malo li je. Ova cena vazi ako se uzme samo kartica.

Za jednu crvenu danas ne mozes posteno u prodavnicu da odes,a ovako picis net i ne razmisljas.
Jos na nekoj slavi strimujes nekoj lepoj cici net,pa spojis lepo i korisno. Milina jedna.
Realno po meni sasvim dobra ponuda

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

@iLuka malo jeste dripački ali što napisa @kutijagreha za 1200 rsd skoro neograničen net i 600 minuta i puno poruka i minuta u mreži pa gde ima za te pare...
10e i maltene neograničen net :)

and justice for all...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ko nema problema sa MTS i njihovim uslugama, odlična ponuda, do sada najbolja.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Koliko vidim ta promocija važi "samo" do 31.12 tako da ko uhvati,uhvatio je....ja pre 7 dana potpisao novi ugovor i mogu da njačem...proverio. :shock:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

sta je 1200din? najnizi paket uz koji vazi sve je mix XL... to znaci da ako uzmem taj paket i 50% platicu 1200?
to takodje znaci da nemam u tom slucaju prava najnovi aparat ako obnavljam ugovor?!

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

40 posto je popust. 2000 je inace taj paket ako se uzme aparat. Bez aparata je 1200 din.

Davno sam prestao da uzimam aparat uz ugovor,i istog sam misljenja da to treba izbegavati.

Ali jedna stvar me potpuno cudi. Ovde se furaju telefoni od 700-800e i to u kesu kupljeni a mnogo je placati 10e mesecno pretplatu za maltene sve neograniceno. Jos pritom nazivaju pilicarskim forama. Treba da se zapitamo ko tu u stvari pilicari. Zivimo u Srbistanu,gde su cene dignute u nebesa. Treba biti malo realan,a ne traziti da za 500 dinara spavam na telefonu.

Svaku akciju pozdravljam,kao i ovu,lepa je ova godina sto se tice operatera. Samo neka tako ostane

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

PetarI, Produžiće to oni. Promocija je prvo bila do kraja avgusta, zatim do kraja septembra, a sada je do kraja decembra. Jednostavno moraju da budu konkurentni sa Telenorom i VIP-om, pošto nemaju neograničene minute i SMS-ove, tako da će oni to da produžavaju u nedogled.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Verujem da je tako,kao što je i sa promocijama bez uzimanja uredjaja.Sad kad malo iz "druge ruke" pogledam....ipak je to daleko od Vipove ponude(jedina mana Vipovih paketa je upravo internet koji kad se potroši može napraviti baš lepe račune jer nije neograničen).Sa druge strane Telenor,paketi nisu više tako skupi,a i ide i NG oko koje oni naprave baš lepu promociju sa pojeftinjenjem uredjaja.Ali ovo je Mts strana...

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Baraba napisao: Naručito se primeti na nekoj višoj klasi uređaja taj HD kvalitet u toku zagovora. MTS valjda nije implementirao te bolje kodeke za HD, stagniraju godinama.
A ja se tripovao da umišljam to. Kad ono stvarno to postoji. Taj zvuk je kristalno čist , jasan kao da uživo pričam sa nekim. Dok kod mts, uuuugh poludim čim pomislim na to, kada trebam neki bitan razgovor da obavim, pripijem se uz prozor i nadam se da mreža neće da puca, secka i da ima mnogo šumova. Ali uvek je neizostavno ono "molim, izvinite, jel možete da ponovite, aaa, ponovi, ne čujem te...." uugggh taj mts.
Ta promocija od 100 gb je super stvar sa tim paketom XL kome stvarno treba, uopšte nije skupa i stvarno je dobra, ali samo za one koji nemaju ovakve probleme sa mrežom...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Kod mene u Rakovici MTS internet radi mnogo bolje od Vipovog, koji često puca. Najverovatnije ću prihvatiti ovu njihovu ponudu za 100GB, jer je sveukupno sasvim dobra i zaokružena.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ ako ti radi bolje MTS i treba ti 100GB, nema dileme. Ako ne skidaš filmove, možeš kući i odjaviti aDSL/kabal.
acamatic napisao: A ja se tripovao da umišljam to. Kad ono stvarno to postoji. Taj zvuk je kristalno čist , jasan kao da uživo pričam sa nekim. Dok kod mts, uuuugh poludim čim pomislim na to, kada trebam neki bitan razgovor da obavim, pripijem se uz prozor i nadam se da mreža neće da puca, secka i da ima mnogo šumova. Ali uvek je neizostavno ono "molim, izvinite, jel možete da ponovite, aaa, ponovi, ne čujem te...." uugggh taj mts.
Naravno da postoji:
https://www.vipmobile.rs/press-centar/v ... i-u-srbiji

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

A vazi li akcija za box? Posto bi u tom slucaju paket iznosio 1000din jer imaju 50% popusta.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Vidi na njihovom sajtu, ali mislim da važi, i da tu ide popust od 50%, a za ostale (regularne) pakete je 40%.

Aca91
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2017. 08:35
:: Iphone SE

Post od Aca91 »

Važi uz box, ja sam danas prešao iz L u XL tarifu i ušao u box tako da mi je sad 1000 din.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Kakaaaaav popust, popusnem vam ga..... Uuuuff
Popust a podigli cene, mam*..
, neću da psujem
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201712 ... 158b1a.jpg[/img]

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

TV ŠEST meseci besplatno + najbolji filmski kanali http://mondo.rs/a1062258/Mob-IT/Vesti/m ... latno.html

Ne pise jel vazi za stare ili samo za nove korisnike? :)

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201712 ... b9a00f.jpg[/img]
Vise me ne zanima akcija posto mi treba zs 2 tv-a.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Darkonda ja sam razumeo da kada prođe tih 6 meseci ti imaš pravo da aktiviraš još jedan stb uređaj za tv koji se normalno plaća dodatno (valjda 300 dinara). Tu promociju koju daju i nije nešto jer daju na 6 meseci free, tako da ne znači baš nešto, barem meni ne

Odgovori