A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

miodrage napisao: Kad je rec o ljudskom tkivu, i to prvo koza, potom kost, potom mozak, onda je prodor 1.2-1.7 cm.
Posto sam sve lepo i argumentovano dokazao, moze lock, pa brisanje :P
Ajde prijatelju lezi na ledja, stavi mobilni na stomak, preko tebe neka legne neka dobra riba (min. po 20cm ljudskog tkiva oko telefona) pa se pozovi sa drugog mobilnog. Ako eksperimentalni telefon ne zazvoni onda je prodor signala zaista 1,2 do 1,7cm.
Mozes i da progutas mobilni.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

LOL, svaka čast za ovo 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

vukbojan, Nazalost prijatelju ovaj experiment je nemoguce izvesti i to iz sledecih razloga. Ako bih recimo stavio telefon na grudni kosh, i moja ribica legla isto tako na mene, i njen grudni kosh bi pritisao telefon, ali bi sa strane imali otvore, tj. ne bi bio skroz oklopljen i tkivo oko njega ne bi bilo homogeno. Ako bi telefon postavili na stomake... sa strane bi takodje imali mozda po neki otvorchic, ali jos vaznije kosti (a koja je najvaznija) ne bi bilo.
Znachi ovaj tvoj experiment ne pije vodu. Drugo, predajnici nisu isto sto i telefoni. i time opet ovo sve ne pije vodu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

nekontate vas dvojica ako miodrage legne i ako mala prilegne na njega ondak ce se na miodragovm zmiskom telu doci nejene lepe obline do izrazaja i stvaraju se ti nekompaktno popunjeni prostori oko grudnog kosa :lol: a tu ocete da stavitie mobitele nemore to tako nekeko drugacije da ali ovako ne opit bi bio neuspesni jer bi prirodne lepote doticnog lepog bica pokvarile isti :D :lol: :oops: :P 8)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

JAAOOOOO evo i ovde priče o ubitačnom zračenju mobilnih telefona :dry:
Sasvim sam siguran da u kamenom dobu nije bilo nikakvih veštačkih zračenja pa je očigledno to bilo najbolje doba za zivot i rad svekolikog čovečanstva :disgust: Iskreno se nadam da svi dušebrižnici strogo vode račune a ne izlaze napolje preko dana bez olovnog suncobrana ipak im nad glavom tada sija ogromna termonuklerana bomba koja ih za petnaestak minuta šetnje po lepom i sunčanom danu ozrači većom dozom zračenja od one koju za ceo dan primi tehničar/lekar koji radi sa rentgen aparatom :roll:

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

Inace, za one gledaoce koji su se kasnije ukljucili, tema se zove "VIP Mobile - Novi operater"... ;)

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

VIP mobile Q2:
broj korisnika : 666 600
deo trzista: 7,2%
http://www.telekomaustria.com/dateien/2 ... 2-2008.pdf

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Sad sam uzeo prepaid broj jer sam izgubio stari,pa me zanima da li je i dalje u toku neko dupliranje dopuna i do kad?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Kupi Vip prepaid SIM karticu i svaka tvoja dopuna do kraja septembra vredi duplo *.
Iznos dopuna nije ograničen, tako da - što više daš, više dupliraš!

» Bonus kredit ne važi za roming usluge i usluge sa dodatom vrednošću.
» Bonus kredit važi 30 dana od dana poslednje uplate dopune.
» Za više informacija pozovite Korisnički servis na broj 060 1234.

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo danas dobijem poruku da ako uplatim dopunu od 300 din, dobicu 300 SMS-ova za dz. S obzirom da mi ne trebaju, jos jedna meni nekorisna, ali drugima verovatno interesantna promocija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

I posle neko kaže da to nisu cake i navlakuše :lol: :D .
Nokia C6

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Pa vazna je dobra volja. Ja uvek podrzavam promocije, kakve god, ako se isplate. Nego, proci ce i taj septembar, a posle... Onda ce verovatno biti neke novogodisnje promocije. Ako budu dobre ima da se obesim jer kao krelac koristim postpaid. Propas'. :cry:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pa to i nije losa promocija, jedino ako ima ogranicenje, tipa: poruke morate potrositi za 30 dana. Vip ima obicaj da to radi.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Kao i telenor da se nadovežem, bez obzira što njije opšta diskusija o svim Srpskim operaterima :oops:
Nokia Lumia 630

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Dobro, da pocnemo o necem drugom. Naime, bio sam malo zbunjen najnovijim racunom za postpaid60. Obicno kada mi preostane nesto slobodnih minuta (recimo 15-ak) ja to ispucam 16. ili 17. tj. na kraju obracunskog perioda. Medjutim oni urade presek 15. na 16. umesto dva dana kasnije. I naravno, posto je doslo do neke greske pri obavestenju o potrosenim minutima tokom avgusta, ja se ponovo izlozim za neki duzi razgovor i predjem tih 60min. Tako neplanirano uvecam racun za nekih 110 din. Nemojte sad da mislite da sam stipsa, jednostavno imam drugi broj u Biznet300 gde se tarifiranje od pocetka vrsi u sekundima.
Ali ovi iz VIP-a budu dobri pa vrate iznos koji je pogresno zaracunat tako da platih manje od 295din koliko kosta minimalna pretplata. Divno? Hvala?
Pa ne znam jos koja je racunica i zasto se to dogodilo, ako neko zna...
U svakom slucaju nisam ostecen!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

vukbojan ovako stvari stoje pogledaj račun za 6 mesec pa ćeš videti da nisu sve uračunali a posle su u 7 to što nisu uračunali u 6 prebacili pa ti je bilo više.e sada kada se sve tp sabere i oduzme ili kako su već oni to radili svima su umanjili 7 račun za onoliko koliko su otišli po njima u minusu pa još bonus dupli. meni su uradili tj smanjili za nekih 1300din račun.lepota
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ovaj nemojte vise o ovome da nebi urekli ,molio bi moderatore da izbrisu ove nase postove da nebi ko video :lol: :D :lol: :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Uz vip prepaid promocije moze solidno da se prodje, uvek usteda na neki nacin. Nije lose ni sada dupliranje na mesec dana. Pa razgovori izadju puno jeftini a poruke oko 1.12. Tarifiranje 60+30 i nije strasno kad se duplira a kad to prodje, pnda je veliko pitanje sta dalje? :dry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

vip je u svojoj ponudi ubacio i e71.danas sam bio i video ali mislim da ga samo oni u knezu imaju .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Logično jer moraju da vide kako će teći prodaja jer radi se o telefonu koji malo skupli itd.
:wink:
Nokia Lumia 630

Odgovori