MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: MTS novosti

Post od PetarI »

Trenutno u Globaltelu imaš 100 minuta(ili 100 sms),nešto malo Mb(oko 25) i neograničene minute u njihovoj mreži za 300 din. mesečno.Ako broj prebaciš u pripejd kod bilo kog drugog biće ti 200 din u 2 meseca čisto da održavaš broj,ili malo više(sedmične uplate) da bi dobio neki mix,ali i tad su se svi ograničili na matičnu mrežu.Pospejd nijedna tarifa upotrebljiva nije ispod 500 din mesečno.Ogradjujem se,Telenor ima Start paket za 250 din,ali u njemu ništa nemaš,nego šta napraviš to ti obračunaju.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako je za verovati ovom, ali evo i sličica sa novim cenama koje su navodno došle do poslovnica. Sličicu sam video na drugom forumu.
Manje tarife poskupele, veće u nekim varijantama pojeftinile, ali u svakom slučaju guraju priču da više usluga znači i veću uštedu.
Ako neko planira da produži UO, ovo mu je poslednjih par sati dok nisu izmenili cenovnik.[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201901 ... 9b183d.jpg[/img]

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Kako su smesni, u sloveniji za 10e dobijes 30gb
Kako nas deru!
Kakva je VIP mreza, pokrivenost signala?
Nemam nameru da placam nekome samo za 3gb interneta (min i sms ne koristim) vise od 1000 din!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Za pokrivenost moraš sam da proveriš na lokacijama na kojima si ili se kreceš. Ja sam pre 2 nedelje proveravao za sebe, sva 3 su tu negde sa signalom gde živim, na ostalim lokacijama su isti, pa sam gledao najbolju ponudu koju mogu da izvučem za što manji novac.

joejoe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 25. Maj 2010. 00:43

Post od joejoe »

@PetarI - hvala drug!
Azimuth napisao:Ako neko planira da produži UO, ovo mu je poslednjih par sati dok nisu izmenili cenovnik.
Eh sad, je l to pada sad u 5 ili u ponoc?

I sta mislite sta ovo znaci za cene u VIPu u narednih 6 meseci, kartel je to, nema sanse da ce oni na mts poskupljenje reagovati pojeftinjenjem..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nisam u toku, šta mts planira sa svojim paketima? U martu mi ističe stari mix XL paket sa 100 GB neta, a s' obzirom da sam se navukao na mobilni net, bez 20GB u paketu ne razmišljam. Ne znam šta mi je činiti VIP ili ucenjivati mts....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Izgleda treba da požufiš sa ucenjivanjem Mts.Meni je "sreća" što sam iskoristio Novogodišnju promociju pa sam tri godine miran...

joejoe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 25. Maj 2010. 00:43

Post od joejoe »

Ja pisao email mts-u sredinom meseca, danas me nazvali, omo2 novogodisnja promocija plus 1GB (nije 6 nego 7, isto kao da sam uzeo online) i 3x1 rsd. Mozda moze i bolje, ali mora da se pita i ceka odgovor od sefa, a posto danas istice promocija, to je to.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Nekako sam nagovorio suprugu,26.01 je ušla u ta tri meseca pre isteka ugovora i zvali smo mts ekspres(064/790) tako da je produžila ugovor bez uzimanja uredjaja,na dve godine u Omorika 1 paketu.Rekao sam joj da pita,da li produžava po starim uslovia(namerno to pitanje) i dobila je odgovor po starim uslovima,eksplicitno.Sad ona bi produžila i po nekim novim,jer joj mts odgovara,ali je poenta da se nešto "iza breg valja"...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ono što sam jutros,bunovan,na prvu loptu primetio:Morave 3 više nema,Morava 1 je sada 650 din. i Omorika 1 bez uzimanja telefona je sada 1500 dinara,Soko je sada 4500 bez uzimanja telefona,Morava 2 je sada sa 300 minuta,a mislim da je razlika izmedju Omorike 2 i3 smanjena.Ako neko još primeti išta...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Soko je sada sa uzeti telefonom 2000 jeftiniji, ali su zato podigli cene telefona pa opet izađe na isto. Sve u svemu, ovo se više ne isplati, Vip je definitivno najpovoljnije i najbolje rešenje.
Elem, izgleda da sam i ja dobio +1GB i da se ono moje pregovaranje sa njima vodi kao online :D jutros ustajem i vidim i 2 sms-a od mts-a, kažu da su aktivirani svi dodaci (viber, instagram, FB, whatsapp i šta sve još). Inače, provera potrošnje tog interneta dodeljenog za određene aplikacije (YouTube) vrši se preko *797*97# kôda.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Generalno,najviše su poskupile sve tarife u varijanti bez telefona.Kako je bilo lepo nekada onih 50% popusta...telefoni skupi na ugovor a još skuplji ugovori bez telefona. :shock:

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Au brale, sad u MTS-u samo 25% popusta. Oni baš hoće da nas rasteraju. :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Verovatno planiraju prodaju firme, po šezdeseti put, pa da malo skrešu vrednost.... [emoji4]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Al' је mts upropastio svoje postpaid tarife. Soko više nema 1000GB, već su ograničili na 100GB, znači ništa od eventualne ponovne promocije od 100GB. Cene bez telefona su im povećane, a nude manje neta nego VIP. Sa duplranim količinama za net, VIP je ubedljivo najbolja ponuda.
Tri operatera, a sva tri škrta sa netom, bukvalno nema pristojnog paketa za one kojima treba 40-50 GB u paketu.

Posebnu dozu nerviranja dobijem kada vidim da neku količinu neta predodrede za pojedine aplikacije, što je van svake pameti, zašto to ne daju kao slobodan net, nevezan za pojedine servise.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

znemanja, nista nije vecno, svi prate stanje na trzistu i mogucnost za dodatnu zaradu. Nije bas ni normalno da ti neko nudi tek tako 100gb interneta bez da ima neka caka, a s druge strane vecina ljudi to ne moze ni da potrosi (drugar je radio update Windowsa preko deljnog interneta sa telefona da bih sto vise potrosio do kraja meseca). Svi imamo danas WiFi na poslu, kod kuce, u kaficima, retke su situacije i da ti zaista treba mobilni internet. Ali slazem se sa tobom da je MTS imao bolje tarife ranije, sada su napravili neke modifikacije, izmenili cene uredjaja itd. pa summa summarum VIP ostaje trenutno kao najbolja solucija.
Festina lente.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@Apolo, tačno, wifi je svuda, ali u kafićima i javnim ustanovam je užasno loš, spor, dok je net preko 4G mreže poprilično brz. Takođe, kada imaš toliko neta u paketu ne moraš da juriš konobara za wifi šifru ili da nekog drugog ako si u nekoj državnoj ustanovi i sl. Komotnije je kada imaš neta u paketu da ne moraš da razmišljaš. 100GB je stvarno puno, ali jedan pristojan paket bi po meni trebalo da ima bar oko 20GB, a to nijedan operater ne nudi.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

znemanja, tako je. Ja i dalje imam tarifu sa 100 GB neta u paketu i ne kačim se na ničiji wifi nikad. Ništa spor javni wifi i čuda, sve radim preko mobilnog interneta i uživam.
Iako ne potrošim sav internet za mesec dana (iako sam desilo lar puta da jesam [emoji16]), ne znam šta ću kad mi istekne ugovor. Da sad treba da potpišem novi, VIP bi bio gotovo sigurno.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

^ Ista situacija je i kod mene. Jos nesto vise od godinu dana mi traje ugovorna obaveza sa starim paketom i 100 GB neta i pojma nemam sta raditi kada istekne. Moram da se cimam od njih da iznudim makar tih 100 GB na ustrb ostalih stvari iz paketa jer vise 4G ne gasim niti se kacim na neki wifi. Gde se ja krecem uglavnom mts ima odlican signal pa mobilni net bude visestruko brzi od wifi.
Ali o tom potom, godinu dana je dug period, za to vreme se mozda desi neki preokret pa ubace neku dobru promociju kao sto su tada. [emoji4]
Ali na kraju krajeva nisam vezan za njih, ako neki drugi operater bude nudio bolje uslove najmanji je problem preci. [emoji3]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Potrošim nekih 30-40 GB mesečno iz razloga što wifi i ne palim. Mts net mi je brži od SBB koji imam kući i u kancelariji. Da ne pominjem javne wifi mreže u kafićima i sl. koje su živi očaj. Baš sam se navukao na tih 100 GB i stvarno ne vidim alternativu. Pokušaću
krajem marta, početkom april kada mi istekne ugovorna obavza da ih ucenjujem sa prenosom broja kod drugog operatera i raskidom ugovora za ostale brojeve. Možda urodi plodom. Nijedan operater ne nudi pristojnu količinu GB u paketu.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

Odgovori