MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

i razgovori ka f&f samo 0.9+pdv...

Inace nisu smeli da stave i mms 0.9 jer ko bi tada uzeo 066 :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Jeste tacno time bi ubili skroz 66 , ali ovo je zaista vrh posle svega par meseci vip i mts se takmice u kopiranju :D ali nema veze zaista svaka cast .
Ovim talenor kao operater i zvanicno pada u vodu jednostavno nevredi davati 200 dinara za pripejd broj telenora :angry: ,nemogu da verujem da nema pametnih i ekonomicnih ljudi u tom telenoru da nisu svesni da za koji dan pocinju slave , praznici i ostali blagdani a oni da bar daju ljudima bilo sta za manje od sadasnjeg stanja nesposobni su i na veliko podmuklo bezobrazni nemogu da se se zadovolje ni svojim prepraprenim cenama :disgust: to sto oni rade i mislim da ovo misljenje dele mnogi tacnije ogromna vecina naseg foruma .
sad ce i godisnjica vipa ako se navarm to je za koji dan i tad ce biti iznanedjenja ili neka promocija tako da jednostavno se isplati uzeti mts ili vip karticu i neki obican telefon neku nokiju 11** ili 12**

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Za 10ak dana će na http://www.telenor.com/ir da izbace podatke za Q3 2008.

Ono što možeš da nađeš u Q2 prezentacijama govori dosta o tome šta Telenor "gađa", i izgleda pogađa. Očigledno je da ne gađaju one koji koriste 11** ili 12**, već neke druge korisnike ...

Da nije tako, ne bi bili najprofitabilnija firma u Srbiji (mimo javnih preduzeća i monopolista).

E, sad ... to što tebi takav pristup ne odgovara ... ne znam šta da ti kažem ... meni odgovara da nemam "network busy" svaki treći put ... i svi srećni i zadovoljni ... ;)
Samsung Omnia HD 8GB

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Jorgovan napisao:E, sad ... to što tebi takav pristup ne odgovara ... ne znam šta da ti kažem ... meni odgovara da nemam "network busy" svaki treći put ... i svi srećni i zadovoljni ... ;)
nisam jedini kome oni neodgovaraju tacnije pripadam ogormnoj vecini , to da nema mreze mozda samo kod tebe popni se na cardak ili neku cuku pa nabadaj ili uzmi mts .
telenor je mozda medju 10 naj profi firmi kod nas ali to si ti platio debelo predebelo a merilo uspeha nije samo novac i gradjenje parkica i sumica i klupica za to su zaduzene uprava grada i komunalno preduzece i ljudi koji tamo znaju znanje a telenor se izgleda malo zezno u opisu posla jer sve drugo rade sem onoga sto treba .

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Meni je telenor sasvim ok.... mogli bi malo da se pozabave dodatnim uslugama, inace su mi vrh
u stvari koliko ja mogu da vidim, telenor nije nista znacajno uveo, dosli su na gotovo :unsure:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Potpuno se slazem sa Sigijem, iz razloga sto nema apsolutno ni jedan telefon u Telenoru koji se isplati uzeti, od onih najjeftinijih, pa pogotovo do najskupljih. Vip i Telekom se tu kao nesto prepucavaju sa ponudom ili ti kopiraju, kod njih se jos tu i tamo moze nadji jeftin ili srednje cenovne vrednosti telefon koji se isplati. Ali sam se generalno najvise razocarao u Vip jer sam ocekivao da ce im se konstantno povecavati ili barem menjati ponuda telefona, dok su oni samo neka 3 puta dodali po jedan telefon od pocetne ponude. Ruku na srce Vip jeste pokrenuo pad cena razgovora. To su valjda svi primetili. Sve vipve tarife od 60 do 1500 su iskopirane u telekomu u vidu od mix 250 do mix 1000 i u Telenoru u vidu od prenesi 60 do prenesi 1500 ( jedino sto je Telenor dodao lepu stvar, a to je prenosenje neiskoriscenih minuta iz predhodna tri meseca )
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja odavno pricam da se na Telenoru jedino isplati uzeti neki "Prenesi" paket. I sam koristim "Prenesi 150" i stvarno sam zadovoljan jer se moje potrebe iz meseca u mesec menjaju u zavisnosti od okolnosti a Prenesi mi omogucava fleksibilnost. Neki put vise pricam, neki put vise kuckam, neki put potrosim manje, drugi put vise... Verujte mi, ta fleksibilnost mnogo znaci i to je veliki plus za Telenor. Ne znam kako to ne kapiraju oni iz VIP-a i MTS-a i sto i oni to ne uvedu. Ali sto se tice telefona, tu cu se sloziti sa Krile007 da su cene paprene i da se definitivno ne isplati bilo sta uzimati. Takodje se i ne isplati koristiti Telenor prepaid jer koza opada s ledja.
Dakle, rezime:
Kvalitet mreze i usluga-Telenor
Isplativost i raznovrsnost-MTS

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Aleksaboy, donekle bih se slozhio sa tobom ,ali mislim da mts ima malo kvalitetnije predajnike signala (ili kako god se zovu).. jer na primer , na mnogim mestima imam domet sa mts-om , na kojima sa telenorom nisam imao...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Layne_Staley to je relativna stvar negde telenor ima bolji signal, a negde mts, mada je u principu sve manje vise pokriveno. Vip ne spominjem jer oni kada nemaju svoje repetitore koji im daju signal koriste telekomove

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Krile007, ne znam da li si me dobro razumeo, ali na primer u metrou kod vukovog spomenika, telenor gubi signal ,a mts konstantno full... na to sam mislio... ali nevermind :)

i da za vip si u pravu ...zhasu :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

moja zamerka mts-u je samo i iskljucivo losa ponuda telefona ! Nemaju nijednu Nokiu u ponudi, strasno... valjda oni jedini znaju da Nokia ne valja,a pola sveta je koristi... sve ostalo manje vise OK !!! Dobar je telenor samo sa prenesi tarifom !!!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Sto se tice prenosenja minuta i poruka, naizgled deluje jednostavno, ali je softver koji to omogucuje uzasno skup. Telenor je ulozio u to i u stanje na racunu koje funkcionise odlicno i eto, ima bar jedan pristojan paket
::luv phonez::

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

U pravu si Layne_Staley kada kazes da je MTS nesto bolje pokrio teritoriju signalom ali ja sam mislio na nesto drugo. Govorio sam o kvalitetu mreze u smislu da ne trokira, nista u slusalici ne secka i pucka, korisnici su uvek dostupni isl. Dok sam koristio MTS (a to je bilo dugih 5-6 godina) imao sam upravo takvih problema s mrezom i to cesto. Cesto nisam bio dostupan iako mi je telefon bio ukljucen, tokom razgovora je cesto dolazilo do seckanja glasa i nekog puckanja, a i neretko se desavalo da sms servis ne radi satima i satima i to me je veoma iritiralo. A stanje se pogorsalo ulaskom VIP-a i njegovim nakacivanjem na Telekomove predajnike.
Od kako koristim Telenor, takvih problema nemam. Zvuk u slusalici je kristalno jasan i sve radi kao podmazano. Za kraj moram da se ogradim i da kazem da ne znam kakvo je sad stanje stvari sa mrezom MTS-a jer dugo nisam nihov korisnik. Mozda sada radi bolje.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Ovo je previse konfuzna tema :P ja ne razumem Layne_Staley, Layne_Staley ne razume Aleksaboy-a... :lol: :lol: :lol: Hajde da se slozimo da bi bila jednostavno trebala da bude bolja ponuda i kompletna usluga manje vise svih operatera u ovoj nasoj lepoj zemlji ;)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1

01.12.2008.
500 dinara bonusa u prepaidu

Mt:s je pripremio za svoje prepaid korisnike od 1. decembra novu posebnu pogodnost. Svi prepaid korisnici koji tokom decembra dopune svoj kredit sa 500 ili više dinara dobiće na poklon još 500 dinara kredita.

Korisnici mogu da dopune svoj kredit koliko god puta žele i mt:s će ih svaki put darovati bonusom u iznosu od 500 dinara. Svaka dopuna od 500 dinara i više vredi dodatnih 500 dinara sve do 25. decembra 2008. godine, do kada traje promotivna akcija.

Promotivna akcija važi za sve dopune ostvarene putem elektronske dopune ili putem vaučera u iznosima od 500 i 1.000 dinara, dok navedene bonuse korisnici neće moći ostvariti m-dopunama (SMS, web i wap dopuna) ili dopunama na šalterima banaka.

U svim prepaid tarifnim profilima primenjuje se jedinstveno tarifiranje odlaznih poziva u nacionalnom saobraćaju, tako što se pozivi obračunavaju na 30 sekundi nakon prvog minuta razgovora.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

pitam se da li ce ovaj bonus vaziti i za dopunu 066 sa kontrolom troskova? da li neko ima bilo kakve informacije o tome?
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pu majke im ga spalim, ovo je vrlo nizak udarac. Zasto me teraju da idem da kupujem vaucere? Ocito se neko sprema da tu uzme enormno mnogo novaca, meni samo to pada na pamet. Jer ako se za svaku dopunu placa jos 20 din, pa puta nekoliko stotina hiljada... nije tesko napraviti rachunicu. Hmmm, vrlo losh potez Telekoma.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Ne verujem da se bonus 500 i 60+30 odnose na 066.
Sumljam u to, ipak je to druga priča

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa ne mora samo vaucer vec moze i elektronska dopuna, lepo pise u vestima.

Ono sto ne moze su m-dopune (sms, web i wap).

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

A dopuna na bankomatima OTP banke?
Posto elektronska dopuna moze :D, a na salteru ne moze...:uhuh:
To bi trebalo da se racuna kao elektronska dopuna.
I da li neko zna hoce li mt:s uskoro omoguciti dopunu platnom karticom preko neta, kad su vec uveli prodaju postpaid paketa placanjem preko neta?

Odgovori