Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a
posted by stole2001
Treci operater se zove Topnet, a zasto ne pocinju sa radom pa braca Hrvati im organizuju posao u Srbiji! Inace prodajno mesto ce im biti u Knez Mihailovoj gde je nekada bila "Savremena"- knjizara (01.06.?), takodje jedna od lokacija prodaje ce im biti i na Slaviji tu ne znam tacno lokal koji je u pitanju. Trenutno su u opstem haosu i vlada totalna dezorganizacija, posto mi prijateljica radi u Topnet-u, to su njene reci. Inace krenuli su prosle nedelje da nude pretplatnicke brojeve firmama, po principu poznanstava. Trebaju da koriste vec postavljenu mrezu MTS-a, ali je to ustvari i glavni problem jer nisu postigli sporazum sa njima u pitanju je tipicno srpsko cenkanje oko naknade za uslugu koriscenja njihove mreze, ipak sada MTS-u trebaju pare posto se sire po bivsim republikama. Pozivni brojevi ce biti 061 za pocetak pa i 060. Inace problem im je i malo strucni kadar. U ostalom sacekajte da se dogovore sa MTS-om, ako uspeju, a i hoce ako malo vise podmazu gde treba.......Prodajna mesta trebaju da izgledaju kao u Hrvatskoj (VIP), trebalo bi da u lokalima postoje touch screen minitori ili paneli kako bi korisnici mogli sto bolje da se upoznaju sa uslugama koje im se pruzaju, tarifni paketi,cene...
sve se cini da famozni start nece biti tako slavan...
Treci operater se zove Topnet, a zasto ne pocinju sa radom pa braca Hrvati im organizuju posao u Srbiji! Inace prodajno mesto ce im biti u Knez Mihailovoj gde je nekada bila "Savremena"- knjizara (01.06.?), takodje jedna od lokacija prodaje ce im biti i na Slaviji tu ne znam tacno lokal koji je u pitanju. Trenutno su u opstem haosu i vlada totalna dezorganizacija, posto mi prijateljica radi u Topnet-u, to su njene reci. Inace krenuli su prosle nedelje da nude pretplatnicke brojeve firmama, po principu poznanstava. Trebaju da koriste vec postavljenu mrezu MTS-a, ali je to ustvari i glavni problem jer nisu postigli sporazum sa njima u pitanju je tipicno srpsko cenkanje oko naknade za uslugu koriscenja njihove mreze, ipak sada MTS-u trebaju pare posto se sire po bivsim republikama. Pozivni brojevi ce biti 061 za pocetak pa i 060. Inace problem im je i malo strucni kadar. U ostalom sacekajte da se dogovore sa MTS-om, ako uspeju, a i hoce ako malo vise podmazu gde treba.......Prodajna mesta trebaju da izgledaju kao u Hrvatskoj (VIP), trebalo bi da u lokalima postoje touch screen minitori ili paneli kako bi korisnici mogli sto bolje da se upoznaju sa uslugama koje im se pruzaju, tarifni paketi,cene...
sve se cini da famozni start nece biti tako slavan...
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22
http://www.novioperater.co.yu/
ima sajt ovog cuda al nisam jos pogledao
sad cu da vidim pa javljam sta ima,al pogledajte i vi:D
ah ssamo za posao...shteta... ja am mislio da je nesto ozbiljno kad ono bzvz,steta,cekamo prvi... tako da...ma bice nesto 200 posto
ima sajt ovog cuda al nisam jos pogledao

sad cu da vidim pa javljam sta ima,al pogledajte i vi:D
ah ssamo za posao...shteta... ja am mislio da je nesto ozbiljno kad ono bzvz,steta,cekamo prvi... tako da...ma bice nesto 200 posto
- _______________
Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
batancev napisao:Za sve informacije o top net mrezi,pozovite korisnicki servis 0601234 (poziv vazi samo sa mt:s mreze)
Znaci mozes da pozivas broj mreze koja jos nije pocela sa radom, ka kojoj ne znas cenu. Strava...

Pozivi sa Telenor mreze ce biti moguci kada nova mreza pocne sa radom, pre toga, ne.
Ne bi bilo korektno prema korisnicima da im se naplacuje nesto za sta ni sami nisu upoznati sta je, ni koliko je.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Igoritza, pa po sajtu izgleda da oni tek formiraju svoj ti u BG-u,a gde su NS,SU,NI......uostalom svi veci centri,koji bi morali od pocetka pokriveni signalom.
Nije mi bas najjasnije kakva im je to strategija,a i bas bih voleo da procitam ugovor pa da vidim koje se kazne za neispunjavanje odredaba istog.... (ipak 1.jun se blizi,z oni veliko veliko nista)
Nije mi bas najjasnije kakva im je to strategija,a i bas bih voleo da procitam ugovor pa da vidim koje se kazne za neispunjavanje odredaba istog.... (ipak 1.jun se blizi,z oni veliko veliko nista)

D500&E71
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Sta je lepo a sta nije, ostavi korisnicima neka oni biraju, a misljenje Telenora da nije lepo da se poziva konkurencija, okaci macku o rep. Posle toliko godina cekanja, lepo je osetiti treceg, jer ce tek sad se zahuhtava trka sa ponudama. Sada ce sva tri operatora da se utkuju i udvoravaju koricnicima.djuice napisao:Ne bi bilo korektno prema korisnicima da im se naplacuje nesto za sta ni sami nisu upoznati sta je, ni koliko je.
Jos samo RATEL da omoguci prenos broja i ko ljudi da mozemo da prelazimo tamo gde nam je najpovoljnije. Pa cemo da vidim da li ce Telenoru moci da prodje npr. naplacivanje teh. podrske i nepostojanje 112....