Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Zaključana tema
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

posted by stole2001

Treci operater se zove Topnet, a zasto ne pocinju sa radom pa braca Hrvati im organizuju posao u Srbiji! Inace prodajno mesto ce im biti u Knez Mihailovoj gde je nekada bila "Savremena"- knjizara (01.06.?), takodje jedna od lokacija prodaje ce im biti i na Slaviji tu ne znam tacno lokal koji je u pitanju. Trenutno su u opstem haosu i vlada totalna dezorganizacija, posto mi prijateljica radi u Topnet-u, to su njene reci. Inace krenuli su prosle nedelje da nude pretplatnicke brojeve firmama, po principu poznanstava. Trebaju da koriste vec postavljenu mrezu MTS-a, ali je to ustvari i glavni problem jer nisu postigli sporazum sa njima u pitanju je tipicno srpsko cenkanje oko naknade za uslugu koriscenja njihove mreze, ipak sada MTS-u trebaju pare posto se sire po bivsim republikama. Pozivni brojevi ce biti 061 za pocetak pa i 060. Inace problem im je i malo strucni kadar. U ostalom sacekajte da se dogovore sa MTS-om, ako uspeju, a i hoce ako malo vise podmazu gde treba.......Prodajna mesta trebaju da izgledaju kao u Hrvatskoj (VIP), trebalo bi da u lokalima postoje touch screen minitori ili paneli kako bi korisnici mogli sto bolje da se upoznaju sa uslugama koje im se pruzaju, tarifni paketi,cene...

sve se cini da famozni start nece biti tako slavan...
Remember, remember
The 5th of November

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne moraš da kupiš sa svih foruma šta pričaju ljudi... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

pa s obzirom da niko ovde nema nikakve sveze informacije, bolje ista nego nista

lose bi bilo da se potpisujem kao da su moje reci

ali dobro kad ti kazes necu vise, "najke mi" :uhuh:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Tu su adrese i telefoni novog operatera:

TOPNET DOO BEOGRAD
Omladinskih brigada 21

011/2203000

vodafon-bre?
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22

Post od vodafon-bre? »

http://www.novioperater.co.yu/
ima sajt ovog cuda al nisam jos pogledao :D
sad cu da vidim pa javljam sta ima,al pogledajte i vi:D

ah ssamo za posao...shteta... ja am mislio da je nesto ozbiljno kad ono bzvz,steta,cekamo prvi... tako da...ma bice nesto 200 posto
  • _______________
    Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Za sve informacije o top net mrezi,pozovite korisnicki servis 0601234 (poziv vazi samo sa mt:s mreze)

iskreno zalim vas na telenoru
salim se naravno
niste vi krivi :)
Remember, remember
The 5th of November

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

batancev napisao:Za sve informacije o top net mrezi,pozovite korisnicki servis 0601234 (poziv vazi samo sa mt:s mreze)

Znaci mozes da pozivas broj mreze koja jos nije pocela sa radom, ka kojoj ne znas cenu. Strava... :o

Pozivi sa Telenor mreze ce biti moguci kada nova mreza pocne sa radom, pre toga, ne.
Ne bi bilo korektno prema korisnicima da im se naplacuje nesto za sta ni sami nisu upoznati sta je, ni koliko je.

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

el bi mogao neko da mi objasni, ovaj sajt novioperater.co.yu ima aplikacije za posao do 22 decembra ??? da li su ih nashli, shta, sprdaju se sa ljudima ? sad cimam ove moje, za posao u customer service, ali neka zverska pozicija :D
There is no knowledge that is not power

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Igoritza, pa po sajtu izgleda da oni tek formiraju svoj ti u BG-u,a gde su NS,SU,NI......uostalom svi veci centri,koji bi morali od pocetka pokriveni signalom.
Nije mi bas najjasnije kakva im je to strategija,a i bas bih voleo da procitam ugovor pa da vidim koje se kazne za neispunjavanje odredaba istog.... (ipak 1.jun se blizi,z oni veliko veliko nista) :D
D500&E71

Paravina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 15:41

Post od Paravina »

EEEEEE Ajd ja sam novi na ovom forumu ali znam nekoga ko radi u TOP NET-u i taj neko mi kaže da sve za sada ide odlično!!!
Sajt i prve reklame će se pojaviti ili 31.05 ili 1.06!
Sve se ~KAO~ drži u strogoj tajnosti! A da i odmah će u svojoj ponudi imati uslugu VODAFONE LIVE!

Eto toliko!!!

Paravina
Novajlija
Novajlija

Post od Paravina »

Da li je neko zavirio ili bar osmotrio buduće poslovnice TOP NET-a pa da nam kaže kakav je logo mreže?

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

mhehehehe, evo ja sam im dizajnirao znak, shodno imenu firme - TOP NET

Slika

:D
There is no knowledge that is not power

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

djuice napisao:Ne bi bilo korektno prema korisnicima da im se naplacuje nesto za sta ni sami nisu upoznati sta je, ni koliko je.
Sta je lepo a sta nije, ostavi korisnicima neka oni biraju, a misljenje Telenora da nije lepo da se poziva konkurencija, okaci macku o rep. Posle toliko godina cekanja, lepo je osetiti treceg, jer ce tek sad se zahuhtava trka sa ponudama. Sada ce sva tri operatora da se utkuju i udvoravaju koricnicima.

Jos samo RATEL da omoguci prenos broja i ko ljudi da mozemo da prelazimo tamo gde nam je najpovoljnije. Pa cemo da vidim da li ce Telenoru moci da prodje npr. naplacivanje teh. podrske i nepostojanje 112....

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

MB maneken napisao:Jos samo RATEL da omoguci prenos broja i ko ljudi da mozemo da prelazimo tamo gde nam je najpovoljnije. Pa cemo da vidim da li ce Telenoru moci da prodje npr. naplacivanje teh. podrske i nepostojanje 112....
Nesto se lepo sprema od Telenora u petak... :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

djuice, da nije n73 za 100 din,a sve to uz paket vise price500??????? ili ne daj boze n95 u istoj varijanti,ili cak mozda svako ko kupi karticu 062/063 dobije n95 na poklon???? :shock: :lol: :lol: :lol:
Izvinjavam se na off-u,razlog je sto sam jako jako nestrpljiv :wink:
D500&E71

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

djuice napisao:Nesto se lepo sprema od Telenora u petak... :roll:
pa obraduj nas onda...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ima li neko konkretnih informacija ili pak samo da se nadam da će nečega biti za neku manju kintu ili pak ono standardno? :smutny:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Paravina
Novajlija
Novajlija

Post od Paravina »

Iiiiiiii EVO GA!!!! :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:

Slika

TiborNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 10:12

Post od TiborNS »

otkud ti da ce tako izgledati taj logo il zastitni znak?il si mozda ti to pravio?
ako ce biti ovako, onda izgleda dosta siromasno...ali i nije lose...

Zaključana tema