VIP post-paid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

MB maneken napisao:Jedino mt:s dovoljno jak da moze da poklanja telefone bez ikakve provere osim licne karte, i briga ih ako neki rom nema para da placa ugovor od dve godina i da li je lazirao licnu kartu. Ali to moze samo mt:s jer je jak kao zemlja i drzi 70% posto trzista tj. to sebi mogu da prisuste samo oni.
Ti se to salis? Priznaj da se salis :? Ajde priznaj :o Ne salis se :shock:

Probaj da odes u mt:s poslovnicu podnesi zahtev za telefon uz npr bel 1000 (moze i fresh 4000), reci da nisi nikada kroistio njihove usluge i probaj da sakrijes neki podatak o sebi .......

Ma DB je sitna boranija za mt:s-ov antifrod kad pocnu da kopaju podatke o uzoj i siroj familiji da kontkatiraju komsije itd :D :D

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

skeptichni chicha napisao:Ti se to salis?
Ne salim se, zasto nema cigana u redovima ispred VIP poslovnica? Zato sto VIP trazi proveru iz kreditnog biroa!

A recimo cigani navalili na mts telefone, gde dodjes stanes u red, oni ti kopiraju licnu kartu i dobijes DVA telefona za dinar:

http://mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=71883

A gde ce cigane da nadju u kartonskom naselju, treca kartonska kutija u drugaom redu... VIP ne moze da priusti da se juri sa romima po naselju jer su slabi ali mts moze. A mozda VIP misili da su svi srbi cigani koji ce pobeci sa njihovim KRS telefonima pa sto je sigurno sigurno, tu je kreditni biro.
Poslednja izmena od MB maneken u Ned, 21. Okt 2007. 15:39, izmenjeno 1 put ukupno.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

koliko ja vidim ....... Nama Romi treba da vode DB :P ...... jel ocito niko ne zna kako to oni ipak rade ????? :lol:

..... ja sam zvao Telenor i oni su mi rekli da im treba kao da imas racun u u nekoj banci .... ali ja im kazem da sam student ... on mi kaze da otvorim u nekoj banci racun i stavim 50din barem na njega i nema problema ... to je kao "proforme" radi :blinky: ..... znaci to i oni mogu da urade .... zar ne :blinky: .... znaci ocito im je fora u LK .... tj adresa na koju ti racuni dolaze 8)

Moram da priznam da su genijalci :D .... snalaze se kako znaju i umeju .... i to im prolazi ocito :lol:

Ne vredi vise kuckati na ovu temu .... jel je to ocito enigma za nas smrtnike :lol: :D :) 8)

si ja

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

lovd napisao:da otvorim u nekoj banci racun i stavim 50din barem na njega i nema problema ...

Sto ti to nisu rekli u mt:s , nego u VIP-u i Telenoru?

:lol:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

MB maneken, nemoj biti smesan covece, ne pada im napamet da ti poklanjaju telefone, o cemu ti pricas... Da je to tako jednostavno, zasto onda ti ne uzmes jedan? Sto da nisi posten??? A i oni sigurno nemaju pametnija posla nego da daju ciganima besplatne telefone...
iPhone + CX300

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

MB maneken pricas neverovatne gluposti. Po cemu je tebi MTS najaci? MTS ima sve ukupno oko 5 miliona korisnika (racunajuci tu korisnike u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj), dok Telenor ima oko 123 miliona (u 13 drzava) a mobilkom austria nekih 12 miliona (u 8 drzava). Pa na osnovu toga mi kazi koji je operater najaci i koji ima najvece prihode. Mozda MTS drzi najveci deo trzista u Srbiji ali generalno on je najslabiji operater i po prihodima i po svemu. Da ne spominjem mrezu koja je bila losa i pre nego sto se VIP prikacio na nju.
A to sto MTS "poklanja" telefone bez ikakve provere je samo jos jedan pokazatelj koliko je Telekom neozbiljna i neposlovna firma jer moze svako da ga zezne. Bio sam korisnik MTS-a i znam dobro sta pricam, a sada sam kod Telenora jer je mreza mnogo bolja. A to sto svi sada nesto krive VIP je bezveze jer je 064 mreza trokirala i izbacivala i pre dolaska VIP-a.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Držite se teme... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

au ljudi kako pljujete. . pa ranije je telenor prodavao nokie n95 za vishe od 900e uz 4000 mesecne pretplate na dve godine,a sad ste nezadovoljni kada taj telefon dobijete za dinar uz manju pretplatu :D ko ce svetu ugoditi

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Hoce li mi neko objasniti zato vip u svojoj ponudi od se ima samo sugavi w200???? :blinky: :blinky: :shock: i zanima me dali ce da ubace jos neke vonove tj da povecaju ponudu ovo sto imaju ni malo mi se ne svidaj!!!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Preporucujem da odete na sajt VIP-a u Hrvatskoj i da pogledate sta tamo nude. Nadam se da ce to sto pre doci i kod nas. Tamo su uslovi prosto fenomenalni. Jeste da kada se preracuna u dinare, usluge malo vise kostaju nego kod nas, ali tamo je standard duplo veci tako da je super. A i tamo nude veci izbor usluga i telefona.

genijem
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
:: Huawei P20 pro
:: iPhone 6 • HuaweiP10

Post od genijem »

Lose sam bio informisan od operatera CC-a za cenu paketa. Evo e-maila koji sam dobio od CC-a.
Postovani gospodine,
ZahvaljujemoVam se na dopisu i interesovanju i zelimo da Vas obavestimo da prilikom potpisivanja ugovora prolazite kroz odredjenu proveru kroz kreditni biro i na osnovu dobijenog izvestaj Vam se odobrava ili ne, sklapanje ugovora saVipom.
Sve dok koristite besplatan saobracaj nemate troskove uspostave poziva.
Cena Tarifnog paketa 325 je 1000.00 dinara bez PDV-a.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolagnaju.
S postovanjem,

Korisni?ki servis
Vip ?lan mobilkom austria grupe +381 60 1234 e-mail: service@vipmobile.co.yu
Vip usluge d.o.o. | Omladinskih brigada 21 | 11070 Novi Beograd | Srbija

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nego, jel moze neko da kaze kakva je to provera kroz taj kreditni biro? sta oni tamo zapravo proveravaju u tom kreditnom biorou?

Dr.Mobilus
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 12. Maj 2007. 01:27

Post od Dr.Mobilus »

Sasvim normalna stvar, vide da li si previse zaduzen, da li ima nekih potrazivanja od poverioca, da li si bio na sudu, itd. Ako si uredan platisa,sa validnom dokumentacijom, nema onda problema.

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Mislim da im to i nije potrebno, jer operateri imaju frod sluzbu i postoji ogranicenje potrosnje na 15-ak hiljada mesecno i onda ti automatski blokiraju broj tj. tebi se potrosnja prati u svakom trenutku. A i frod sluzba ne dozvoljava da napravis dnevno vise od par hiljada i onda te automatski zovu i traze da uplatis da bi mogao da nastavis telefoniranje.

Tako da to nisu neki veliki iznosi da bi se kontaktirao kreditni biro, jer ako ne platis prvi i i drugi racun treci i ne mozes da napravis.

Sta ce oni koji nemaju tekuci racun, koliko kosta otvaranje tekuceg racuna, koliko kosta odrzavanje tekuceg racuna?

Eeeee sad problem ostaje cena telefona, a telefoni im i nisu neki!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Podrazumeva se da svako ko je zaposlen ima tekuci racun u nekoj banci, tako da to nije nikakav problem. Studenti mogu besplatno da otvore tekuci racun u Meridijan banci i njegovo odrzavanje nista ne kosta izuzev sto ti naplacuju 50 din. mesecno za transakcije, ali ako transakcija nema-nista ne kosta. Tako da ni studentima nije problem. Svi penzioneri primaju penzije preko tekuceg racuna-nije ni njima problem. Deci ce racune placati njihovi roditelji. Jedino ostaju nezaposleni a verujem da postoji neko resenje i za njih. Tako da realno svako sebi moze da priusti postpaid.

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

otvaranje racuna nije skupo, ja sam cak kao maloletan otvorio racun u vojvodjanskoj banci i imam kartice itd. raspitaj se po bankama.
SE k800i +1gb +mps60 :-)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nikolabj da li se moze sa tim racunom za maloletne ostvariti ugovor sa VIP-om?
Mozda VIP trazi da imas primanja na racunu, a ti kao maloletan nemas primanja.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ako si maloletan, ne možeš da sklopiš ugovor, nezavisno od toga da li imaš ili nemaš račun u banci ili redovna primanja ...

Kao maloletno lice ne možeš da budeš ni stalno zaposlen, tako da sva eventualna redovna primanja nemaju težinu koju bi imala kod punoletnog stalno zaposlenog ...

Don't mix grandmothers and frogs ...

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

genijem napisao:Sve dok koristite besplatan saobracaj nemate troskove uspostave poziva.
Jako bitna stavka :roll:
Ovo mi se svidja, jer mi je neko ranije pricao da na telenoru i telekomu bez obzira na "besplatne minute" naplacuju uspostavu poziva.
Sve u svemu, pozitivno, svidja mi se sve vise i vise.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cebzab, ne naplacuju uspostavu veze dokle god imas free minute (inace to ne bi bili free minuti???).....
Tako da ti je taj neko pruzio dezinformaciju.....
:uhuh: :uhuh: :uhuh:
D500&E71

Odgovori