Hajdemo da realno sagledamo stvari
(5,9+2,8 )*1.18=10.26 priblizno 10din/prvi minut
Znaci 1000din bonusa= realnih 100minuta gratis, za 100din, znaci dolazimo na racunicu da je ovo ustvari 1din/min ali bez zaokruzivanja prvog minuta i slicno , nego u nekoj cistoj racunici, a da poruke koje se posalju...ustvari pustimo poruke.
Mislim da realno ni jedan operater nedalje 100min unutar mreze za 100din, i poruke unutar mreze besplatno 7dana, telenor ponekad ima neku promociju slicnu za 7 dana ali ne za sve korisnike vec samo za odabrane, ali dalje ili poruke ili minute.
Jedino ipak mislim da su poruke mogli da poste za dz ka svim mrezama, ali oni ocigledno racunaju na to da ce sa time dobiti nekoga ili ne znam.
Znaci jasna racunica 100din dobijas 100min unutar mreze vip, i besplatne poruke unutar mreze vip 7 dana, a 100 din kredita ti ostaje, kada se svede racunica. Mislim da su isli sa ovakvom propagandnom ecenicom mnogo bi bolje zvucalo, i da su dali ovakvu promociju , iako je bukvalno i jedno i drugo isto , ali bi bar izgledalo kao razlicto, i bila bi razbiljena monotonija, od predhodne promocije.