VIP pripejd promocija!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ja potroših 1000 SMS-a :D
Da li dopunom od 200 dinara dobijam ponovo 1000 free SMS?
8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Sinoc kad smo se vracali sa posla , kolega mi pokazuje da je kupio dve vezane Vipove prepaid kartice ( vezane mislim da su u jednom paketu ) na trafici za 200 kinti ( pishe ogranicena serija na paketicu ) , i rece da mu je trafikantkinja rekla da na svakom broju ima po 200 dinara , i jos da su izmedju ta dva broja razgovori besplatni . :shock:

Ja mu rece da ne verujem da je to tako , ili cak iako je tako da ce biti ograniceno na neko vreme . Mada , ko zna , mozda ta ogranicena serija ima neke nove fore .

Zna li neko nesto o tome ? 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

To neznam,ali znam da ono "vaš bonus ističe bla,bla,bla...uplatite bilo koji iznos,bonus će vam biti produžen" ne radi :uhuh:
Tri člana moje porodice je prevareno.
E,odem ja u VIP,bla bla ja njima...i onda izvinjavanje i tako,isprave mi.
Tako,vodite računa,a VIP-u svaka čast.Promocija je extra,ali,ipak je ovo Srbija.
8)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Morao sam ponovo da kopiram text jer vi kao da živite ne znam gde pa se nagađate i pitate koja je promocija

Slika

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prep ... /index.php

Dopuni praznike
besplatnom prepaid pričom i porukama

Vip je spremio praznično iznenađenje! Kupi dupli SIM paket i dobijaš dve SIM kartice po ceni jedne.

Sada svaka Vip prepaid SIM kartica sadrži poklon:
*besplatnih 1000 dinara bonus kredita,
*1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži.

Postojeći prepaid korisnici mogu da se uključe u promociju slanjem besplatne SMS poruke na broj 1000 i uplatom 200 dinara kredita.

» Promocija se može iskoristiti 31 dan od dana aktivacije, a najkasnije do 31.01.2009.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću. :P

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa tu ne stoji da su pozivi i SMS izmedju ta dva broja besplatni :disgust:

Ili sam ja nesto prevideo :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa imaš besplatno da ppričaš za 1000din a kada to potrošiš onda onaj drugi broj može tebe dž d azove za 1000din i to ej to
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok , ako je to ovo sto kaze VeNoM , onda i nije nesto zanimljivo . Ja sam pomislio i malo se ponadao da ce Vip da uvede omiljeni broj , nalik na Telenorov u pocetku , gde je prema omiljenom broju sve besplatno . Ali izgleda cvrc ...... :P
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Šta je sledeća promocija, zna li neko ?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nikad neće da kažu dok ne dođe taj dan lansiranja promocije :D
Nokia Lumia 630

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Nova promocija, koju ste tako dugo cekali:

Svaka dopuna dobija

U Vipu smo svi navikli da pričamo koliko hoćemo!

Priključi se i ti jer uz svaku Vip dopunu od najmanje 100 dinara dobijaš
bonus od 1000 dinara kredita i 1000 SMS poruka u Vip mreži besplatno!

» Bonus kredit i SMS poruke važe 7 dana od dana dopune i ne sabiraju se sa bonus kreditom i SMS porukama iz naredne dopune. Promocija traje do 31.03.09.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prep ... /index.php
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

[quote=vuchko987]u Vip mreži besplatno![/quote]

Ja imam mnogo kontakata..od toga imam najvise 20 u VIP mrezi

:o
Nokia 5800XM

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Promocija je haos, neka je vipu sa srećom, trebaće im.
Prošlo je vreme promocija, mts i telenor će ignorisati ovo. Nije ništa posebno da bi reagovali...
Bilo je lepo dok trajale lepe promocije 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cudno sto ne uvedu omiljeni broj kad su vec toliko galantni. Mnoge mts kartice postoje samo zbog toga.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da, slicna kao prethodna promocija samo sto je minimalni iznos uplate udvostrucen a period u kome mozes da koristis promociju smanjen na 25% (mislim na tih nedelju dana u odnosu na onih mesec koliko je vazila prethodna). Sve u svemu, nije lose jer su nastavili sa kakvim takvim promocijama kad su druga dva provajdera posustala. Moraju ljudi da se otimaju i da zaradjuju, sta ces :)

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Hajdemo da realno sagledamo stvari

(5,9+2,8 )*1.18=10.26 priblizno 10din/prvi minut

Znaci 1000din bonusa= realnih 100minuta gratis, za 100din, znaci dolazimo na racunicu da je ovo ustvari 1din/min ali bez zaokruzivanja prvog minuta i slicno , nego u nekoj cistoj racunici, a da poruke koje se posalju...ustvari pustimo poruke.

Mislim da realno ni jedan operater nedalje 100min unutar mreze za 100din, i poruke unutar mreze besplatno 7dana, telenor ponekad ima neku promociju slicnu za 7 dana ali ne za sve korisnike vec samo za odabrane, ali dalje ili poruke ili minute.

Jedino ipak mislim da su poruke mogli da poste za dz ka svim mrezama, ali oni ocigledno racunaju na to da ce sa time dobiti nekoga ili ne znam.

Znaci jasna racunica 100din dobijas 100min unutar mreze vip, i besplatne poruke unutar mreze vip 7 dana, a 100 din kredita ti ostaje, kada se svede racunica. Mislim da su isli sa ovakvom propagandnom ecenicom mnogo bi bolje zvucalo, i da su dali ovakvu promociju , iako je bukvalno i jedno i drugo isto , ali bi bar izgledalo kao razlicto, i bila bi razbiljena monotonija, od predhodne promocije. 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Po meni ova vipova promocija je bas ok. Samo se pitam da li, ako sutra uplatim 100 dinara na primer i prodje 7 dana i ja potrosim koliko potrosim , nevazno, mogu ponovo posle tih 7 dana da uplatim stotku i da krenemo iz pocetka na 7 dana? Ovo mi nije najjasnije bas.

Inace , sad tokom februara i marta, mnogi ce ovo iskoristiti siguran sam, kad im bude trebalo da vise razgovaraju. Jeste da je samo u okviru vip mreze, i da je vip to namerno odredio tako, ali znam da je to samo u cilju sve vece kupovine vip kartica. Da sto vise ljudi ima bar po neku vip karticu. Jer sto vise vip kartica u prometu, to ce biti vise sutra-prekosutra i eventualnih dopuna itd., i povecanje zarade. To je normalno. I onda nece biti pitanja " prema kome da potrosim tih 1000 dinara kad imam malo vipovih korisnika u telefonu?" Vipov glavni cilj je da svako ima bar po neku vipovu karticu. :wink:

off topic edit : bas veceras mi kolega rece da su mu racun za januar smanjili za 300 kinti , jer mu je u januaru bio rodjendan . Svaka cast na potezu. Bas mi je drago da su uveli ovako nesto. Bas lepo zvuci.

Slika Vip

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

@vlada1970

koliko sam ja skapirao možeš da dopuniš i već sledećeg dana sa 100 dindži, pa ti se sve resetuje i krećeš od početka.Znači ne mora da se čeka 7 dana, ako uspeš pre da potrošiš :lol:
Navedenih 7 dana je maksimalna vreme važenja tih bonusa.

Jedino znaj da ti se bonus neće sabirati, ako dopuniš više puta po 100 dindži, već je njegov maksimalni iznos 1000din - 1000SMS

K850i
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Feb 2009. 09:57

Post od K850i »

Cim uplatis 100 din dibijes 1000 din kredita u mrezi i 100 din ti ostaje za van mreze i to imas rok 7 dana da postrosi...Dobar je VIP :D

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ne znam za prepaid ali na postpaidu VIP ima dosta korisnika. Ljudima odgovara što za male pare mogu da dobiju dobre telefone, uz pristojnu pretplatu. MTS pokušava da to isprati, dok Telenor ubija sa cenama telefona.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok, thanks bmarke. 8) Tako sam i ja mislio, nego samo da proverim.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori