milanovic986, a nego na sta da mislim? Pa da oni koji vode drzavu vishe misle na ovakve stvari mnogo bismo svi lepshe ziveli. i ne samo kod nas nego i u svetu. Nego, posto uvek matorci se biraju za vlast, sad kad se kite vishe ne dizu, ajmo malo da jebemo narod.
Ja se najiskrenije izvinjavam na rechniku, ali molio bih moderatore da zbog tezine posta ovo ostave u originalu, ako je ikako moguce.
Posto ste u ovom topicu raspravljali o "lepoti" brojeva, molim forumashe za "strucno" misljenje:
Koji od ponudjenih brojeva je po "estetskim" merilima "lepsi"
U ponudjenom slucaju drugi broj mi je lepshi, mada iskreno i prvi moze lepo da se iskoristi. Konkretno, imam vrlo slichan broj prvom, uz neke male izmenice.
Treba mi informacija, da li neko zna, jel jos uvek mogu da se biraju brojevi 069 u prepaidu? pitam posto je tema poprilicno stara, pa ne znam da li su nesto menjali...
Juče sam kupio Telenor prepaid broj rođaki, (dodaj sms se jako isplati).
Imali su u ponudi u Telenor centru samo 062 brojeve i samo Tako Lako paket. Nemaju čak ni moja ekipa sa 4 kartice.
Dali su kartice da izaberem broj ali sve su isključivo 062, nisu imali druge.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.