Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

VeNoM, onda ćemo iste poruke, samo drugi subject ako nikome ne odgovore :P :P :P
Nokia C6

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Ne branim MTS ni najmanje, ocigledno postaju sve veci smradovi, ali mi opet nije jasno ni sta ce vam po 3000 sms-ova. :uhuh:
w810 + 8GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

djape48, pa brate, kad daju! Sto da ne uzmeš i ne trošiš kredit na sms, naredne 2 godine?

:D :D :D :D

To što su se oni zaje..li, kada su davali promociju, to je drugo.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Nekako nisam ocekivao da ce promocija trajati zauvek :uhuh:
nije mi normalno ... ali dobro mozda nekome jeste...
Zamislite ljude koji samo salju sms i to oko 50-100 mesecno ili manje, pa oni nece morati da trose kredit godinama a ako jos imaju par br. sa po nekoliko hiljada poruka :blinky: :blinky:

A od mts nije lepo sto pisu da nema ogranicenja jer to ipak nije mala stvar...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa uglavnom, sinoc se potrosilo oko 160 SMS-ova, pa jos Bozic, pa Julijanska (pravoslavna) Nova godina, i jos ovako, ovih 550 komada cu da potrosim in no time.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Na kraju, hoce li ukinuti sve besplatne poruke 15,1. ili nece? Na mondo forumu vise ne postoji ona tema o ukidanju... Mozda je facebook grupa ipak isterala svoje?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nazalost osim sto smo poslali gomilu mailova, i sto pravimo kakve takve akcije u grupi, nista vishe nije postignuto.
Ceterum censeo, RATEL delendam esse!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ja sam poslao davno mail i niko mi nije odgovoro. :disgust:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

vuchko987 napisao:Na kraju, hoce li ukinuti sve besplatne poruke 15,1. ili nece?
DA definitivno se ukidaju sve free SMS 15.01. i to je to.... Brljotina sa MONDO forumom je nastala zato što su to objavili pre nego što je zvanično potpisana odluka (Radujko je potpisao pred kraj decembra) a uz to je i operaterima iz CC bilo zabranjeno da daju informaciju da će poruke biti ukinute :disgust: Ma za očekivati ..... mislim da sam poprilično puta rekoa da je sve kod Telekoma promocija samo što su ovog puta na sajvu za letnju kampanju javno objavili da su poruke neograničenog trajanja a to je već dovođenje supaca u zabludu i trebalo bi prijaviti inspekciji (mislim da je tržišna nadležna za takve stvari) nije da bih očekivao neki veliki efekat al čisto da moraju da ih obiđu po službenoj dužnosti ;)

Jbga mogao sam i nešto lepše da nađem za povratka na forum no Srećna nam Nova :uhuh:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Biće : bye, bye mt:s! :x

Pustiću sve mt:s kartice koje imam da isteknu. Neka posle pričaju kako imaju 5 miliona korisnika.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Dajte ljudi, cemu ovoliko pljuvanje? Pa MTS vam je dao 1000 poruka za sitne pare da trosite vise od mesec dana i to u periodu kada se poruke najvise salju. Evo ja, sto retko saljem poruke, sam tokom praznika poslao oko 500 poruka. Da sam ih placao po regularnoj ceni, to bi me iskostalo preko 500 din. a ovako 200. I imam jos fore da trosim.
S druge strane, ni jedan drugi operater se nije potrudio toliko. Telenor nudi neke "besplatne razgovore", sa zackoljicom da se prva dva minuta placaju i da to vazi samo unutar mreze. A VIP daje besplatnih 1000 din., isto toliko sms i mms poruka, takodje unutar mreze. Sve sa nekim bednim ogranicenjima.
Prvo, meni je mnogo brze i lakse da saljem cestitke tokom praznika sms porukama, nego da zovem i da prva dva minuta placam (i to pod uslovom da zovem unutar mreze).
Drugo, kada saljem poruke, zelim da mogu da posaljem svima a ne da mi i to bude ograniceno na mrezu kao sto je kod VIP-a.
Prema tome, sto se tice ovih praznicnih promocija, moj je izbor definitivno MTS.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Eh pa ne radi se samo o ovim novim porukama već o svim besplatnim porukama koje su dobijene po bilo kom osnovu. I one koje dolaze uz svaku novu karticu, i one koje su kupovane u raznim akcijama itd itd
E obzirom da je uvek zvanično bilo rečeno da im je "rok trajanja" neograničen lagati korisnike niti je lepo a bogami je i protivno zakonu pa bi trebalo bar prijaviti tržinoj inspekciji :x

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Potpuno se slazem sa tobom skeptichni chicha. Nije stvar u porukama, bacio sam 400 dinara i gotovo. Nije mi ni prvi put, niti poslednji. Ali necu da me prave magarcem. Kazu "nema ogranicenja", a onda "ipak ima".

Ne zelim vise da im dajem pare, i gotovo. Makar Telenor i Vip imali 3x gore promocije.

:x :x :x

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

O tome sam i ja razmisljao, pa ih ne trosim. Isto mi je, i da ih silom potrosim, i da mi propadnu. Cak, ako ih "silom" trosim, moram da se "mucm" i da kucam, ovako ne. 8)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Teško da to može da se desi. U to sam potpuno siguran. Naime ni ja nisam verovao pa sam onda video odluku od 24.12. potpisanu od strane B. Radujka u kojoj su taksativno navedene odluke o kampanjama sa besplatnim SMS porukama koje se ukidaju..... dakle, odlučeno, potpisano, lupljen pečat i to je to... ono mene to nešto lično i ne tangira jeste ostaću bez par stotina SMS na nekim pripejd brojevima koji su zaostali iz kojekakvih kampanja pa se nakupilo ali stvar je principa ako kažeš da nešto nema ograničenja a posle ograničiš to je onda dovođenje kupaca u zabludu, što je protivno zakonu a najmanje je bitno da li je dat neki popust pa je roba/usluga naplaćena po "smešnoj" ceni ili ne ti si jednostavno obmanu nekoga da kupi tvoju robu/uslugu...
Ako nekoga interesuje prekršen je član 47 Zakona o zaštiti potrošača...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Glasanje.

Mišljenje korisnika o ukidanju svih "besplatnih poruka

Da vidimo kakvi će biti rezultati.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

opcija koja mi je pala pod oko i naterala na smeh tj njene 2/3
...me razočarala, ali oprostiću im, jer su i dalje najbolji.

ali lik koji je odgovorio prvi na to je lepo napisao
Naprosto ako bi rekao da su me razocarali lagao bih,jer sta jos moze da nas razocara a da dolazi od mt:s-a,mene verujte ama bas nista!!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Ako ovo bude, onda je fora vrh vrhova i ne bih se nimalo ljutio na njih. :D

U principu se i može desiti, jer nigdje nije zvanično objavljeno da se poruke ukidaju. 8)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Daddy Yankee, ja ne verujem mnogo u to, ali nisam verovao ni da ce da pomisle na ukidanje, pa sam se prevario. :unsure:

Odgovori