DA definitivno se ukidaju sve free SMS 15.01. i to je to.... Brljotina sa MONDO forumom je nastala zato što su to objavili pre nego što je zvanično potpisana odluka (Radujko je potpisao pred kraj decembra) a uz to je i operaterima iz CC bilo zabranjeno da daju informaciju da će poruke biti ukinutevuchko987 napisao:Na kraju, hoce li ukinuti sve besplatne poruke 15,1. ili nece?
Teško da to može da se desi. U to sam potpuno siguran. Naime ni ja nisam verovao pa sam onda video odluku od 24.12. potpisanu od strane B. Radujka u kojoj su taksativno navedene odluke o kampanjama sa besplatnim SMS porukama koje se ukidaju..... dakle, odlučeno, potpisano, lupljen pečat i to je to... ono mene to nešto lično i ne tangira jeste ostaću bez par stotina SMS na nekim pripejd brojevima koji su zaostali iz kojekakvih kampanja pa se nakupilo ali stvar je principa ako kažeš da nešto nema ograničenja a posle ograničiš to je onda dovođenje kupaca u zabludu, što je protivno zakonu a najmanje je bitno da li je dat neki popust pa je roba/usluga naplaćena po "smešnoj" ceni ili ne ti si jednostavno obmanu nekoga da kupi tvoju robu/uslugu...VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Ako ovo bude, onda je fora vrh vrhova i ne bih se nimalo ljutio na njih.VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...