Konekcije

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ali to,kod ADSL-a,ne postizu ni oni sa najboljim vezama,makar ziveli i pored centrala pa imali nekoliko (desetina) metara kabla,jednostavno nije moguce vec se,u najboljem slucaju,postize 256:9 jer je eto tako kako je!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

zar ne ide na svakih 8 bita 1 stop bit .... onda je to deljenje sa 9? .... to me je uvek zbunjivalo...

pozdrav...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

@Lomnica_city, zato i rekoh TEORIJSKI :wink: :wink: :wink:

PozZ

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni je uglavnom oko 60kb/s protok,zna da padne nekad na 55kb/s al zna i da skochi... :)

aleksandarl
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Mar 2006. 13:46

Post od aleksandarl »

Lomnica_city napisao:Kojih 32kb/s!?To je za wirelles ili kabal ALI ne i za ADSL!!U retkim,ali stvarno retkim slucajevima je neko na ADSL-u sa,recimo,256kb/s paketom mogao da se pohvali sa vise od 27kb/s!Ja na 512kb/s mogu najvise da izvucem oko 53-54kb/s sa FreshDownload-om (odlican a besplatan download menadzer) ali onda je surfovanje skoro nemoguce jer jedva otvara strane i to jako dugo!
Pozdrav 8)
Proveri onda sa provajderom koliki broj TCP konekcija možeš da ostvariš.Moguće da ti manji broj istih ograničava brzinu.POzzz

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A ti imas toliku brzinu na 256kb/s!?Sto znaci da bih ja trebao da imam 64kb/s,sto je daleeeeko od realnosti,u najboljem slucaju bar 10-ak kb/s daleko,sto uopste nije malo ali eto... A jos nisam cuo da IKO ima toliki protok,bas me zanima po cemu je samo tvoja veza drugacija (pisemo o ADSL-u,jel da)?
Pozdrav 8)

Odgovori