Ko god da dodje dolazi da BI uzeo pare, niko nece nista ostaviti Srbiji, niti istu uciniti bogatijom. Zna se zasto svi dolaze kod nas. Manji porez, jeftinija radna snaga! Inace mt:s po meni su najveci lopovi sto se tice odnosa pruzalac usluga/korisnik. Pazite sledecu situaciju. 21. septembar 2010, odem ja lepo i potpisem ugovor za paket mt:s kontrola troskova (500din mesecno, 1000din kredita svakog meseca) 6 meseci ugovorna obaveza uzeo neki 66br i neko telefonce cisto da imam da potrosim to na poruke posto je poruka 66para + pdv + sada vec ukinuti PUMT. Naravno oni mi naplate ceo SEPTEMBAR i dobijem 1000din kr. SEPTEMBAR, OKTOBAR, NOVEMBAR, DECEMBAR, JANUAR, FEBRUAR. 6 CELIH racuna zar ne? Odem da raskinem ugovor 28og februara, ona kaze ali vi morate da platite i racun za mart jer vam je 6 meseci tek 21. marta. Ja reko da gospodjo ali vi ste meni naplatili ceo septembar. Da, da, da ali takva su pravila paketa. Uzmem ja moju karticu, i kazem. E sad cu to kredita sto dobijem sve sto budem mogao da prebacim nekom drugom (za mart) a vama tih 500din necu nikad da dam jer za 500din ne mozete da me saljete na utuzenje (minimum je 6000) reko a dok se skupi 6000 sa kamatom ima da prodje 10+ godina i to ce da zastari i izadjem napolje. Inace da, umesto 1000din mesecno od februara dobijam 500din i 500din za bonus dodatke, a mogu da aktiviram omiljen br i da dodam internet, a na telefonu nemam gprs lol

Od sad kod njih vise nista ni dzabe da mi daju i telefon i da pricam ne uzimam. Telenor zakon! Uvek ljubazni, uvek su tu da ti izadju u susret, da pomognu, pogrese ti racun za 6 din, i posalju ti drugi i izvine se i caste te 50min i 50 poruka zato sto su pogresili itd.