Tarifni paketi Telekom VS Telenor
lilici, grešiš ovaj grešiš silno sinak, zato ću ti citirati sajt, osim ako ne rade tajno nešto što nisu napisali, a ne može češće od jednom u 5 dana da se proveri da li je istina:
mt:s
"Tokom korišćenja saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu tarifiranje se vrši po svakoj sekundi razgovora, nakon toga razgovori se tarifiraju tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po 1 sekundi razgovor"
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
a ovi smradovi (sorry) iz telenora prvo nam uvalili tarifne pakete prenesi 50.125.250 i tarifirali po sekundama a od pre 15 dana promenuli u 60.150 ... i počeli zaokruživati na minut .... nije mi jasno kako mogu svojevoljno menjati tarifni paket bez konsultacije sa korisnikom .
i baš je shit , onaj ko ima "prenesi 60" okrene za par dana 60 brojeva na po par sekundi (10-20 sec) i odeeeeeee

i baš je shit , onaj ko ima "prenesi 60" okrene za par dana 60 brojeva na po par sekundi (10-20 sec) i odeeeeeee

16 godina na forumu MOBILNISVET
Moje misljenje:
Telenor: imaju dva paketa koja mi se svidjaju:a to je paket prenesi i internet paketi za lap topove,ali i tu deru po dzepu....
MTS: isto kao i Telenor samo malo manje deru....
U odnosu na najbolje mreze u svetu ako uzmemo skalu od 0 do 5
Telenor:3
MTS:3,5
Nije da velicam MTS nego manje deru i mozes da kontrolises koliko trosis besplatnih minuta i interneta samo zbog toga....
Telenor: imaju dva paketa koja mi se svidjaju:a to je paket prenesi i internet paketi za lap topove,ali i tu deru po dzepu....
MTS: isto kao i Telenor samo malo manje deru....
U odnosu na najbolje mreze u svetu ako uzmemo skalu od 0 do 5
Telenor:3
MTS:3,5
Nije da velicam MTS nego manje deru i mozes da kontrolises koliko trosis besplatnih minuta i interneta samo zbog toga....
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
jel mozhe neko da mi kazhe razliku izmedju bell i mix paketa ? jer ja ne vidim razliku osim da u bell dobijash vishe minuta (za vejce pare mesechno)... mozhda sam glup ali prosvetlite me 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Prouchi:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2117
Videces da je Bel paket povoljniji za razgovor unutar mts mreze, dok Mix ima manje besplatnih minuta, ali su univerzalni za sve mreze.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2117
Videces da je Bel paket povoljniji za razgovor unutar mts mreze, dok Mix ima manje besplatnih minuta, ali su univerzalni za sve mreze.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ajoooj sad ne znam shta da radim.. Mislim, vecj sam uzeo bel 400 paket, ali privlachi me i ovaj mix 1000.. U telenoru sam imao Prenesi 325 i ovaj mix 1000 je isti paket samo shto se ne prenosi iz meseca u mesec... Ne znam shta da radim
devojka mi je 063 tako da ovih 80 minuta u bel-u.. a opet 99% ortaka mi je 064...
uspostavljanje veze i sms su skupli u mix-u.. joj ne znam
izvinite shto smaram ljudi

uspostavljanje veze i sms su skupli u mix-u.. joj ne znam

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt: