A1 novosti
licna karta , daju ti ugovor da potises i jos jedan pair koji im dozvoljava da iz banaka prikupe podatke jli imas neka primanja ili ako si prezaduzen kreditima ,nista vise kazes broj koji hoces smisli jedno bar tri opcije
moj savet ti je da ako ti se nesvidi nesto iz ugovora da odes do telekoma i tamo uzmes o telenoru nemoj ni da razmisljas jako su nepovoljni bez obzira na paket prenesi cene telefona su im jako nenormalne onda bolje uzmi u slobodnoj prodaji tel .
A kao NAJBITNIJE dobro razmisli dali ti je postpejd zaista potreban , kako stojis sa primanjima, i dali ces biti u stanju neredne dve godine da placas 2000 din i gde ce biti taj telefon za par meseci u slobodnoj prodaji
moj savet ti je da ako ti se nesvidi nesto iz ugovora da odes do telekoma i tamo uzmes o telenoru nemoj ni da razmisljas jako su nepovoljni bez obzira na paket prenesi cene telefona su im jako nenormalne onda bolje uzmi u slobodnoj prodaji tel .
A kao NAJBITNIJE dobro razmisli dali ti je postpejd zaista potreban , kako stojis sa primanjima, i dali ces biti u stanju neredne dve godine da placas 2000 din i gde ce biti taj telefon za par meseci u slobodnoj prodaji
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
MTS nema ni n95 ni n95 8gb, ja sam uzeo juce bas taj u vipu, ali me je inace taj telefon smorio jer mi cale ima vec godinu dana, i jako mi je losa plastika, ponajvise klizni mehanizam. Doduse nije ni cudo kada sam navikao u poslednje vreme samo na metalne klizene telefone ( 8600 luna i 8800
), tako da sam ga odmah zamenio za samsung g400. Inace imam jednu radosnu vest za sve koji hoce da uzmu n95 8gb ili pradu u VIP-u, a to je da nisu zakljucani 
PS. Moram da ispravim Sigija da ti treba samo licna karta ( barem sto se tice VIP-a ). U slucaju da sklapas novi ugovor ( znaci da nemas njihov post paid broj ) moras da budes kreditno sposoban da bi ti dali telefon ili u suprotnom da imas broj najmanje sest meseci sa ( relativno ) redovnim placanjem racuna. U prvom slucaju ti trebaju dva dokumenta sa tvojom slikom ( i naravno da si drzavljanin srbije, nece ti traziti drzavljanstvo koje nije starije od sest meseci
) i u drugom slucaju ti treba samo licna karta. Javi sta si uradio 

PS. Moram da ispravim Sigija da ti treba samo licna karta ( barem sto se tice VIP-a ). U slucaju da sklapas novi ugovor ( znaci da nemas njihov post paid broj ) moras da budes kreditno sposoban da bi ti dali telefon ili u suprotnom da imas broj najmanje sest meseci sa ( relativno ) redovnim placanjem racuna. U prvom slucaju ti trebaju dva dokumenta sa tvojom slikom ( i naravno da si drzavljanin srbije, nece ti traziti drzavljanstvo koje nije starije od sest meseci

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Krile007
- Mobil fan
Ja isto imam od kada su poceli i ja sve sto sam objasnio je kada uzimas telefon, jer je miloske pitao u vezi uzimanja telefona, jedina razlika je bila kao sto pise; 1. u slucaju da vec imas broj pa uzimas telefon, i 2. u slucaju da prvi put uzimas i broj i telefon zajedno

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Krile007
- Mobil fan
E ti dozvolu za lovacku pusku dobijes i to je to, dok ovo moras da placas dve godine
. Kreditno sposoban sposoban znaci da imas racun u banci i da nisi preopterecen kreditima. Ali moj iskreni savet bi ti bio da ti ipak odes licno i da probas jer oni to svako toliko menjaju, jedno vreme nije trebalo za slabije telefone proveravati kreditnu sposobnost, pa su to promeneili, nedavno su valjda opet vratili na isto
. Sa njima ti se nikada ne zna 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Vidim da pričate o uzimanju telefona uz ugovor i, ako sam dobro razumeo, pre svega, kolegu sigija, u Vipu ne može novi korisnik da uzme telefon uz postpaid ugovor, bez da ima neki dokaz da ima stalna primanja?
Mogu li oni da provere kod mt:s-a i da se uvere da sam 2 godine uredno plaćao račune, iako nemam nikakva primanja (ali imam u banci deviznu štednju, koja uveliko prevazilazi vrednost telefona i onoga što treba da se plati na ime pretplate za vreme trajanja ugovorne obaveze)?
Malo im je glupo to pravilo! Razumem ja da oni žele da se obezbede, ali za šta služi sud? Meni u mt:s-u nisu tražili nikakve garancije.
Razmišljao sam da u Vipu uzmem telefon, naravno uz ugovor, kad mi istekne obaveza kod mt:sa, ali ako ne daju novim korisnicima, ne pada mi napamet da uzimam postpejd bez telefona, pa da budem korisnik 6 ili više meseci, pa onda da mi dozvole da kupim telefon.
Mogu li oni da provere kod mt:s-a i da se uvere da sam 2 godine uredno plaćao račune, iako nemam nikakva primanja (ali imam u banci deviznu štednju, koja uveliko prevazilazi vrednost telefona i onoga što treba da se plati na ime pretplate za vreme trajanja ugovorne obaveze)?
Malo im je glupo to pravilo! Razumem ja da oni žele da se obezbede, ali za šta služi sud? Meni u mt:s-u nisu tražili nikakve garancije.
Razmišljao sam da u Vipu uzmem telefon, naravno uz ugovor, kad mi istekne obaveza kod mt:sa, ali ako ne daju novim korisnicima, ne pada mi napamet da uzimam postpejd bez telefona, pa da budem korisnik 6 ili više meseci, pa onda da mi dozvole da kupim telefon.

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Krile007
- Mobil fan
mezzano, mozda bi vip i hteo to da proveri kod njih, ali im mts ne bi dao uvid jer njima nije u interesu da gube korisnika. E sada ono sto ti iz iskustva mogu reci je da ti ipak odes do vipa i da pokusas da uzmes telefon koji zelis, pa kada te oni provere ( traze ti kreditnu karticu ) ti njima lepo objasni situaciju, jer jedna od razlika njihovih centara u odnosu na telenor-ove i mts-ove je ta da oni uvek zovu nekog menazera/e da provere jer je vrlo moguce da ti ipak izadju u susret
PS. Posto predtostavljam da imas karticu od te devizne stednje, ona ti je mozda i dokaz da ti jesi kreditno sposoban

PS. Posto predtostavljam da imas karticu od te devizne stednje, ona ti je mozda i dokaz da ti jesi kreditno sposoban
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Krile007, hvala. To će se, možda, desiti za jedno 12 meseci, jer mi tad ističe obaveza kod mt:sa. Naravno da imam karticu, ali ne znam da li će banka hteti da im da uvid u stanje na njoj. Ili da im ponesem ugovor o oročenju?
Uostalom, možda će za godinu dana promeniti nešto kada je reč o uslovima, a možda se i zaposlim, ko zna?!
Uostalom, možda će za godinu dana promeniti nešto kada je reč o uslovima, a možda se i zaposlim, ko zna?!