Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Svima,HVALA! *121*11#,radi lepo i precizno pokaze broj preostalih minuta i poruka. :D .Ostale sam znao ali oni nisu mogli da mi pokazu broj preostalih minuta vec samo poruka.
LG G2 Black,16GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E da se poFalim, danas mi je stigao prvi rachun za postpaid (MIX500) i iznosi 137.29 din (slovima: stotinutridesetsedam dinara i dvadesetdevet para). O cemu se radi, ugovor sam zakljucio 16.01, a aktivirali su me 17.01. og. Na pretplatu je otislo 241.94 din, i jos GPRS 60.60 din. Ukupno sa PDV-om 357.00. Medjutim po rachunu pishe da imam i neko umanjenje 219.71 (bice da je preostali kredit koji sam imao na kartici), tako da mi je ovoliki rachun :D
Specifikacija po pozivima: 40 min u mrezi, 32 van mreze, 89 SMS-ova, 1515 KB GPRS-a (ovo je izgleda fon sam napravio, tako da sam mu "ubio" pristupnu tachku).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Nije tacno da se provera stanja putem koda *311# naplacuje, besplatna je. Samo da znate da se pozivi Korisnickom servisu u racunu prikazuju kao "usluge portala":dry: a iznos je 8.47 bez pdv-a i naravno da mi nije bilo jasno sta su mi naplatili.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

miodrage, ili pogresio temu ili im se samo rugas sa racunom :lol:

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

miodrage, sine, prvi račun nikad nikom nije bio sporan. Videćemo peti, šesti kad ti zavuku, dal ćeš onda de se smeškaš....

:lol:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Nemojte da plasite coveka. Jedva se opredelio da predje na postpaid a vi mu odmah solite corbu. Miodrage, samo opusteno... Vodi racuna o potrosnji ali nemoj da imas crne misli i predrasude i sve ce biti OK.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sledeci racun ocekujem oko 700 din, uplatio sam jos Dodaj SMS120. E sad naravno, bude li problema, bice i njima problema, jer ja nisam neko sa kime se moze zezati, i neko ko prasta. God forgives, I don't.
Ili kako je jedna moja sestrica na poslu rekla, a ja se u potpunosti slazem - ortopedija je malo odeljenje, ali svima i u svakom momentu dostupno...
Znachi bolje je ne zamerati mi se, nikad se ne zna kad i u kolikoj meri mogu da budem potreban :) E da, i veliko sam zlopamtilo :lol:

Muhahahahahhahaah

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

vukbojan napisao:Videćemo peti, šesti kad ti zavuku, dal ćeš onda de se smeškaš....
:D :D :D

miodrage, znači samo se pojaviš posle ovako dobijenog petog, šestog računa i pokažeš im sta se na ortopediji radi i to za platu :D

stefanbg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 06:32

Post od stefanbg »

Људи помагајте. Узео сам данас пренеси 150. Нисам звао никога, само што сам укључио. Укуцам ја*311# и каже да ће ми стићи порука. Стиже ми порука са следећим садржајем:
У текућем месецу преостало је
-минута 58.93
-СМС 59
тренутно задужење без претплате, ПДВ и пренетог бесплатног саобраћаја је 0 динара. Пренети саобраћај из претходног периода је минута 0, СМС 0.

Каквих бре 58.93 минута и 59 порука?????? :blinky: Зар не треба 150 минута и 150 порука?? Шта је ово, помагајте? :wacko:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

prvi mesec dobijas onoliko minuta i poruka proporcionalno broju dana koji je ostao do kraja meseca. tako placas i pretplatu tj racun za prvi mesec. tako da... ne brini
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Eeeee, na mt:s se dobija sve u fullu, a placa se samo po broju dana... Ja sam se to odmah informisao, i na MIX500 je tako.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ok miodrage, znamo svi da si presao na mts postpaid, ok je to. i ok je taj prvi mesec. ali...
-da li ces biti u stanju da uvek znas koliko ti je stanje? NE!
-da li ces moci da preneses neupotrebljene min i sms? NE!
-da li ce ti ponekad pucati veza posle par sekundi? O DA, SVAKAKO!!!
e zato idi u mts temu pa se hvali svojim paketom.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

djoxie, evo ja cu da ti odgovorim posto sam vec godinu dana na post-u mt:s-a.
1. Da, znam koliko i kakvo mi je stanje svakog dana
2. Ne, nemam sta da prenosim jer sve iz paketa potrosim
3. Ne, nikada mi nije pukla veza a godinama unazad zam korisnik MT:S-a

Ne kontam, sta pokusavas time da postignes? Nista MT:S nije losiji u odnosu na Telenor, jeste da se jednom dnevno radi presek tj nocu ali kakve to veze ima? O kakvom pucanju veze pricas? A to oko izbora paketa je stvar korisnika. Uzimas onaj za koji mislis da ti najvise odgovara tj gde dobijas onoliko minuta i poruka koliko mislis da prosecno trosis mesecno. Sta imas od toga sto ce ti se preneti u sledeci mesec npr 300 minuta? Apsolutno nista jer ces i u tom narednom isto tako ostaviti jos toliko i onda u trecem se nagomila da jednostavno ne mozes da potrosis i propada ti. Tvoje potrebe su takve, mozda si trebao da uzmes manji paket umesto ovde da pricas o tome... :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ok, tvoje vidjenje stvari, ali o mt:u ili o poredjenju moze da se prica u drugim temama. koristim obe mreze i ne pricam napamet. pa na mts postpaidu do 12-og u mesecu ne znas koliko si potrosio. za iste pare kod telenora se dobija mnogo bolje. dosta o ovome
::luv phonez::

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Druze, ako si vec uzeo paket sa toliko besplatnih minuta to znaci da otprilike toliko mesecno trosis ili u najgorem slucaju da ce s sa njima izgurati polovinu meseca. Jeste da kasni ta provera kod MT:S-a ali nije to nista toliko strasno da bih se vracao na sadasnji Telenor koji me je ojadio toliko puta sa neverovatnim racunima. Jednostavno nije to svega toga vredno. O tome ti govorim. Nemam nameru da se prepucavam niti upustam u neke rasprave ali jednostavno nema razloga da se ocrni jedan provajder a drugi dize u nebesa kad su gotovo identicni. Ovaj ima to prenosenje koje meni nije bitno a onaj je jeftiniji i kraj. Nema savrsenog, nikada ga nece ni biti kod nas. Biras sta ti vise odgovara i to je to.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

djoxie, stanje uvek znam otprilike +/- 2-3 min gore dole i isto tako u porukama. Sta da radim kad sam covek opterecen brojevima i u glavi stalno sve rachunam. Jednostavno takav sam. Na prepaidu sam otprilike u paru znao stanje. 99% razgovora mi traje do 1 min, i samo sto ne odbrojavam u sebi kad pocnem razgovor koliko traje. Prenosenje mi nije potrebno iz razloga koje je Azimuth naveo. A da forsirano troshim - NECU. Znam svoje potrebe jako dobro, nisam neki klinac koji neumereno troshi nego kao sto sam malocas naveo izuzetno prorachunata osoba. 11 punih godina sam na mt:s-u, ne kazem, bilo ej da puca veza, ali bilo je i na Telenoru ciju karticu imam oko godinu dana, tako da mislim da je sumanuto oko toga da i troshim prostor ovde.
Da su iste pare jesu, ali da kazem da se dobija mnogo bolje i vishe ne mogu nikako jer to nije tacno. Dobija se u principu isto.
Ta na sva usta hvaljena Super Dooper Sound tehnologija ili kako je vec zovu, neki revolucionarni sega-mega-turbo-ultra-giga-sta-ti-ja-sve-znam izum radi samo u Telenor mrezi. Ako neko ima jedva 30% kontakata iz imenika na Telenoru, i to onih koje redje zove, onda koji ce mu Telenor? Znachi prvo ukljuciti mozak, razmisliti, i onda kritikovati. Ja kritikujem sve 3 mreze jer mislim da mogu ne jos mnogo bolje, nego mnogo na kub bolje. Samo da zele.
A sada dosta off-topica, tema je Telenor novosti... Ima li nekih novih klupica, parkica i sl. ? :)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

stefanbg, to je zato što ako si na primer koristio neki drugi paket ( recimo flexi ) i da onoliko koliko si pričao sa tim paketom, tokom prvog meseca ti smanje za toliko, što je preostalo iskoristiš i platiš telefon kroz telefonski račun :wink:
Nokia Lumia 630

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Mene zanima da li će Telenor uvesti i neke besplatne MMS poruke kao i internet saobraćaj u okviru pretplate? MT:S to ima na 066 paketima i to bi mi baš odgovaralo.

stefanbg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 06:32

Post od stefanbg »

[quote="djolex"][/quote]

Nisam uopste bio na postpaidu, vec na prepaidu. Ali objasnili su mi. Posto sam uzeo negde pred kraj meseca paket, zato sam i dobio proporcionalno toliko minuta i poruka. Valjda ce mi biti i proporcionalno toliko manji racun :)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Naravno i racun ce ti biti proporcionalan,i meni je tako bilo,mada su mi objasnili jos kad sam se prebacao i meni je to ok fora.....
:lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori