Yettel novosti
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E da se poFalim, danas mi je stigao prvi rachun za postpaid (MIX500) i iznosi 137.29 din (slovima: stotinutridesetsedam dinara i dvadesetdevet para). O cemu se radi, ugovor sam zakljucio 16.01, a aktivirali su me 17.01. og. Na pretplatu je otislo 241.94 din, i jos GPRS 60.60 din. Ukupno sa PDV-om 357.00. Medjutim po rachunu pishe da imam i neko umanjenje 219.71 (bice da je preostali kredit koji sam imao na kartici), tako da mi je ovoliki rachun 
Specifikacija po pozivima: 40 min u mrezi, 32 van mreze, 89 SMS-ova, 1515 KB GPRS-a (ovo je izgleda fon sam napravio, tako da sam mu "ubio" pristupnu tachku).

Specifikacija po pozivima: 40 min u mrezi, 32 van mreze, 89 SMS-ova, 1515 KB GPRS-a (ovo je izgleda fon sam napravio, tako da sam mu "ubio" pristupnu tachku).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sledeci racun ocekujem oko 700 din, uplatio sam jos Dodaj SMS120. E sad naravno, bude li problema, bice i njima problema, jer ja nisam neko sa kime se moze zezati, i neko ko prasta. God forgives, I don't.
Ili kako je jedna moja sestrica na poslu rekla, a ja se u potpunosti slazem - ortopedija je malo odeljenje, ali svima i u svakom momentu dostupno...
Znachi bolje je ne zamerati mi se, nikad se ne zna kad i u kolikoj meri mogu da budem potreban
E da, i veliko sam zlopamtilo 
Muhahahahahhahaah
Ili kako je jedna moja sestrica na poslu rekla, a ja se u potpunosti slazem - ortopedija je malo odeljenje, ali svima i u svakom momentu dostupno...
Znachi bolje je ne zamerati mi se, nikad se ne zna kad i u kolikoj meri mogu da budem potreban

Muhahahahahhahaah
Људи помагајте. Узео сам данас пренеси 150. Нисам звао никога, само што сам укључио. Укуцам ја*311# и каже да ће ми стићи порука. Стиже ми порука са следећим садржајем:
У текућем месецу преостало је
-минута 58.93
-СМС 59
тренутно задужење без претплате, ПДВ и пренетог бесплатног саобраћаја је 0 динара. Пренети саобраћај из претходног периода је минута 0, СМС 0.
Каквих бре 58.93 минута и 59 порука??????
Зар не треба 150 минута и 150 порука?? Шта је ово, помагајте? 
У текућем месецу преостало је
-минута 58.93
-СМС 59
тренутно задужење без претплате, ПДВ и пренетог бесплатног саобраћаја је 0 динара. Пренети саобраћај из претходног периода је минута 0, СМС 0.
Каквих бре 58.93 минута и 59 порука??????

ok miodrage, znamo svi da si presao na mts postpaid, ok je to. i ok je taj prvi mesec. ali...
-da li ces biti u stanju da uvek znas koliko ti je stanje? NE!
-da li ces moci da preneses neupotrebljene min i sms? NE!
-da li ce ti ponekad pucati veza posle par sekundi? O DA, SVAKAKO!!!
e zato idi u mts temu pa se hvali svojim paketom.
-da li ces biti u stanju da uvek znas koliko ti je stanje? NE!
-da li ces moci da preneses neupotrebljene min i sms? NE!
-da li ce ti ponekad pucati veza posle par sekundi? O DA, SVAKAKO!!!
e zato idi u mts temu pa se hvali svojim paketom.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
djoxie, evo ja cu da ti odgovorim posto sam vec godinu dana na post-u mt:s-a.
1. Da, znam koliko i kakvo mi je stanje svakog dana
2. Ne, nemam sta da prenosim jer sve iz paketa potrosim
3. Ne, nikada mi nije pukla veza a godinama unazad zam korisnik MT:S-a
Ne kontam, sta pokusavas time da postignes? Nista MT:S nije losiji u odnosu na Telenor, jeste da se jednom dnevno radi presek tj nocu ali kakve to veze ima? O kakvom pucanju veze pricas? A to oko izbora paketa je stvar korisnika. Uzimas onaj za koji mislis da ti najvise odgovara tj gde dobijas onoliko minuta i poruka koliko mislis da prosecno trosis mesecno. Sta imas od toga sto ce ti se preneti u sledeci mesec npr 300 minuta? Apsolutno nista jer ces i u tom narednom isto tako ostaviti jos toliko i onda u trecem se nagomila da jednostavno ne mozes da potrosis i propada ti. Tvoje potrebe su takve, mozda si trebao da uzmes manji paket umesto ovde da pricas o tome...
1. Da, znam koliko i kakvo mi je stanje svakog dana
2. Ne, nemam sta da prenosim jer sve iz paketa potrosim
3. Ne, nikada mi nije pukla veza a godinama unazad zam korisnik MT:S-a
Ne kontam, sta pokusavas time da postignes? Nista MT:S nije losiji u odnosu na Telenor, jeste da se jednom dnevno radi presek tj nocu ali kakve to veze ima? O kakvom pucanju veze pricas? A to oko izbora paketa je stvar korisnika. Uzimas onaj za koji mislis da ti najvise odgovara tj gde dobijas onoliko minuta i poruka koliko mislis da prosecno trosis mesecno. Sta imas od toga sto ce ti se preneti u sledeci mesec npr 300 minuta? Apsolutno nista jer ces i u tom narednom isto tako ostaviti jos toliko i onda u trecem se nagomila da jednostavno ne mozes da potrosis i propada ti. Tvoje potrebe su takve, mozda si trebao da uzmes manji paket umesto ovde da pricas o tome...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Druze, ako si vec uzeo paket sa toliko besplatnih minuta to znaci da otprilike toliko mesecno trosis ili u najgorem slucaju da ce s sa njima izgurati polovinu meseca. Jeste da kasni ta provera kod MT:S-a ali nije to nista toliko strasno da bih se vracao na sadasnji Telenor koji me je ojadio toliko puta sa neverovatnim racunima. Jednostavno nije to svega toga vredno. O tome ti govorim. Nemam nameru da se prepucavam niti upustam u neke rasprave ali jednostavno nema razloga da se ocrni jedan provajder a drugi dize u nebesa kad su gotovo identicni. Ovaj ima to prenosenje koje meni nije bitno a onaj je jeftiniji i kraj. Nema savrsenog, nikada ga nece ni biti kod nas. Biras sta ti vise odgovara i to je to.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
djoxie, stanje uvek znam otprilike +/- 2-3 min gore dole i isto tako u porukama. Sta da radim kad sam covek opterecen brojevima i u glavi stalno sve rachunam. Jednostavno takav sam. Na prepaidu sam otprilike u paru znao stanje. 99% razgovora mi traje do 1 min, i samo sto ne odbrojavam u sebi kad pocnem razgovor koliko traje. Prenosenje mi nije potrebno iz razloga koje je Azimuth naveo. A da forsirano troshim - NECU. Znam svoje potrebe jako dobro, nisam neki klinac koji neumereno troshi nego kao sto sam malocas naveo izuzetno prorachunata osoba. 11 punih godina sam na mt:s-u, ne kazem, bilo ej da puca veza, ali bilo je i na Telenoru ciju karticu imam oko godinu dana, tako da mislim da je sumanuto oko toga da i troshim prostor ovde.
Da su iste pare jesu, ali da kazem da se dobija mnogo bolje i vishe ne mogu nikako jer to nije tacno. Dobija se u principu isto.
Ta na sva usta hvaljena Super Dooper Sound tehnologija ili kako je vec zovu, neki revolucionarni sega-mega-turbo-ultra-giga-sta-ti-ja-sve-znam izum radi samo u Telenor mrezi. Ako neko ima jedva 30% kontakata iz imenika na Telenoru, i to onih koje redje zove, onda koji ce mu Telenor? Znachi prvo ukljuciti mozak, razmisliti, i onda kritikovati. Ja kritikujem sve 3 mreze jer mislim da mogu ne jos mnogo bolje, nego mnogo na kub bolje. Samo da zele.
A sada dosta off-topica, tema je Telenor novosti... Ima li nekih novih klupica, parkica i sl. ?
Da su iste pare jesu, ali da kazem da se dobija mnogo bolje i vishe ne mogu nikako jer to nije tacno. Dobija se u principu isto.
Ta na sva usta hvaljena Super Dooper Sound tehnologija ili kako je vec zovu, neki revolucionarni sega-mega-turbo-ultra-giga-sta-ti-ja-sve-znam izum radi samo u Telenor mrezi. Ako neko ima jedva 30% kontakata iz imenika na Telenoru, i to onih koje redje zove, onda koji ce mu Telenor? Znachi prvo ukljuciti mozak, razmisliti, i onda kritikovati. Ja kritikujem sve 3 mreze jer mislim da mogu ne jos mnogo bolje, nego mnogo na kub bolje. Samo da zele.
A sada dosta off-topica, tema je Telenor novosti... Ima li nekih novih klupica, parkica i sl. ?

[quote="djolex"][/quote]
Nisam uopste bio na postpaidu, vec na prepaidu. Ali objasnili su mi. Posto sam uzeo negde pred kraj meseca paket, zato sam i dobio proporcionalno toliko minuta i poruka. Valjda ce mi biti i proporcionalno toliko manji racun
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Nisam uopste bio na postpaidu, vec na prepaidu. Ali objasnili su mi. Posto sam uzeo negde pred kraj meseca paket, zato sam i dobio proporcionalno toliko minuta i poruka. Valjda ce mi biti i proporcionalno toliko manji racun

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!