MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Hvala ti,nisam znao za to.Mnogo mi znaci sto si me na vreme obavestio jer sam hteo masovnije da koristim duplu dopunu a to u slucaju regularnog broja nebi bilo moguce.
LG G2 Black,16GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mp3mp3, da li ima ograničenja u pogledu uplate? Mogu li da uplatim, recimo, 500 ili 1000 dinara, a da dobijem 1000, odnosno 2000?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

mezzano, nemam pojma pitaj na mondo forumu,
tamo sam cuo

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Nova promocija u mts-u - svaka druga poruka je besplatna.

Ne znam da li je ograniceno samo na tipi tarifu... Cekacemo ih da se oglase povodom toga... ;)

Sad cekamo odgovor telenora (znaci ocekujemo nesto jadnije).
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

vuchko987, ja neigde ne nađoh zvanično samo nagađanja od pre mnogo dana...
odakle tebi ?

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Empirijska metoda... Svaka druga poruka mi je besplatna. Da, da, znam da sam ja zakleti Telenorac, ali sekundarni broj mi je mts-ov... ;)
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Fin potez MTS-a. 8)

BTW: Mogli su nekad baciti kakvu promociju za PostPaid. :shock:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

01.02.2009.
Svaki drugi SMS besplatan

Mobilna telefonija Srbije pripremila je novo SMS iznenađenje za sve svoje prepaid korisnike.

U promotivnom periodu koji traje od 01. februara do 31. marta 2009. godine u 23.59.59, svaka druga poslata SMS poruka u nacionalnom saobraćaju biće besplatna.

Ova pogodnost namenjena je korisnicima Tipi,Toki, Laki i Kul tarifnih profila 064 i 065 mreže.

Korisnici koji su dobili bonus poruke u prethodnim promotivnim kampanjama, u novu SMS promociju biće uključeni tek pošto iskoriste sve preostale bonus poruke.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Lepo od njih, nema sta.. Mislim na to sto pustaju da se prvo iskoristi bonus pa onda ovo sto je nekako i logicno ako ga vec nisu ukinuli :lol:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Svidja mi se to što MTS izbacuje promociju za promocijom, bez prestanka. Svaka čast, još jedna potvrda da je MTS neprikosnoven što se prepaida tiče.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

lepa promocija nema šta.poruka mu dodje 50para što je možda i realna cena .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Ili 1,5 dinara ako si na nekoj tarifi koja nije Tipi. Ovo će super da dodje onima koji nisu uplatili besplatne poruke ili su iste potrošili. Samo mi nije jasno zašto MTS insistira toliko na porukama? Zašto ne uvede neke besplatne minute u mreži ili neki Mb za internet?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Aleksaboy, da minute u mreži sa oko 70% korisnika, pa pukla bi mreža a i u mts je više onihkoji šalju sms, mislim na prepaid.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa dobro ali mogli bi da ponude nešto poput: "180 minuta u mreži za 80 din". To sada uveliko Telenor nudi svojim korisnicima, doduše ne svim, već samo onima kojima stigne takva poruka.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Jeste bila prica oko svake druge da bude fraj, ali sam ipak sumnjao zbog onog sto ne obrisase kupljene poruke. Lepo nema sta 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Svidja se i meni ova promocija, svaka cast. A i sto kaze Aleksaboy, da mts izbacuje promociju za promocijom.

Nego me kopka povodom ovog predloga da se uvede na primer '180 min za 80 din' . Ok zvuci, nego da se nadovezem na konstataciju da bi pukla mreza. Nikada mi nije bilo u potpunosti jasno, na koji nacin funkcionise njihova centrala. U stvari bilo kod mobilnog operatera centrala.

Da li je to skup kompjutera koji razvrstavaju pozive i poruke i ostale usluge i vode racuna da se sve zavede u potrosnju, ili to izgleda bas kao i starinske telefonske centrale, samo u digitalnom obliku? Pitam, jer me zanima sta je njima potrebno da bi kapacitet svoje mreze i centrale unapredili? Da li vise kompjutera i bolji,jaci kompjuteri ili vise takvih nazovi,digitalnih centrala? Da li ih to mnogo kosta pa ne prate potraznju trzista ili je neka druga caka u pitanju?

8)

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

@vlada1970
Evo mogu ja da ti odgovorim!
To ti je gomila kompjutera, tj. servera na unixu i nije nikakav problem da se to prosiri s tim da moras prosiriti i software, baze,... da bi se svi ti pozivi mogli obradjivati (citaj -> najvaznije da se mogu naplacivati) a to ti sve kosta recimo par miliona eura. Sada treba vidjeti koliko se to isplati za npr. guzvu u sms-ovima tokom Nove godine ili u peak-ovim tokom dana.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ajde imam jedno pitanje da li na 066 Kontrola Troskova broju moze da se koristi ova usluga Friends and Family i koliko tu izadje 1minut razgovora?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Thanks outsider_hr .

Jedna od najbitnijih stavki po meni je, pouzdanost rada sistema, i mislim da bilo kakvo ulaganje u savremenizaciju istog nije samo pitanje isplativosti. Razumem ja da njih sve to košta, ali to je ulaganje na duže staze. Kad se tako sagleda, onda fakticki nije skupo.

Mora kolicinu brojeva koji se prodaju i uključuju u sistem i kolicinu ili broj usluga koje se nude, da isprati na adekvatan kvalitetan način i sam sistem sa svojim mogućnostima. Šta nam znači da imamo mnogo brojeva i mnogo usluga i čega sve ne, a to ne možemo kvalitetno da iskoristimo? 8)

Zato nije ni čudno što većina ljudi priznaje da je Telenor mreža najkvalitetnija u tom smislu. Ne govorim ovde o ikakvim drugim stavkama, ali stvarno mislim da je što se tiče pouzdanosti rada mreže, Telenor najbolji.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

madness99, ne može da se koristi. :uhuh:

Odgovori