Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor Muzika Youtube channel dostupan je na adresi: http://www.youtube.com/telenormuzika

On predstavlja mesto gde mozete pronaci neka od najaktuelnijih izdanja koja se nalaze u okviru Telenor Muzike, koja su formi video klipa postavljenih od strane korisnika Youtube servisa (user generated content), kao i snimke sa pojedinih muzickih desavanja organizovanih od strane Telenora.
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Internet u beogradskim parkovima od proleća

BEOGRAD, 15. marta 2009. (Beta) - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i dosadašnji direktor Telenora Stajn Erik Velan potpisaće sutra dvogodišnji ugovor o uvođenju interneta u beogradske parkove.

Kako je agenciji Beta rečeno u Telenoru, uvođenje će početi tokom proleća, internet će moći da se koristi u svim godišnjim dobima, a predviđeno trajanje ugovora za sada je dve godine.

Internet će, kako je najavljeno, prvo biti uveden u park kod Vukovog spomenika, park Proleće i Skejt park na Novom Beogradu.

"Korišćenje bežičnog interneta na javnim mestima i otvorenom prostoru, pored unapređenja života Beograđana, doprineće razvoju turističke ponude usluga glavnog grada", navodi se u saopštenju Gradske uprave Beograda.

(Beta, 15.03.2009)
iPhone 6 Plus

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

djuice@rs, Kada se planira pokrivanje Pozarevca 3G signalom?
Slika

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Precizni podaci o tome kad ce odredjeno mesto biti pokriveno 3G/HSDPA signalom nisu dostupni, ali se na razvoju i ekspanziji radi gotovo svakodnevno.

:wink:
iPhone 6 Plus

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Bas je ocajan gprs na Telenoru u Pozarevcu jer nema 3G signala.Brzina je jadna i bas je cudno da je takvo stanje u tako velikom gradu
Note IV N9100 dual

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

toda81, Sada sam zvao Call centar i rekli su mi da je Pozarevac pokriven 3G/HSDPA signalom,od 18 februara 2009.
2 repetitora.(ko zna gde)
Posto sam ja na uzoj periferiji,3km od centra grada,nisam u zoni pokrivenosti,moracu verovatno da se popnem na krov,i uzivam u 3G blagodetima.
EDIT:
Ne.
Hvatam signal.Ne neki bog zna(iz sobe u sobu je razlicit,ali hvatam)
Potrebno je bilo samo neke stvari podesiti.
Uglavnom.
Pozarevac je pokriven 3G signalom.
Slika

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Promocija u mreži Promonte

Post od evolution »

Promocija u mreži Promonte

Promocija važi samo u mreži „Promonte“ i to za sve postpejd i pripejd korisnike.

Ona se odnosi na odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori i na SMS poruke ka svim destinacijama. Cena poziva je 14 din/min, a SMS košta 8 dinara (bez PDV-a).

Dolazni pozivi, video pozivi i GPRS nisu obuhvaćeni promocijom.

Odlazni pozivi iz mreže „Promonte“ ka drugim državama naplaćuju se po redovnoj ceni za prvu roming zonu. Saobraćaj ostvaren u drugim crnogorskim mrežama naplaćuje se po redovnoj ceni za prvu roming zonu.

Fizička lica (postpejd i pripejd korisnici) promociju mogu da aktiviraju slanjem SMS poruke sa tekstom „Promonte“ na broj 7724, kao i preko USSD menija *111# u podmeniju „Tarifni dodaci“. Aktivacija putem SMS-a je moguća samo iz naše mreže (i besplatna je), dok se USSD meni koristi za aktivacije iz rominga.
Korisnik može odjaviti promociju slanjem SMS-a sa tekstom „Promonte Stop“ na broj 7724.

Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6529
iPhone 6 Plus

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E a da li jos nekom stize racun iz telenora 24 marta,a kao granica za uplatu je 20 u mesecu...?? I tako vec dva tri meseca i svaki raun placam preko one uplatnice...mislim nije frka,ali cemu racun onda sluzi...
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Sto se tice telenorovog 3G-a(ustvari 3G-a uopste u Nisu) je ocajan od mogucih 5 nivoa jacine signala meni je na 1-2 ponedak i nestane zato sam lepo stavio manualno pedesavanja mreze na 900/1800 i sad radi super......imamo 3G mrezu ali radi kao da je nemamo.mada simpaticno je to sto pise 3G pored mreze 1 vise ikonica.... 8)

P.S. sve sto ne valja treba da se kritikuje.... :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Andrijano, moj brat ima Telenor postpejd i stize mu racun, najkasnije do 6, 7 u mesecu. Mnogo pre mog iz mt:s- (13-16 u mesecu).
Da vidis ti sa tvojim postarom o cemu se tu radi.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E i meni je nekad stizao tada,ali sad ovako,moracu da vidim,mada ne znam ko mi je postar nikad ga nisam video :D ,a ovo sto je djuice napisao za roaming,meni je bilo vec u racunu koji sam danas primio,tako da ko zna....
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Andrijano napisao:... i svaki raun placam preko one uplatnice...mislim nije frka,ali cemu racun onda sluzi...
:D
Ja bih najsrecniji bio kada bi moglo da se bira da li uopste zelis da ti salju kovertu. Ekoloska svest :) Salim se... Obicno, da ne kazem uvek, platim racun pre nego sto mi koverta stigne.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Sat za našu planetu 2009

Kampanja koju su započeli stanovnici Sidneja 2007. godine gašenjem svetala u svojim stanovima danas je postala jedna od najvećih svetskih inicijativa za klimatske promene. Tada je 2,2 miliona stanova i preduzeća ugasilo svetla na jedan sat. Samo godinu dana kasnije, ova akcija je prerasla u svetski pokret sa oko 100 miliona učesnika u 35 zemalja. Popularne svetske znamenitosti kao što su most „Golden gejt” u San Francisku, Koloseum u Rimu i bildbord „Koka-kole” na Tajms skveru ostali su u mraku u znak opomene i simbolišući nadu da postoji rešenje.

I ove godine biće zamračene znamenite građevine širom Evrope i Amerike. U akciju su uključene 74 zemlje, a ovaj broj se iz dana u dan povećava. Ljudi širom sveta ugasiće svetla i doprineti podizanju svesti o opasnosti koje klimatske promene predstavljaju za našu planetu.

Telenor je podržao globalnu svetsku akciju „Sat za našu planetu 2009“ u organizaciji nezavisne fondacije WWF. U subotu 28. marta u 20:30 h isključićemo naše svetleće reklame na ACB1, kao i sve nepotrebno osvetljenje, u znak podrške ovoj akciji. Pozivamo sve zaposlene da se pridruže od kuće tako što će ugasiti svetla na jedan sat.

U skladu sa nazivom kampanje, ljudi širom sveta će u to vreme ugasiti svetla na jedan sat. Ideja je da se uključi oko milijardu ljudi u više od 1000 gradova kako bi se dokazalo da čovečanstvo udruženim snagama može da pobedi globalno zagrevanje.

„Sat za našu planetu 2009“ je i poziv na akciju svakome od nas, svakoj kompaniji i svakoj zajednici, da preuzmemo odgovornost i uključimo se u zajednički pokušaj da zaštitimo planetu i obezbedimo svoju budućnost.

Slika

Ugasite svoja svetla u subotu, 28. marta 2009. godine, u pola devet uveče.
iPhone 6 Plus

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da, ovo je lepa akcija, samo nije dovoljno zamraciti nesto na jedan sat godisnje, makar i simbolicno. Evo na primer, moj otac je izuzetno nesrecan ako ne gore sve lampe u kuci, jer njemu treba svetlo. Sa druge strane, ja sam kao krtica, i jedino svetlo mi je monitor, i mala stona lampa (USB, neonkica) koji ne troshe nista struje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

To je lepa akcija da sve nas podseti na štednju električne energije. I uopšte da energiju ne razbacujemo. Mada kako stoje stvari u svetu a pogotovo kod nas ovde u Srbiji, uvek postavljam pitanje namere.

Mi štedimo a na primer naša Elektrodistribucija taj višak lepo izveze i proda skuplje :P Ili taj višak iskoristi da vrati dugovanja prema stranim državama.

Mislim da je mnogo pametnije da se izgradi više čistih elektrana. Ali kako svet i radi na tome, ovi naši ovde koji imaju eventualno love da ulože u taj biznis, uopšte ne vole to. Jer je to biznis u kome treba gledati nadaleko i ne očekivati lovu momentalno. A imamo resursa koliko hoćete. Reka itd.

Mada, da je svet pošten totalno, ni to nije toliko daleko, a čuo sam i da je već ovde. Solarna sinteza koju pominju u Prison Break-u je već ovde, samo treba dati narodu da je dzabe koristi, a ne da je samo povlašćeni koriste i čuvaju za budućnost da bi na njoj zaradili trilijarde. Zato uvek postavljam pitanje namere. Sva dela su beskorisna ako je namera loša. 8)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

:D :D

Polako, nismo još vidjeli šta radi ta sinteza, čekamo nastavak od 17.4. 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Daddy Yankee, videli smo već. U stvari načuli. :wink: Ali kao što je to u seriji lepo objašnjeno, to močnici čuvaju za sebe i ne žele da dele za dobrobit čovečanstva, nego za lični uspeh i zaradu.

Kad bude celo čovečanstvo na većem stupnju razvoja ( tu mislim na duhovni uspeh ), onda će sve što je dobro za svakog, biti svakom i dostupno a ne samo pojedincima. Na tom duhovnom razvoju treba raditi, jer je to jedini izlaz iz ovog egoističnog kruga u kom se vrtimo milenijumima. I iz koga na ovaj način na koji sada funkcionišemo, nema izlaza.

Ima genijalna knjiga od Ričarda Baha ( Richard Bach ) "The Celestine Prophecy" , koja lepo govori o tome. Na vrlo pristupačan, vrlo razumljiv način. Čak je i snimljen film 2006-e, u kome igra Sarah Wayne Callies ( aka dr.Sara Tancredi ) :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Rukovodeći se savremenim potrebama klijenata, KBC Banka je u saradnji sa kompanijom Telenor svojim klijentima obezbedila da po povoljnijim uslovima koriste proizvod Online Banking i putem mobilnog telefona.

Ukoliko Vaš mobilni telefon nema opciju izlaska na internet, Telenor je za sve klijente KBC Banke koji imaju otvoren tekući račun za prijem zarade ili penzije pripremio poseban postpaid paket.

Za dodatne informacije posetite http://www.kbcbanka.rs/

:wink:
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

U okviru sekcije Vaš račun na Portalu Moj Telenor, od sada su prikazana i raspoloživa sredstva za besplatni saobraćaj, tarifne dodatke i promocije.
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Nagrađen Telenorov eShop

Post od evolution »

Nagrađen Telenorov eShop

Za doprinos razvoju elektronske trgovine i poslovanja u Srbiji kompanija Telenor za projekat onlajn prodavnice (Telenor eShop) dobitnik je ovogodišnje nagrade "E-trgovina AWARD 2009", na IX međunarodnoj konferenciji o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju „E-trgovina 2009“.

Ovo priznanje dodeljuje se od 2003. godine sa ciljem afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju elektronskog poslovanja. Sama konferencija „E-trgovina“ najveći je skup o ovog tipa u Srbiji, posvećen praćenju nastanka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija, Rumunija, itd.) e-commerce i e-business tržišta i popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

Telenor je prvi mobilni operator i jedna od prvih kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima pružila mogućnost kupovine putem Interneta, sa domaćim procesorom platnih kartica. Pokretanje onlajn prodavnice, ubrzo po dolasku na srpsko tržište, imalo je za cilj da Telenorovim korisnicima olakša kupovinu, uštedi vreme i učini svoje usluge uvek dostupnim.

Za detaljnije informacije posetite http://eshop.telenor.rs
iPhone 6 Plus

Odgovori