N70me uz bel200 pa navise
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
N70me uz bel200 pa navise
Kao sto naslov kaze N70 me (dakle sa 1Gb karticom) kod mt:s-a za 12000 uz bel200, 8000 uz bel400, 4000 uz bel1000, naravno +PDV, pa ko voli ...
Ovo sam čekao još od kad je počela prodaja telefona uz paket..
Samo kad sam zvao da pitam, iz call centra su mi rekli da nije u pitanju Music Edition već običan n70
Otišao sam na sajt mts-a i tamo stoji slika i specifikacija običnog n70...
Gde ste vi videli da mts daje music edition? Ako je stvarno n70ME 100% uzimam...
Samo kad sam zvao da pitam, iz call centra su mi rekli da nije u pitanju Music Edition već običan n70

Gde ste vi videli da mts daje music edition? Ako je stvarno n70ME 100% uzimam...
-
- Mobil fan
PA JESAM LI JA REKAO DA JE ME
Ako kazem ME onda je ME , valjda ste do sada naucili da mt:s sajtu nije za verovati previse
a sto se operatera tice, dobili su sasvim ispravne karakteristike i pisalo je MUSIC EDITION uz slicicu sa crnom maskom (kako bi inace meni bilo javljeno da je ME
), i pisala je kartica od 1GB, uputstvo na srpskom, CD sa PC suite-om i ostalim, data kabl (CA-53 predpostavljam), punjac + punjac za kola, i slusalice (e tu vec nije bilo nikakvih detalja al uvek ostaje nada da je AD41+HS23 ), e sada call centar je trenutno pun "gustera" koji su svezi sa obuke pa treba imati pomalo srece da dobijes pravu informaciju 

Ako kazem ME onda je ME , valjda ste do sada naucili da mt:s sajtu nije za verovati previse

-
- Mobil fan
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sta ti to znaci 14.2k din?tnt napisao:
meni se cini da bi onih 14.2k din moglo da bude i malo manje...

Ja bih iskreno sacekao 01.06. pa da vidim sta ovi novi nude, fakat je da moraju biti konkurentni tako da..

- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
A ne znam sto bi razumeo da je n73 u pitanju?
N73 je i bio par dana u kampanji MTS,ali su ga povukli,verujem zbog toga sto su saznali koliko taj telefon voli da posecuje servis(podatke su mogli da saznaju iz Telenora,koji je imao grdne prituzbe korisnika na kvalitet ovog telefona).Po meni je n70 me em bolji,em jeftiniji fon od n73,kao sto je npr. i 6233 bolji a jeftiniji od 6280. 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Veruj da ne mozes naci ovaj fon za 200 evra sa 1gb memorijskom + punjacem za kola + sve ostalo sto ide u paketu.Cena za N70 ME je mnogo visa u odnosu na "obican" n70,bez obzira smatrao to neko opravdanim ili ne.A i cena koju vidis na ovom sajtu za obican n70 je bez pdv-a,don`t forget!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
N70 ME jedina pobolsjhanja ima u zvuku mp3 plejera, i reprodukciji muzike i koliko sam cuo - masci
mnogo je dati tolike pare, jer su svi koji su na ugovoru poceli da mise zale da tarife koje pishu u pamfletima, i realno stanje stvari nemaju veze sa vezom, cak, ortak je sam napisao program za merenje razgovora na N73 ka svim mrezama, i odneo im da im dokaze da su mu naplatili vishe (telenor je u pitanju) i oni nishta nisu odradili povodom toga .. covek oce i na sud
a verujem da je isto i kod telekoma, stim shto - ja sam svoju N70 kupio polovnu, tako shto sam dobio staru cetiri meseca (ima garancija josh 8 ) a platio sam je 150 evra sa 256 karticom i svim shto ide uz nju .. treba samo traziti i biti uporan, oglasi su cudo
mnogo je dati tolike pare, jer su svi koji su na ugovoru poceli da mise zale da tarife koje pishu u pamfletima, i realno stanje stvari nemaju veze sa vezom, cak, ortak je sam napisao program za merenje razgovora na N73 ka svim mrezama, i odneo im da im dokaze da su mu naplatili vishe (telenor je u pitanju) i oni nishta nisu odradili povodom toga .. covek oce i na sud

a verujem da je isto i kod telekoma, stim shto - ja sam svoju N70 kupio polovnu, tako shto sam dobio staru cetiri meseca (ima garancija josh 8 ) a platio sam je 150 evra sa 256 karticom i svim shto ide uz nju .. treba samo traziti i biti uporan, oglasi su cudo
There is no knowledge that is not power
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
lilici, nije ti bas racunica u redu,za tih 1060 din ti imas 40 min na 063/062 mrezu,zatim 160 min na 064/065 i jos 200 sms poruka za dzabe,a ako to prepacunamo,tj te minute (ka 063/062 oko 8 din,064/065 5 din i poruka 3 din,ovo je najminimalnije) dobijamo da ustvari za 1060 din mesecno potrosimo 320 + 800 + 600 =1720 din Molim komentar na ovo?
E sad,greska druga,nije 1060 ,jer je na ovom telefonu automatski ukljucena i 3g opcija,a to je jos 100 din,a taj iznos se dodaje na racun bez pdv-a,znaci racunica izgleda ovako 900 + 100=1000 + 18%=1180 din!!!!
skeptichni chicha, puno se izvinjavam,i ja i onaj operater mt:s-a

E sad,greska druga,nije 1060 ,jer je na ovom telefonu automatski ukljucena i 3g opcija,a to je jos 100 din,a taj iznos se dodaje na racun bez pdv-a,znaci racunica izgleda ovako 900 + 100=1000 + 18%=1180 din!!!!
skeptichni chicha, puno se izvinjavam,i ja i onaj operater mt:s-a

D500&E71
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
jedno zanimljivo zapažanje
da ne otvaram novu temu i tome slično.već sam napisao da je cena stvarno velika što se telekoma tiče jer realno treba da bude niža.e sada idemo na ono glavno.telenor je u pitanju
pod uslovom da se odlučim za w950 i paket više priče 2000
pod uslovom da ne kradu tebe će mob izneti nekuh 900e na kraju druge godine.ok ko troši i ko razgovara to je ok ali šta da se radi kada se nešto pokvari??alfa copy ima problema smao tako sa telenorom jer ljudi stvarno ne znaju d akorste telefone i mnogo ih kvare.što se kaže nije žvaka za seljaka.a neki se i kvare.telekom takodje barem što se tiče onih jeftinijih modela.lično sam bio prisutan kada su 4 komada doneli različiti likovi zbog problematike.a bio sam samo pola sata tamo.telekom se isto kao i telenor drži priče da oni podležu garanciju prvih nedelju dana ili mesec dana kod njih a posle se ide u predstvništvo date firme koja im je prodala aparate.e sada firma može da te fucka samo tako.mislim da je malo preterano držati nečiji fon 45 dana a regulativa je 15 ako se ne varam...
poenta svega zašto dati 900e minimum npr za n73 i imati problema sa garancijom i tome slično...
da ne otvaram novu temu i tome slično.već sam napisao da je cena stvarno velika što se telekoma tiče jer realno treba da bude niža.e sada idemo na ono glavno.telenor je u pitanju
pod uslovom da se odlučim za w950 i paket više priče 2000
pod uslovom da ne kradu tebe će mob izneti nekuh 900e na kraju druge godine.ok ko troši i ko razgovara to je ok ali šta da se radi kada se nešto pokvari??alfa copy ima problema smao tako sa telenorom jer ljudi stvarno ne znaju d akorste telefone i mnogo ih kvare.što se kaže nije žvaka za seljaka.a neki se i kvare.telekom takodje barem što se tiče onih jeftinijih modela.lično sam bio prisutan kada su 4 komada doneli različiti likovi zbog problematike.a bio sam samo pola sata tamo.telekom se isto kao i telenor drži priče da oni podležu garanciju prvih nedelju dana ili mesec dana kod njih a posle se ide u predstvništvo date firme koja im je prodala aparate.e sada firma može da te fucka samo tako.mislim da je malo preterano držati nečiji fon 45 dana a regulativa je 15 ako se ne varam...
poenta svega zašto dati 900e minimum npr za n73 i imati problema sa garancijom i tome slično...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!