Omiljeni broj mt:s prepaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Omiljeni broj mt:s prepaid

Post od miodrage »

Telekom je cuo vapaje svojih korisnika i odlucio ovu uslugu da omoguci i prepaid korisnicima po ceni od 120 din mesecno. Cena razgovora je 0 din/min. Jedino me zanima da li postoji nadoknada za uspostavu veze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Miodrage, naplacuje se uspostava veze 1,5 din + PDV, i to ne samo ka tom omiljenom broju, nego ka svim brojevima koje zoves. Znaci m:ts polako ispada iz igre na nekim paketima. Sve ovo imas na NJIHOVOM NAZOVI SAJTU OD 10 cm2 . :D

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22624&Type=1

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

hehehe... neverovano... naplaćuju uspostavu, ukidaju f&f brojeve i nema besplatnog sms-a... :D
I promotivni period do 1. septembra... šta li će biti posle... :D

btw, sajt im je retardiran... ali to nema potrebe više naglašavati... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

I pre isteka pretplate za ovu uslugu imate pravo da promenite Vaš omiljen broj, a svaka promena omiljenog broja tretira se kao nova i naplaćuje se po punoj ceni. Za vreme trajanja usluge definisani Friends&Family brojevi neće biti biti aktivni, ali će ponovo biti aktivirani nakon isteka promotivnog perioda.

hahah nikada neću ubaciti ovo čudo.ne dam im 1,5din + pdv
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa dobro sto se kaze bolje ista nego nista :D .Nego za taj 1,5 din+pdv moje misljenje je da je gore u onom porodicnom paketu,tu imas da okrenes nekoliko brojeva na dan i to po vise puta pa ispada nekih 20-30 poziva dnevno(kracih poziva naravno),ovde je ipak jedan broj u pitanju i posto koristim to kod telenora maximum dnevno npr. okrenem taj broj 3-4 puta,a pricam mozda nekih sat-sat i po vremena sve ukupno tako da se to i ne primeti,ali moram da napomenem da su ipak klosari i sajt im je klosarski..... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Mi nikad nismo zadovoljni.I kada bi ukinuli naplacivanje uspostve neki nebi bili zadovoljni vec bi trazili da im neko plati sto razgovaraju.Teba se setiti proslosti kada se broj placao 100 dm,razgovor kao i sada,bez ikakvih paketa i povlastica,mms 20 din...Vazno je da se napredak primecuje i da nas skoro svakog meseca obraduju nekim povoljnostima.Inace,pre paid je neisplativ osim za osobe koje ne mogu da se kontrolisu (deca) i ova usluga za vecinu ozbiljnih korisnika nema nikakvog znacaja ali su zato tarifni dodaci pun pogodak.
LG G2 Black,16GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa daleko sam od deteta, ali meni se vishe isplati prepaid nego postpaid. Jednostavno kad sam sve stavio na papir tako je. Zovem nekoliko brojeva ukupno i to su uglavnom kratki razgovori. Mrzi me da kucam SMS-ove, jedino devojci saljem, drugima samo ako obavestavam o necemu. Znachi osim na ovo kredit mi ode na placanje parkinga i internet. E, sada mogu vishe da pricam sa devojkom za male pare. A ona moze uvek da me cimne, i da je ja zovem za male pare. 2 din koliko ce mi otici na uspostavu veze, i posle na prichu, mogu sebi da priustim glat. Nije ni ovo loshe, steta sto F&F nece raditi.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Vise ti se isplati jedino ako brojevi koje pozivas nisu na 064 (tvojoj) mrezi.
Postpaid, ako se trosi u maticnoj mrezi, ostavlja prepaid daleko iza...

:chytry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa neki jesu, neki nisu. A da mi propadne i jedan sekund, dusha bi me bolela. Isto kao sto me svaki put zacne ako mi se ne daj Boze desi da mi pukne neki CD na rezanju. Da kucnem o drvo, poslednjih 350 komada sam narezao besprekorno, i iako su diskovi takoreci dz, opet me srce zaboli. Nemojte pogresno da me razumete, nisam cicija, daleko bilo, jednostavno, ne volim da bacam pare. trenutni postpaid paketi mi daju gomilu minuta u mrezi koje ne mogu da iskoristim, a van mreze mi daju manje nego sto bi mi trebalo. Ma samo da se konacno sredi to vlasnistvo nad brojem pa da krenem da se igram, i prebacujem kod koga god ja hocu.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Pa dobro Miodrag ti vrlo malo koristis telefon pa je to razumljivo ali da ti je kao meni mesecni prosek 400 sms-a,10 mms-a,30 minuta razgovora,2 mb neta imao bi neku drugu racunicu.(Ne racunam dopune kredita pre paidu i uplatu neta)
Svako ko trosi malo vise videce da je mnogo isplativije na post paidu.
LG G2 Black,16GB

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tja za onoga kome telefon prvenstveno sluzi za telefoniranje i sms postpejd se uvek vise isplati za malo specificniji nacin koriscenja to i ne mora da bude slucaj e sada ako budu dali i DATA dodatke za pri pejd juhuuuuu pa onda ubace i sms

E a sto se tice naplate uspostave veze paaaa cisto sumnjam da ce menjati kompletan biling sistem tek tako...
Uostalom sve ovo mi i dalje lici na nekako defanzivne poteze cisto da se ponudi ljudima nesto slicno kako ne bi isli kod konkurencije, dakle ne mora da bude povoljnije dovoljno je da bude dovoljno povoljno da masu mrzi da se cima oko eventualne promene operatera.....

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

skeptichni chicha napisao:Tja za onoga kome telefon prvenstveno sluzi za telefoniranje i sms postpejd se uvek vise isplati

dovoljno povoljno da masu mrzi da se cima oko eventualne promene operatera.....
couldn't agree more
samo treba uloziti mnogo vise truda da se to ljudima objasni
Remember, remember
The 5th of November

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Aman bre čoveče, plaćanje parkinga, pa plaćanje parkinga ... jel' ima negde neka tema gde to nisi pomenuo?!

OK, ne isplati ti se, znamo ... čuli smo i pročitali 100 puta ... odmori malo, ako Boga znaš ...
Samsung Omnia HD 8GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa nije neki argument, ali ja vec ukucao jednu dopunu i sebi i devojci, i jos cu ovih dana morati jednu, a aktivirao sam i omiljeni broj pa cu da vidim. Ionako sam na prepaidu od pocetka, generalno nisam imao zalbi, sta platim, to potrosim. Presao bih odavno na postpaid da mi nisu rekli da mogu da raskinem ugovor kad god zelim ali broj mi propada. Sta ako mi ne bude odgovaralo nesto? A imam lep broj, 7.5 godina unazad, svi ga znaju. E necu da ga menjam pa Bog.
Nadam se da ce RATEL da pozuri sa tim vlasnistvom nad brojem. A onda ce da nastane spektakl :D

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Kakva su iskustva sa najdrazim brojem? Procitao sam negde da razgovor sa omiljenim brojem moze trajati najvise 60 min, i da nakon toga veza se prekida, pa se opet mora pozvati i naravno ponovo platiti naknada za zapoceti razgovor. Malo mi je to nelogicno, pa me interesuje da li je neko to koristio i da li je tako.
djuice user permanently deactivated.

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

na 63 omiljeni broj funkcionise perfektno.Ne placa sa uspostavljanje veze,a i sms je free.Dok me sad na 64 zbunjuje to sto se posle isteka od mesec dana usluga sama opet aktivira ako imas kredita na racunu,a mislim da to nije fer.Sta ako ti je to zadnji kredit,a oni ga potrose,i to na broj za koji ne zelis vise cuti u svom zivotu :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

uslugu možeš da stopiraš tako da to nije problem.samo ne znam da li se poruke plaćaju što se omiljenog broja tiče?zna li neko?
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

nemanjans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 08:41

Post od nemanjans »

sa najdrazim brojem na mt:s-u mozes da pricas 24h, koliko god oces! to je neko odvalio da se posle 60 min prekida razgovor. Uspostavljanje veze je 1.77 sa PDV-om

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

nije odvaljeno.možeš da pričaš sat vremena možda koji minut i operater te prekida.
i to je tačno
ali za telenor!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

To jednostavno nije tačno... provereno što ličnim iskustvom, što iskustvom prijatelja... možeš da pričaš koliko hoćeš i niko te neće prekinuti...

A čak i da jeste, uvek možeš da okreneš ponovo... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori