mts prvi u srbiji-SMESNO!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vodafon-bre?
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22

mts prvi u srbiji-SMESNO!

Post od vodafon-bre? »

dosetio sam se ove teme veceras kad sam uvideo ovo... toliko o tome shto je MTSl prvi u srbiji... nije ni u JUGOSLAVIJI bio prbi al nema veze...

Године оснивања оператора мобилне телефоније у Југославији:
1995. - НМТ 900 МХз - Мобтел Србија
1996. - ГСМ 900 МХз - Мобтел
1996. - ГСМ 900 МХз - ПроМонте
1998.- ГСМ 900 МХз - Телеком Србија
2000. - ГСМ 900 МХз – МоНет

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa dobro izgleda da si neki fun Mobtel-Telenora tako da slobodno mogu ja da kazem smesno sto je Mobtel prvi, mt:s je za mene i dalje prvi i no 1 u Srbiji, za sad ima najbolje tarife i dosta lepih i dobrih pogodnosti...
I kakve to veze ima ko je prvi krenuo sa signalom i radom, moze neko da krene i prvi ali to nista ne govori o povoljnosti i odlicnoj usluzi doticne mreze...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vodafon-bre?
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22

Post od vodafon-bre? »

ti si stvarno ono..ja nemam preca posla nego da budem fan nechega totalno nebitnog u mom zivotu,dete pa ja imam precha posla u zivotu nego da budem neciji fan imam ja i 062-063-064-pa shta me boli uvo samo dok ima kredita...
a opet je i smesno to shto meni u centru beograda,u mom stanu nema mts dometa a tele/or ima... tako da
cu da se raspravljam s nekim oko chega strsno ...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

...i kakve veze ima ko je prvi...

To pitaj MTS... Oni na reklame lepe "prvi u Srbiji".
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mts je PRVI uveo 3g u srbiji i taj 3g PORVI ne radi kako treba i to je PRVI servis na koji su se ljudi žalili i gde je PRBI put koštunica koji je bio pored čolića rekao ĆOLO DA LI SE ČUJEMO. :) :)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

vodafon-bre?, ma da samo ti sacekaj VIP(ovaj vodafone, kako ga ti zoves) pa ce sve biti uredu :lol: :lol:
Tema je potpuno glupava, nasao si to na wikipedia-ji i sad trebamo da mi svi predjemo na Telenor.Takodje imam i 062 i 063,i dve kartice 064 i naravno VIP, uvek sam bio zadovoljan sa mt:s, kako ti objasnjavas da na planini Tari na mt:s mrezi ima signala i to do vrha, dok na jadnom Telenoru jedva izvuce jednu crticu...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nemanjans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 08:41

Post od nemanjans »

mt:s-ova reklama nije bila da kazu da su prvi mobilni operater nastao u Srbiji, vec da su po kvalitetu 1.! Boze.....

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

ok
konstantno preterujem u zustrim izrazavanjma svog misljenja pa mi je verovatno zato i obrisan prosli post
ali i dalje mislim da je ova tema kao i bilo kakva dalja diskusija potpuno bespredmetna

like
sta je starije kokoska ili jaje?
ili ima li svemir granice?

ko uopste dobija ovakve ideje

vodafon-bre?, da si ikada iole pogledao a kamoli procitao mts-ove reklame video bi da se to "PRVI" odnosi na
3G i mts express

sto i jeste tacno
iskreno mi je zao sto tako ne mislis ali tako je
Remember, remember
The 5th of November

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Poprilično je besmislena diskusija... to je tačno... Doduše, mnogi ovde misle da je situacija obrnuta jer pogrešno ( ili tačno ako se pita telekomov marketing) kapiraju ono prvi u Srbiji na mts reklamama... :wink:

Pošto smo to utvrdili, a ne verujem da ovo može dovesti do konstruktivne rasprave što se vidi iz priloženih postova ide Lock... :wink:

btw, tako je, dobro si primetio... samo zbog toga što žustrije reaguješ... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema