dosetio sam se ove teme veceras kad sam uvideo ovo... toliko o tome shto je MTSl prvi u srbiji... nije ni u JUGOSLAVIJI bio prbi al nema veze...
Године оснивања оператора мобилне телефоније у Југославији:
1995. - НМТ 900 МХз - Мобтел Србија
1996. - ГСМ 900 МХз - Мобтел
1996. - ГСМ 900 МХз - ПроМонте
1998.- ГСМ 900 МХз - Телеком Србија
2000. - ГСМ 900 МХз – МоНет
mts prvi u srbiji-SMESNO!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa dobro izgleda da si neki fun Mobtel-Telenora tako da slobodno mogu ja da kazem smesno sto je Mobtel prvi, mt:s je za mene i dalje prvi i no 1 u Srbiji, za sad ima najbolje tarife i dosta lepih i dobrih pogodnosti...
I kakve to veze ima ko je prvi krenuo sa signalom i radom, moze neko da krene i prvi ali to nista ne govori o povoljnosti i odlicnoj usluzi doticne mreze...
I kakve to veze ima ko je prvi krenuo sa signalom i radom, moze neko da krene i prvi ali to nista ne govori o povoljnosti i odlicnoj usluzi doticne mreze...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22
ti si stvarno ono..ja nemam preca posla nego da budem fan nechega totalno nebitnog u mom zivotu,dete pa ja imam precha posla u zivotu nego da budem neciji fan imam ja i 062-063-064-pa shta me boli uvo samo dok ima kredita...
a opet je i smesno to shto meni u centru beograda,u mom stanu nema mts dometa a tele/or ima... tako da
cu da se raspravljam s nekim oko chega strsno ...
a opet je i smesno to shto meni u centru beograda,u mom stanu nema mts dometa a tele/or ima... tako da
cu da se raspravljam s nekim oko chega strsno ...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mts je PRVI uveo 3g u srbiji i taj 3g PORVI ne radi kako treba i to je PRVI servis na koji su se ljudi žalili i gde je PRBI put koštunica koji je bio pored čolića rekao ĆOLO DA LI SE ČUJEMO.

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
vodafon-bre?, ma da samo ti sacekaj VIP(ovaj vodafone, kako ga ti zoves) pa ce sve biti uredu
Tema je potpuno glupava, nasao si to na wikipedia-ji i sad trebamo da mi svi predjemo na Telenor.Takodje imam i 062 i 063,i dve kartice 064 i naravno VIP, uvek sam bio zadovoljan sa mt:s, kako ti objasnjavas da na planini Tari na mt:s mrezi ima signala i to do vrha, dok na jadnom Telenoru jedva izvuce jednu crticu...

Tema je potpuno glupava, nasao si to na wikipedia-ji i sad trebamo da mi svi predjemo na Telenor.Takodje imam i 062 i 063,i dve kartice 064 i naravno VIP, uvek sam bio zadovoljan sa mt:s, kako ti objasnjavas da na planini Tari na mt:s mrezi ima signala i to do vrha, dok na jadnom Telenoru jedva izvuce jednu crticu...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ok
konstantno preterujem u zustrim izrazavanjma svog misljenja pa mi je verovatno zato i obrisan prosli post
ali i dalje mislim da je ova tema kao i bilo kakva dalja diskusija potpuno bespredmetna
like
sta je starije kokoska ili jaje?
ili ima li svemir granice?
ko uopste dobija ovakve ideje
vodafon-bre?, da si ikada iole pogledao a kamoli procitao mts-ove reklame video bi da se to "PRVI" odnosi na
3G i mts express
sto i jeste tacno
iskreno mi je zao sto tako ne mislis ali tako je
konstantno preterujem u zustrim izrazavanjma svog misljenja pa mi je verovatno zato i obrisan prosli post
ali i dalje mislim da je ova tema kao i bilo kakva dalja diskusija potpuno bespredmetna
like
sta je starije kokoska ili jaje?
ili ima li svemir granice?
ko uopste dobija ovakve ideje
vodafon-bre?, da si ikada iole pogledao a kamoli procitao mts-ove reklame video bi da se to "PRVI" odnosi na
3G i mts express
sto i jeste tacno
iskreno mi je zao sto tako ne mislis ali tako je
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
Poprilično je besmislena diskusija... to je tačno... Doduše, mnogi ovde misle da je situacija obrnuta jer pogrešno ( ili tačno ako se pita telekomov marketing) kapiraju ono prvi u Srbiji na mts reklamama...
Pošto smo to utvrdili, a ne verujem da ovo može dovesti do konstruktivne rasprave što se vidi iz priloženih postova ide Lock...
btw, tako je, dobro si primetio... samo zbog toga što žustrije reaguješ...

Pošto smo to utvrdili, a ne verujem da ovo može dovesti do konstruktivne rasprave što se vidi iz priloženih postova ide Lock...

btw, tako je, dobro si primetio... samo zbog toga što žustrije reaguješ...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...