VIP vs Telenor/Mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Da li razmisljate da predjete na novog operatera VIP ako da povoljnije cene razgovora od konkurenata?

Glasanje se završava Sub, 22. Sep 2007. 00:10

DA SIGURNO
18
39%
NE
12
26%
NISAM SIGURAN-NA
4
9%
RAZMISLICU O TOME
12
26%

Ukupno glasova: 46

esso
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Jun 2007. 23:21

VIP vs Telenor/Mt:s

Post od esso »

Telenor je snizio cene u pripejdu na 2.9din/min u okviru mreze (Tarifni paket PRICA) po pojavi novog operatera VIP, bas me interesuje koliko bih bila cena razgovora za minut u VIP-u kako kazu reklame da ce biti jeftiniji od konkurenata. Borba za trziste je pocela, sto je dobro za nas korisnike, NAPOKON!
Poslednja izmena od esso u Pon, 25. Jun 2007. 01:52, izmenjeno 1 put ukupno.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

moj odgovor na postavljenu anketu je DA,SIGURNO . 8)

esso , sta ti to znaci " po pojavi novog operatera VIP " ? mislis , kad budu krenuli sa radom , onda ce Telenor da snizi na 2,2 din/minutu ili su vec snizili toliko u pre paidu ?

odlicna vest .

a koliko ce Vip da stavi onda ? pa nadam se jos nize :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

nigde nisam video 2.2din
mozda 2.9????
pazi sta postujes ili ukazi na zvanican info
cisto sumnjam da ce skoro menjati ove svoje debilne cene
ali to je ok
to se od njih i ocekuje
kao da su ista dobro uradili od kada su dosli
imao sam vise ocekivalja od norvezana
a ne da se odmah dogovore sa mts-om
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Stavio sam da nisam siguran. Cekacemo, videcemo. Vip jos nije ni poceo sa radom. A nema ni nekih naznaka da ce poceti u narednih nekoliko dana. Jednostavno, nisu mi jasni.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

svi očekujemo neke besne cene od vip-a tj besno niske ali može lako da se desi da one ne budu ništa manje od ostale konkurencije
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Naravno ako je neko pametan, videce da to ustvari nije 2.9din kao sto su oni napisali.
Tu nije uracunata cena uspostavljanja poziva sto je 1.5din. i nije uracunat uopste PDV tako da to nije 2.9din...
Takodje paket poruke to sto su poruke 1 din.+PDV tako je i kod mt:s, sem sto je kod mt:s svaka 8 poruka besplatna.
Sve u svemu i jedni i drugi su na neku stranu lopovi ali sta ces...Ali je mt:s barem naveo koliko sve to kosta sa PDV.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Prestanite da pisete dezinformacije...
Minut nije 2,2 vec 2,9 i fiksna nadoknada nije 1,5 vec 2,9. ('prica')
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Lobachewsky, ja sam pricao o paketu Posle 4 ;) A kod price je 2.9...
;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ne, otkud ja znam kolike će VIP-ove cene biti i kakav će i kada biti "kontra-udar" konkurencije, da gledam u pasulj... ili u VIP reklame... (najjači komentar za reklame je bio na b92, - "Treće dete mora najglasnije da plače" :lol: )
nema od razmišljanja ništa :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@batancev, hajde malo ohladi se. Ko brani Telenor? Sta se tripujes, a nije ti prvi put...
A to, da li "pise" ili "pisete" zavisi od toga da li je u mnozini ili jednini. Bile su dve osobe, s tim sto je druga kasnije pojasnila na sta misli.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Naravno da necu, jer im ne verujem i ne volim da menjam, sve je to isto! Mene je tesko kupiti!! :wink:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

batancev, stvarno, sta odmah pokreces svadju??? Ne brani telenor, lepo je covek odgovorio... A i ako je njemu bolji telenor, sta se ti odmah javljas? I meni je bolji, vise mi se svidja njihov nacin rada, tebi se vise svidja mts, zavisi od navike, i od toga kome sta odgovara... :wink:

Ja inace necu preci, pokazali su koliko su dobri, sve sto je do sada trebalo da se desi, kasni... Nista ne odrade kako kazu... Posle ovako katastrofalnog starta, trebace da bar godinu dana budu konstantno najbolji, pa da razmislim...
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

nema sta da oladim jer nisam ni mislio da se svadam
ne vidim samo zasto je potrebno da istice nesto sto su pre njega vec uradili
i to je sve
Remember, remember
The 5th of November

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

A otkud znas da nisu pisali post u isto vreme? Znaju svi da ne radi sat na postovima...
Ili, moguce je da mu je zazvonio telefon dok je pisao, zvao ga neko s kim se dugo nije cuo, i pricali su duze vreme. I kada je zavrsio razgovor, on je tek onda poslao, a do tada je vec stigao odgovor...

Meni se to cesto desava...

A, ti bi mogao da se malo smiris, nisi ti ovde jedini, i da dajes sebi pravo da opominjes druge. U ovom slucaju, ako je to potrebno, moderatori ce promeniti to, a ti gledaj svoja posla...
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jel neko primetio da glasacka masinerija ne radi kako treba? Trenutno stoji 13 glasova za prvi odgovor sto je 50%, za drugi 3 sto je 11%, za treci 2 sto je 7% i za cetvrti 8 sto je 30%. Kad se saberu svi procenti dobija se 98%. Ok, razumem da nema pola procenta i slicno, ali odstupanje od 2% je mnogo. Ne kazem da se ne vidi ishod glasanja vrlo lepo, medjutim...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kakvi su operateri tako je i glasanje tj rezultati glasanja.neko je ukrao nesto.
ok šalu na stranu ovo koristi samo cele brojeve bez onog zareza tj zaokruživanja na decimale i slično.
verovatno ima xx.34 pa xx.45 i slično tome.i kada se t3 4 vrednosti saberu dobija se broj 2 koji fali
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

esso
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Jun 2007. 23:21

Post od esso »

Moja greska ja se izvinjavam, Cena je 2.9din/min za tarifni paket PRICA ali zato je sad porasla cena za sms poruke, sve u svemu po meni se vrti u krug, skinu cenu za razgovor ali zato dugnu za sms, ako bolje razmislite sve se nekako vrti u krug i ne verujem da su oni skinuli prohode sa ovim novim tarifnim paketima vec se dopunjuju sa drugim, realno!

Neznam sad ali videcemo sta ce VIP ponuditii, trebalo bi da ponude jeftinije od konkurenata jer slozicete se da svako gleda da zauzme lidersku poziciju a za to su im potrebni korisnici a kako lakse naterati korisnike da promene mrezu ako im ne date najpovoljnije cene za usluge, prema tome ja mislim da ce ipak biti povoljniji od konkurenata...videcemo! :D

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "izmeni"

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Alien napisao: Ili, moguce je da mu je zazvonio telefon dok je pisao, zvao ga neko s kim se dugo nije cuo, i pricali su duze vreme. I kada je zavrsio razgovor, on je tek onda poslao, a do tada je vec stigao odgovor...
pa da,moguce je da mu je i meteor pao na kucu .... :lol: :lol: :lol:
ili ako ima adsl ili kabl. internet kao 1% stanovnistva ili ako neko na mobu prica toliko dugo
vremena odgovora se razlikuju po sat i vise
sat nije tacan ali tacno broji
ne budi smesan
nista lose nisam hteo da postignem

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa nije bas da imaju samo jedan procenat stanovnistva, u Sapcu jee taj procenat mnogo veci... A, moguce je i da neko prica toliko, secam se da su neki ovde pisali da su pricali i tri sata...

I, razlika je 25 minuta, tako da je sasvim moguce da neko prica na telefon...
A, ima i milion drugih mogucnosti, da mu dodje neko, da ode u wc, da bude na dva sajta paralelno, pa da pogleda nesto...

I, valjda si dovoljno pismen da stavis tacku na kraj recenice, kao i da sledecu recenicu pises velikim slovom...
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Hahaha!!!
Upravo si ispravio 90+% korisnika ovog foruma.
Kada sam prvi put odgovarao na ovom forumu postovao sam sva pravila pravopisa ali kada sam video koliko to niko ne postuje prestao sam i ja.
Tako da, jos jednom, hahaha :lol: :lol: :lol:
I ne zavrsava se svaka recenica sa 3 tacke.
Ili to mozda nisi znao.

dosta off-a
ne znam da li je iko primetio ali vip-ove reklame skoro da su nestale sa tv-a
mozda je to zatisje pred buru
Remember, remember
The 5th of November

Odgovori