Provera isteka kartica
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 31. Maj 2007. 21:43
Provera isteka kartica
Kako da proverim kada isticu telenor kartice????Znam za mt:s na 777 ali da li telenor uopste ima tako nesto(necu da zovem njihov korisnicki servis koji se naplacuje) 

- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Opa, nove kartice (Poruke, Prica i Posle 4) vaze 14 meseci. Lepo lepo. Sad sam proverio, uzeo sam karticu Poruke pre par dana, i sad proverio, vazi do 17.08.2008. Lepo nema sta, ako se uzme u obzir da na Telekomu kartiva vazi 9 meseci. Znachi ovo je 1.5x vishe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Da, stvarno super... mojoj baki je istekla kartica kod mts-a iako je imala 3000 dinara kredita jer niko nije dopunio standardnom dopunom već samo elektronskom... i sad da bi aktivirala treba da plati 750 din +PDV i gubi se kredit...
U svakom slučaju koliko god da kapiram zbog čega operateri drže to mnogo je glupo da je to aktivno i kada imaš više od recimo 1000 dinara kredita ili da posle ne možeš da je aktiviraš bez gubitka kredita i gomile papirologije...

U svakom slučaju koliko god da kapiram zbog čega operateri drže to mnogo je glupo da je to aktivno i kada imaš više od recimo 1000 dinara kredita ili da posle ne možeš da je aktiviraš bez gubitka kredita i gomile papirologije...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Akki, bilo kojom dopunom da dopunis broj produzava se vazenje istog za 11+1 mesec tako da ako je kartica istekla znaci da nije nikako dopunjavana najmanje godinu dana, a kada se broj ne koristi mora se paziti na rok isticanja.
Ja eto imam jedan pripejd koji "ljubazna" sluzbenica u Merkatoru u neslanoj sali (koja joj je presel jer se momentalno nasla u centru nezeljene paznje) nazva "bapskim" posto ga dopunjavam samo jednom godisnje i to strogo pazim da mi ne istekne posto svi znaju da ga koristim iskljucivo za roming.
Dakle malo obratis paznju i jednom godisnje investiras 50 din da ti broj ne bi istekao
Ja eto imam jedan pripejd koji "ljubazna" sluzbenica u Merkatoru u neslanoj sali (koja joj je presel jer se momentalno nasla u centru nezeljene paznje) nazva "bapskim" posto ga dopunjavam samo jednom godisnje i to strogo pazim da mi ne istekne posto svi znaju da ga koristim iskljucivo za roming.
Dakle malo obratis paznju i jednom godisnje investiras 50 din da ti broj ne bi istekao

Akki, i miodrage
Šta će se desiti ako zakasnim sa obnavljanjem kredita na svojoj prepaid kartici?
Ukoliko ne dopunite kredit u roku od 12 meseci od dana aktivacije kartice ili od dana poslednje dopune, kartica će biti isključena u sistemu. Vašu karticu u narednih 30 dana možete aktivirati uz zadržavanje istog broja, što je posebna usluga mt:s i naplaćuje se 750,00 dinara bez PDV-a.
sto kaze skeptichni chicha, svaka dopuna je ok bila elektronska ili ne
Šta će se desiti ako zakasnim sa obnavljanjem kredita na svojoj prepaid kartici?
Ukoliko ne dopunite kredit u roku od 12 meseci od dana aktivacije kartice ili od dana poslednje dopune, kartica će biti isključena u sistemu. Vašu karticu u narednih 30 dana možete aktivirati uz zadržavanje istog broja, što je posebna usluga mt:s i naplaćuje se 750,00 dinara bez PDV-a.
sto kaze skeptichni chicha, svaka dopuna je ok bila elektronska ili ne
Poslednja izmena od batancev u Sre, 27. Jun 2007. 18:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
Nemoguće... lično joj dopunih kredit sa hiljadu dinara jer je išla na more pa da ima... Nazovem call centar i kažu mi da el. dopuna važi samo 2 meseca... Ne budem lenj, odem do korisničkog centra i ponove mi istu informaciju... U svakom slučaju da nisam ja uplatio i to neposredno pre navodnog isteka kartice pa i da poverujem... ovako...
Nije ni bitno, nisu problem pare nego princip, već je dobila novu telenor karticu na kojoj važi mnogo duže za svaki slučaj...

Nije ni bitno, nisu problem pare nego princip, već je dobila novu telenor karticu na kojoj važi mnogo duže za svaki slučaj...

Ma nije ni bitno... da ne idemo u off...
Ja sam samo preneo šta mi rekoše... ako su lagali mene i ja lažem vas... a stvarno nikada nisam ni obratio pažnju na isticanje kartice... U svakom slučaju baka je dobila novu karticu... kredit nije ni bio bitan već princip kao što rekoh...

Ja sam samo preneo šta mi rekoše... ako su lagali mene i ja lažem vas... a stvarno nikada nisam ni obratio pažnju na isticanje kartice... U svakom slučaju baka je dobila novu karticu... kredit nije ni bio bitan već princip kao što rekoh...

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo da kazem nesto na ovu temu
i mene je ovo zanimalo, i malo pre sam nesto lutao po Telenor forumu i sasvim slucajno naisao da zvanje broja 914 je od petka 22.06 besplatno.Nazvao sam broj, i dobija se informacija koliko imate kredita i do kad kartica vazi 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...