Iskreno dvoumio sam se izmedju VIP-a i Telenor-a jer stvarno mislim da su im reklame kvalitetne i da se dosta ulaze u njih. mt:s-ov nakaradni pokusaj sa Curcicem necu ni da ubrajam u reklamu, mislim da su to bacene pare...
Izabrao sam VIP, jer su uspeli da se poigraju na fazon "trece srece" i da reklamama poprave utisak koji je sama mreza i kompanija ostavljala u pocetku. Ipak nije bas lako doci u ring gde se dva teskasa uveliko zagrevaju i boksovati sa njima kao da si u tom ringu i radjen! (boze sta sam sad nalupao! valjda ce bar nekome biti jasno

) Meni se na primer svidela reklama u kojoj porede operatere sa muskarcima, jer su bas potrefili moje vidjenje nasih operatera! mt:s stariji covek, onako domacin, a Telenor mladi biznismen, sto bi se reklo japi
VIP je takodje prvi poceo sa bilbordima i celim stranama u novinama i tu mi se svidelo sto je Telenor to adekvatno ispratio, a mt:s je preterao i poceo da smara sa po 5 strana ponuda u svakim novinama.
Telenorove reklame su stvarno super, i istina, teraju da se malo razmisli o njima, ali ono sto meni smeta je sto ko zna gde su one snimane i kad, pa su sada samo pustene uz izmene u jeziku za nase trziste. Inace najlepsi su mi telenorovi bilbordi, pogotovo oni veliki na genexu!
Sve u svemu, aplauz za VIP i Telenor, a sto se mt:s-a tice nisu usli ni u top5! (iako ih je samo 3 u igri)
PozZ