Ali da vam kazem ja nesto. Koliko god neki ovde gotivili mt:s, ja bih taj mt:s likvidirao i prodao ga nekom ko bi morao da postuje pravila ili zamenio kompletni kadar tamo. Ovo sto cu sada da iskucam mi je prelilo casu. Nije problem ni u obimu ponude, ni to sto kopiraju (svako se snalazi na svoj nacin za svoje mesto pod suncem), problem je u obmani gradjana.
Jeste, obmana je sveprisutna kod svih operatera, ali cela prica se svodila na zvezdicu sa sitnim slovima gde pise da u cenu nij uracunat PDV, ili "slucajno" zaboravljanje zvezdice iako je cena bez PDV-a (poruke od 1 dinar npr.) Medjutim, u ovoj temi je obmana u sustini, ono zbog cega nam je u moru drugih, ta ponuda i skrenula paznju.
Idemo na temu:
Oglas u novinama- Mile sa Cubure:
Aaalo, bre!
Vrate ti pare, zadrzis telefon!
Pazi sto su ovi nasi izmislili:
Platis 2500 dinara*, dobijes mobilni, a onda ti vrate 2500 dinara!
U jednom mesecu uplatis kredit od bar 200 dinara u zbiru i dobijes bonus od 250 dinara i tako 10 puta u narednih 2 godine. 10 X 250 = 2500 dinara.
*Cena bez PDV-a.
Telefon za DZ.
------------------------
Meni, dakle, nije jasno kako je ovaj telefon besplatan?!
Ja platim 2500 dinara (ali +PDV!)
a oni mi vrate 2500 dinara (PDV uracunat!)
i to je po njima jednako 0 ili ti Dz! 'Ajde!
------------------------
Vip ima ponudu, ali tu 2500 dinara platis, 2500 ti vrate i telefon realno jeste za dz.
------------------------
Eto tako, hteo sam samo da skrenem paznju... Ako sam se za'ebo, izflejmujte, pa zakljucajte. A ako nisam, nemoj neko da je branio mt:s, a da posle za sebe tvrdi da ne radi za njih