Aaalo bre! Telefon za dz... mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Aaalo bre! Telefon za dz... mt:s

Post od Lobachewsky »

Telefoni za dinar, telefoni za dz, to je sada aktuelno na prepaidu.
Ali da vam kazem ja nesto. Koliko god neki ovde gotivili mt:s, ja bih taj mt:s likvidirao i prodao ga nekom ko bi morao da postuje pravila ili zamenio kompletni kadar tamo. Ovo sto cu sada da iskucam mi je prelilo casu. Nije problem ni u obimu ponude, ni to sto kopiraju (svako se snalazi na svoj nacin za svoje mesto pod suncem), problem je u obmani gradjana.
Jeste, obmana je sveprisutna kod svih operatera, ali cela prica se svodila na zvezdicu sa sitnim slovima gde pise da u cenu nij uracunat PDV, ili "slucajno" zaboravljanje zvezdice iako je cena bez PDV-a (poruke od 1 dinar npr.) Medjutim, u ovoj temi je obmana u sustini, ono zbog cega nam je u moru drugih, ta ponuda i skrenula paznju.
Idemo na temu:
Oglas u novinama- Mile sa Cubure:
Aaalo, bre!
Vrate ti pare, zadrzis telefon!
Pazi sto su ovi nasi izmislili:
Platis 2500 dinara*, dobijes mobilni, a onda ti vrate 2500 dinara!
U jednom mesecu uplatis kredit od bar 200 dinara u zbiru i dobijes bonus od 250 dinara i tako 10 puta u narednih 2 godine. 10 X 250 = 2500 dinara.
*Cena bez PDV-a.
Telefon za DZ.
------------------------
Meni, dakle, nije jasno kako je ovaj telefon besplatan?!
Ja platim 2500 dinara (ali +PDV!)
a oni mi vrate 2500 dinara (PDV uracunat!)
i to je po njima jednako 0 ili ti Dz! 'Ajde!
------------------------
Vip ima ponudu, ali tu 2500 dinara platis, 2500 ti vrate i telefon realno jeste za dz.
------------------------
Eto tako, hteo sam samo da skrenem paznju... Ako sam se za'ebo, izflejmujte, pa zakljucajte. A ako nisam, nemoj neko da je branio mt:s, a da posle za sebe tvrdi da ne radi za njih :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sve je na svome mestu tako i jeste ali šta da se radi. oni imaju svoja pravila a mi možemo samo da kukamo na njih i ništa više
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Dovoljno ti je da procitas ovo

http://www.elitesecurity.org/t276569-Be ... -operatera

i sve ce ti biti jasno

:(

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma zao mi je za Mileta (Zorana Cvijanovica). Car mi je covek i kao glumac i kao Mile. Dozvolio sebi da se kompromituje bezveze, da prica lazi za sitne pare.
Mile bas nema srece sa tom tranzicijom- narucio covek telefon za dz, sada kad provali u cemu je kvaka nece da mu bude dovoljno 10 epizoda da ispljuje telekom :) Tu bih epizodu gledao :wink:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa i nisu baš male pare... :wink:

U svakom slučaju ništa čudno... popmezni marketing sa glavnim stvarima skrivenim ili napisanim sitinim slovima... naša svakodnevica... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Re: Aaalo bre! Telefon za dz... mt:s

Post od skeptichni chicha »

Lobachewsky napisao:... Ako sam se za'ebo, izflejmujte, pa zakljucajte.....
Evo ja cu pre da potvrdim da NISAM RADNIK NI MTS-a NI TELEKOMA ;)

Dakle nisi se z*** samo si ispustio 200 din inicijalnog kredita i 100 sms poruka tako da te telefon izadje oko 36 din ....
Ali posto su u paket ubacili srecku uvek mogu da tvrde da je to cena iste :P pa i "vuk sit i ovce* na broju"

BTW znam da je srecka glupost ali isto tako znam ljude koji su dobijali mp3 plejer i telefone, mozda sam trebao da se otvorim za jednu karticu :unsure:

* ovo je samo narodna poslovica, NE odnosi se na one koji su kupili paket
:lol: da i ja malo koristim sitna slovca :lol:

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Мислите да се само код нас муља са мобилним телефонима? :uhuh: Погледајте ову Нокију и уговоре највећих немачких оператера па се уверите колико ту тек има ситног текста: http://www.first-handyshop.de/handy-sho ... ts_id=1198

Само један пример: http://www.first-handyshop.de/infos/han ... sation.htm
Обратите пажњу на текст, па онда још ситан на дну странице. Погледајте ово:
Taktung 4 60/60 - Тарифирање 60/60 АЛИ
4 Eerste Minute wird stets voll berechnet, danach sekundengenau. - Прва минута ће се увек пуна обрачунавати, после тога на секунду. :P Иако пише 60/60, али није.

Све то раде и наши, није то наш изум, САМО што се код играју са ПДВ-ом: има га-нема га.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Mile je coll,ali kada sam ga video u mts da reklamira neke telefone pre doba jure i jos izgovara to sto je rekao,ostao sam u soku.....
I svatio sam koliko mu je stalo do para a ne do toga sta prica.......
Ali svi lazu omanjuju zato lepo skupis pare stisnes se odes kupis pristojan fon i prepaid karticu i miran si......

Kojoks
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2007. 04:33

Post od Kojoks »

Ma bagra iz MTS-a sad im ne radi ni servis STANJE i uvek kad treba da se formira cena za predhodni mesec STANJE ne radi to znachi da neshto muljaju i to dobro.Ja koristim bel 100 paket i to sam morao sa mukom da uzmem jer mi je hitno trebao telefon poshto mi je predhodni upao u vodu, a nisam imao trenutni kesh za novi.Mada ljudi ni vip-u ni telenor-u ni mts-u nishta ne koshta da nama da kredit (nishta ne ulazu za repro-materijal).Samo polako videcesh kad vip bude pocheo da peljeshi chim stekne poveci broj korisnika, pa niko ovde nije lud.

Odgovori