strategic marketing ispitivanje

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

strategic marketing ispitivanje

Post od vojkan22 »

Jesu li zvali nekoga odavde?
Mene su ispitivali jedno 10ak minuta, o mrezama, reklamama, korisnickom servisu, cenama... I na kraju zaboravim da ih pitam koji je cilj ankete :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vojkan22, kad su te zvali? Na mobilni ili fixni? Pre nego sto su poceli da te ispituju morali su da ti kazu koji je cilj ankete, seti se :P Tako su i mene zvali pre pola godine i sve kulturica da bi mi na kraju rekla devojka sa vrlo eroticnim glasom da sam osvojio veceru za dvoje u jednom restoranu u NS-u i da cu tokom vecere dobiti jastuk da me ne izjedaju grinje dok spavam..

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vojkan22 »

Danas, tacno u 3, na fiksni. Nisu rekli cilj, samo je zena pitala da li imam vremena da mi postavi neka pitanja o mobilnim operaterima.
Ovo oko tvog "slucaja" ne kapiram...? Neko se sprdao? :)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Phuh ... šta ti je tu čudno? Ako toliko para već troše na reklame ... i frižider kad otvoriš, videćeš reklamu za nekog od tri operatera, moraju nekako da znaju i kakav efekat imaju te reklame na tebe (mene, Azimuth-a ...).

E, sad ... mislim da je baš u tome fora, da ti ne kaže za koga radi, da ne bi ni na koji način uticali na tebe, već ti kažeš ono što misliš, isto onako kako bi rekao i ovde ...
Samsung Omnia HD 8GB

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma jok, najozbiljnija anketa, sve po PS-u i na kraju me pita za podatke da bi mi poslala pozivnicu. Ja joj ostavio i stvarno mi kroz 2-3 dana stigne na adrsu pismo sa pozivnicom u kojoj pise da sam osvojio taj neki jastuk. I ni tada nisam verovao pa sam otisao sa devojkom na veceru, gde je ruku na srce stvarno bila dobra klopa, i odmah nakon vecere neki lik odrzao predavanje o tim proizvodima koji su btw vise nego sto mozes da zamislis skupi, da bi na kraju veceri podelio jastuke nama dobitnicima. Prosto za ne verovati, al eto i u zemlji Srbiji se to desava.

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vojkan22 »

Jorgovan, ma ne kazem da mi je cudno, samo pitam da li su uboli jos nekoga odavde... Bar sam se ispraznio i napljuvao telekomov KS (zena valjda navikla, "dugo vreme cekanja, je l' da?" :)) i slatko dodelio keca "vrh brate" reklamama (pitala me je da ocenim nekoliko reklama sva 3 operatera 1-5).

Azimuth, zbunio si me onim "da bi na kraju...", mislio sam da se ispostavilo da te neko zajebavao. Ja nista nisam dobio :( :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Reklame... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jednostavno ne znam koji je smesniji... Mozda to i jeste poenta da se toliko ironicno smejemo i da pljujemo po reklamama ali da nesvesno pricamo o istim. Evo, nije mi ni Tenor jasan sa onim "Misli lepse. Vidi dalje", aj kontam ono da mislim lepse, al sta koji moj imam da vidim dalje preko mobilnog? 3G? Pa to je smesno kako funkcionise kod nas a o cenama da ne pricam. MT:S sa onim "Vrh brate" magarcinom, ne znam stvanro sta su pokusavali da postignu. Kontam da im je prodaja katastrofalno opala dok su se te reklame vrtele pa su ih zato i ukinuli posle par nedelja. I na kraju VIP sa onim sklapanjem braka ili onis skolarcima.. Pa ja sam prvi bezao od skole ko djavo od krsta a evo sad je ista prica i sa brakom... Mislim, da se ozenim i tako se uvezem ne samo da mi zena sedi za vratom nego jos i oni sa njihovim racunima... Stvano nemam reci...
Sve u svemu, da je mene pitala, svi operateri sa reklamama su zavrsili na popravnom, dao bih im 1-

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Moj stan su zvali ne iz ove agencije nego iz Delta marketinga ili nesto iz Delte u vezi turistickih aranzmana pre tri cetiri dana . Javila se keva i slusam ja iz wc-a razgovor i kazem joj posle "Mama , ti si carica" :lol:

Pitali je ,kaze, da li bi odgovorila na neka pitanja u vezi turistickih aranzamana , jer kazu zovu iz Delte i imaju vrlo zanimljivu ponudu . Kaze keva " Ne zanima me" . A oni " Ali ne znate sta nudimo" , a keva " Sta god da nudite , ne zanima me " :lol: i spusti slusalicu posle dovidjenja-dovidjenja .

Odvalio sam od smeha i morao sam da je pohvalim . Super je bila :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori