Koliko ste najvise uplatili sebi kredita ikada? Napisite (bez bonus kredita i bonus sms-a). S obzirom da sam 93 godiste moj najveci uplaceni iznos (odjednom) je 2000 dinara. Kolko ste vi uplatili?(ako ste uplatili vise od 5000 napisite ukupnu cifru).
Poslednja izmena od Resničanin u Sub, 24. Nov 2007. 16:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Najveci iznos je bio 1600din. uglavnom placam internet preko SMS i onda uplatim oko 1400din. jer mi je net 1350din. Tako sam zeznuo mts, a i sad cu da ih zeznem
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ja sam max uplatio 500, sada uglavnom (u 99% slucajeva) uzimam od 300din. Trafike se nalaze na svakom cosku, kad zatreba samo skoknem do nje...
pozdrav
Davno,davno....pre npr. 6-7 godina, mi se cini, ali sve kroz maglu.
Ortak sa Dorcola, je imao neku prevaru u telekomu, pa nam je na neku kombinaciju uplacivao kredu za dz. Ne secam se kako je to funkcionisalo, mislim da je bila neka prevara sa onim vaucherima.
Sve u svemu, mislim da nam je uplacivao do 7 ili 8 hiljada. On je hteo josh, ali se ispostavilo da je to maximum koji mreza dozvoljava da imas na kartici.
Eto.
Do 1000, a sada do 500, a najčešće po 300. Ne znam ni što bi neko uplaćivao mnogo više. Prošlo je vreme silovanja od strane operatera kada je da bi se na pripejdu imao roaming moralo uplatiti nešto preko 1000 maraka, a kasnije evra. Ali eto jedino mi taj roaming pada na pamet zašto bi se eventualno više od hiljadarke uplaćivalo odjednom.
I samo sam jednom kupio pripejd broj za 800 kinti zato što je na njoj bilo toliko krede i 50 poruka za dž. Sad je VIP malo krenuo u tu kampanju sa bonusima, ali mnogo toga je pred njima pre nego što me ubede da ih koristim. Samo ti mali bonusi mi nisu dovoljan razlog.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
upalcujem oko 200-300 din. zavisi kako kad, jer kredit mi nije tolko bitan, poruke saljem sa neta sa kompa a kredit mi samo sluzi za pozivanje, koje nije tolko cesto, a ponekad pri dopisivanju ode kredit na brzinu tako da sve zavisi od situacije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Max sam uplatio 1000 dinara, to je bilo pre nekoliko godina, sada sam na post-paidu vec 2 i po god. i super mi je, uplacijem kredit sa post-paid broja do 300 din. jednom sam devojci uplatio 500 ali sam zakljucio da je najbolje da ima sto manje kredita jer joj tako duze traje, ovo je potrosila za 2 dana (500)!
Coa 12, dobro je sine iskuliraj Niko te nije psovao, mislim pa šta ako je neko pomenuo i bonus
Mnogo je je veći problem naslov teme: "Njaveći iznos...."
Jednom mi je tata uplatio 5000, ali to je bilo u roamingu. Najveci iznos koji sam ja platio bio je 500 din.
edit: e, da sad sam primetio da je naslov teme NJAveci iznos umesto NAJveci iznos
Poslednja izmena od Dancsi u Pet, 23. Nov 2007. 23:12, izmenjeno 1 put ukupno.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dok sam bio na pri-paidu uvek sam uplacivao 1000din ,ni manje ni vise,ali kad sam primetio da uplacujem cak i na manje od nedelju dana po jednu xiljadarku ,presao sam definitivno na post-paid koji mi je tada bio drugi broj i sad lepo ko gospodin covek,jednom mesecno platim racun...
Dok sam bio na prepaid-u platio sam najvise 50KM tj oko 2000dinara odjednom posto sam na m:tel (bivsi mobi's) u RS-u pa zato pisem iznos u KM. To je bio samo jedan slucaj a inace je dosta manje bilo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.