Vip uveo poslovnu ponudu

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Vip uveo poslovnu ponudu

Post od batancev »

Poslovna tarifa

Naši poslovni korisnici dobijaju više!

Izborom jedne od naših poslovnih tarifa imate iste uslove i atraktivne cene kao i naši standardni postpaid korisnici ali dobijate još:
• više besplatnih minuta i SMS poruka sa većim brojem pretplatnika koje aktivirate
• više telefona najnovije tehnologije po izboru
• više kvalitetnije usluge i podršku 24 sata, 7 dana u nedelji

Ako vi i vaši zaposleni obavljate puno poziva i često koristite telefon, imaće više koristi ako odaberete tarifu sa većim brojem besplatnih minuta i SMS poruka. Na ovaj način možete optimizovati vaše troškove u skladu sa potrošnjom svakog zaposlenog ponaosob.

Ponuda* je ograničena!

http://www.vipmobile.co.yu/cm/business/index.php
http://www.vipmobile.co.yu/cm/business/tariff.php
http://www.vipmobile.co.yu/cm/business/become_user.php
http://www.vipmobile.co.yu/cm/business/services.php
Remember, remember
The 5th of November

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Ne vidim ponudu tipa "0 dinara u biznet grupi"

kao sto ima mt:s
http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=3213&Type=2

Sve nesto nude, sto je kod nas bilo pre pet godina a i nije povoljno :x

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

pa ti im napisi mail da vide kako si nezadovoljan
meni je svejedno samo sam preneo vest da su poceli
Remember, remember
The 5th of November

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

imaju e90 i to po veoma nepristupačnoj ceni .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

batancev napisao:pa ti im napisi mail
Sto da im pisem mejl? Ja ne koristim njihove usluge? Ako ih zanima moje misljenje, neka prate forume :lol: ! Necu ih koristiti dok ponude nesto cega nema ili dok ne ponude postojece a jeftinije! I ovo sve im lici na jeftini marketing, tj. nista konkretno. Za sada im je sve smesno u odnosu na konkurenciju, od usluga do cena preko kvaliteta signala..., ma cela ponuda.

PS Kao sto si ti samo preneo vest, ja sam je samo prokomenatisao.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

de de, nemoj se zestiti 8)
ne mislim da iko treba da se toliko nervira oko takvih gluposti (kao ti)
ne vidim poentu
Remember, remember
The 5th of November

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Ja sam navikao na takve gluposti od mob. operatera, samo mi nije jasno sto ti prenosis takve gluposti?

Pogledaj kakvu si vest preneo, tj. preneo si jeftinu mar. patku! Sta njihovi poslovni korisnici dobijaju vise a sto nema konkurencija?

Minuta ne daju vise!
Nemaju ni veci izbor telefona!
Ni povoljniji nisu!
Podrska i kod konkurencije je 24/7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

BlackBerry u Srbiji preko Vip mreže

Kompanija Vip Mobile objavila je da je sa britanskim Vodafonom uspostavila strateško partnerstvo za Srbiju, a prvi korak je početak prodaje BlackBerry uređaja.

Izvor: Beta

Predstavnici Vipa kazali su da će više detalja o partnerstvu sa Vodafonom za tržište Srbije biti objavljeno naknadno.

Prvi korak u okviru partnerstva je početak prodaje i korišćenje uređaja BlackBerry u Vip mobilnoj mreži, istakli su u tom mobilnom operateru.

BlackBerry je "pametni telefon" (smartphone) koji omogućava telefoniranje, pristup elektronskoj pošti, kalendaru, internetu i drugim multimedijalnim sadržajima.

Kako su naveli u Vipu, u ponudi će biti dva modela "blekberija" - 8310 i 8100, prodavaće se isključivo u okviru biznis postpejd paketa Vip mobajla.

Telefoni se u početku mogu nabaviti u pet cenatra u Srbiji, od kojih su dva u Beogradu i po jedan u Nišu, Novom Sadu i Čačku.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

OK ovo je već interesantno doduše ipak moraju prvo da izgrade svoju mrežu pre nego što postanu ozbiljan igrač ali definitivno korak u pravom smeru.

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Najbolja iskustva

"Vip mobile", novi mobilni operator u Srbiji i član "Mobilkom Austria grupe", objavio je da je implementirao inteligentnu mrežu (NGIN; Next Generation Intelligent Network). Ovo rešenje je isporučila kompanija "Kapsch CARRIERCOM". Inteligentna mreža će se u početku koristiti za upravljanje Vip mobile "pripejd saobraćajem", a takođe predstavlja i osnovu za pokretanje novih usluga.
NGIN rešenje zasnovano je na JNETX platformi za pružanje konvergentnih usluga (Convergent Service Delivery Platform) koja koristi Java telekomunikacione aplikacije (JAIN) kao okruženje za razvoj i pokretanje NGIN usluga. Upotrebom ove tehnologije kompanija "Kapsch CARRIERCOM" implementirala je niz NGIN usluga u "Mobilkom Austria grupi", kao što su okvir rešenja za online naplatu (Online Charging Framework) i složeni sistemi prevođenja brojeva (Number Translation), a uz to pruža i sve usluge neophodne za uspešno puštanje sistema u rad.
"Kompanija Vip mobile posvećena je tome da obezbedi najbolje iskustvo korisnicima u Srbiji. Obećali smo da ćemo im pružiti najbolji kvalitet za njihov novac stoga je za naš uspeh ključno da iskoristimo sinergiju koju imamo u okviru grupe da bismo pružili Mobilkom Austria kvalitet na ovom izuzetno konkurentnom tržištu. Vip mobile je treći operator koji sledi NGIN strategiju Mobilkom Austria grupe. Zahvaljujući prednosti postojećeg znanja i iskustva, uspeli smo da NGIN rešenje pripremimo za upravljanje saobraćajem korisnika za samo tri meseca, a u tom periodu smo ga i prilagodili zahtevima lokalnog tržišta", objasnio je Darko Parun, izvršni direktor za tehnološki razvoj kompanije Vip mobile. N. M.

http://www.danas.co.yu/20071219/commedia2.html#2

Odgovori