Mgicne cene,magicni telefoni ,magicno bez pdv

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

SMETA LI VAM ONO BEZ KAKO SADA STOJI ?

Da
8
100%
Ne
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 8

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Mgicne cene,magicni telefoni ,magicno bez pdv

Post od sigi »

Dugo sam na ovm forumu ,pratim ga onoliko koliko mi vreme dozvoli ,korsinik sam mobilnog aparata vec gotovo 9 godina ,bio sam i mts ,i mobtel, imo sam telefon i za vreme 061 mreze naravno pozamljen bas u hitnim situacijama ,kao i vip bio sam i pri pejd i trenutno sam ali i post pratim sve i tarife i cene ,i modele i da neduzim PDV vecni problem nasih operatera mobilne telefonije koda su na marsu koda nezive u ovoj zemlji kakva je takva je nasaja je mora da zivi od necega i ako moze ceo svet da normalno obrazunava cene mogli bi i oni da prestanu da nas vuku za nos i da nas teraju da vecito matematisemo koliko je to ,jel ovo dobro sabrano ,da neposezu za za reklamama i laznim promovisanjam laznih cena neistinitih podataka karakteristika telefona i toga ima
Zsto vecito bez pdv u jednoj od naj potifabilnijih delatosni zvanoj telekomunikacijone usluge u zemlji srbiji zasto nesto se reklamira za 1 din kada je 1,18
Nekom ce ovo zvucati pogle novi dinkic ,neki ce se nasmejati reci pogle ovog sta bulazni neki ce mozda napisati da se slazu a to je cene sa pdv ,mocan smo forum bar je moje i mnogih takvo misljenje pa zasto nebi uradili nesto da se bar svest ljudi promeni i da uticemo da se nelaze nas kupce i korisnike koji maksimalno korektno i posteno placaju svoje racune neka istaknu cena sa pdv 18% a drzavi neka daju onoliko koliko treba neka ugovori budu vecim fontom napisan

cene SA PDV DA ILI NE I SMETA LI VAM ONO BEZ KAKO SADA STOJI ?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cene bi trebalo da su iskazane sa PDV-om, i naravno da mi smeta kad nisu, ali tu postoji bitan faktor marketinga. Zamisli kako bi ruzno izgledalo poruka samo 1.18 din... svi bi rekli, pa dobro, gde nadje tih .18... A ovo jako lepo zvuci i zavara, poruke 1 din. Drugo, operater zeli na ovaj nacin da pokaze koliko kosta usluga. PDV je deo poreza koji mi placamo drzavi, i operater pere ruke od toga, jer on to ne uzima. To bi otprilike bilo moje vidjenje stvari, iako mi naravno smeta sto moram da racunam, a ne da dobijem sve na papiru koliko me kosta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

e vidis druze u tome
Zamisli kako bi ruzno izgledalo poruka samo 1.18 din... svi bi rekli, pa dobro, gde nadje tih .18...
,sta fali da tako pise ,dok je bogoljub bio u mobtelu danasnjem telenoru velika je misterija dal je ikada pdv otisao drzavi sto se na karaju i ispostavilo tacnim a znam i ja i ti i ceo svet kolike su milijarde i milijoni dinara i ostalih valuta u pitanju sto se tice profita od mobilnih telkomunikacija

ajde idemo dalje ocu da cujem i ljude koji obozavaju telenor i sta misle o njihovom laznom izkazivanju cena takodje i telekom i vip znaci sve se uzima u obzir cene i u pri i u post kao i mobilni uredjaji cene u ugovorima za post nacin izgleda bitnih informacija vezanih za ugovor gde naj vaznije stvari pisu sitnim slovima ,a pricu sada ima sada je iskazano sa PDV to je dobar fazon i uvedeno je od pre neki dan sta je sa prethodnim perijodom sat je sa internet stranicama zar je toliko tesko da se napise pravi iznos sa strane

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Kao prvo, zasto prvo napadas telenor, kada svi troje prave istu gresku... Kao drugo, ja od ponedeljka prelazim na mts, jer imaju mnogo bolje tarifne dodatke, i poruka mi je 55 para(bez pdv-a), o cemu telenor moze samo da sanja... Znaci mislim da je mts bolji...

Sto se tice cena, naravno da je glupo da cene budu bez pdv-a... Koga oni ovde lazu...

Kao trece ne pise se miliJon nego milion :lol: :lol:
Poslednja izmena od Spyker u Ned, 16. Dec 2007. 19:01, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone + CX300

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dokle više sa flame temama? Ovo je forum koji se bavi mobilnim telefonima, a ne povredama zakona o reklamiranju... :roll:

I pripazi malo na pravila foruma i pravopis... nema smisla stvarno ovako...

Lock... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema