Telenor - Novo tarifiranje za pripejd korisnike
Telenor - Novo tarifiranje za pripejd korisnike
Jednostavno prelaženje na povoljnije pakete
19. decembar 2007. – U skladu sa tendencijama na srpskom tržištu mobilne telefonije, Telenor prelazi na jedinstven sistem tarifiranja za sve svoje pripejd korisnike, osim onih koji koriste tarifne pakete „Poruke“ i „Posle 4“. Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon utrošenog prvog minuta.
Telenor svojim postojećim pripejd korisnicima nudi mogućnost da pređu na tarifni paket „Priča“ i time uštede i do 15 odsto u odnosu na svoje dosadašnje troškove.
Za korisnike tarifnog paketa „Priča“ cena SMS poruke od sada je svega 2,2 dinara, dok cena minuta ostaje 2,9 dinara.
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=5323
19. decembar 2007. – U skladu sa tendencijama na srpskom tržištu mobilne telefonije, Telenor prelazi na jedinstven sistem tarifiranja za sve svoje pripejd korisnike, osim onih koji koriste tarifne pakete „Poruke“ i „Posle 4“. Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon utrošenog prvog minuta.
Telenor svojim postojećim pripejd korisnicima nudi mogućnost da pređu na tarifni paket „Priča“ i time uštede i do 15 odsto u odnosu na svoje dosadašnje troškove.
Za korisnike tarifnog paketa „Priča“ cena SMS poruke od sada je svega 2,2 dinara, dok cena minuta ostaje 2,9 dinara.
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=5323
djuice user permanently deactivated.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E djuice ,a jel ima nekih naznaka da ce te ovu super stvar da uvedete i za post-paid?
kada sam napisao super stavar-mislio sam da je super sto ce te jos vise da napunite vase dzepove
Jos nesto,jel to znaci posto mi je aktivirana ona uluga minut u mrezi odmah mi skine dinar?
kada sam napisao super stavar-mislio sam da je super sto ce te jos vise da napunite vase dzepove

Jos nesto,jel to znaci posto mi je aktivirana ona uluga minut u mrezi odmah mi skine dinar?

Poslednja izmena od Andrijano u Čet, 20. Dec 2007. 00:52, izmenjeno 1 put ukupno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Jednom rečju sramota....
Samo da smo mi pametniji pa da ih sve iskuliramo na par dana vratili bi sve na staro i jos bi spustili cene... ali ovako kada 90% nema ni pojma na kom su paketu nije ni bitno što će neko da im naplaćuje pun minut plus uspostavu veze bez obzira koliko pričali... jednom rečju dranje... sad još to da uvedu za post kao telekom i totalno su zastranili...
Zaboravih da dodam... Kakav naslov... ispade da su nam nešto dobro učinili...
i kakve veze ima kakve su tendencije... kakav kretenizam...

Samo da smo mi pametniji pa da ih sve iskuliramo na par dana vratili bi sve na staro i jos bi spustili cene... ali ovako kada 90% nema ni pojma na kom su paketu nije ni bitno što će neko da im naplaćuje pun minut plus uspostavu veze bez obzira koliko pričali... jednom rečju dranje... sad još to da uvedu za post kao telekom i totalno su zastranili...

Zaboravih da dodam... Kakav naslov... ispade da su nam nešto dobro učinili...

i kakve veze ima kakve su tendencije... kakav kretenizam...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
djuice, odoste vi u qu...
Daddy Yankee, da ne produbljujemo teme o monopolu, ali pogledaj koju ti konekciju imas, a koju braca Slovenci. I da li imas izbor u operaterima fiksne telefonije.
Da ne ulazim u diskusije oko nekih ociglednih stvari...
djuice, vi umesto da pojeftinjujete, vi ga poskupeste. Inovacije, inovacije i nakraju zabrljaste sve. Jes' da niste najgori kao onaj Telekom
ali vi kao da pocinjete da se trkate za tu titulu.
Daddy Yankee, da ne produbljujemo teme o monopolu, ali pogledaj koju ti konekciju imas, a koju braca Slovenci. I da li imas izbor u operaterima fiksne telefonije.
Da ne ulazim u diskusije oko nekih ociglednih stvari...
djuice, vi umesto da pojeftinjujete, vi ga poskupeste. Inovacije, inovacije i nakraju zabrljaste sve. Jes' da niste najgori kao onaj Telekom

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Daddy Yankee
- Banned