Da li je 3G neophodan za koriscenje interneta na telefonu?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Hyper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Jan 2008. 06:35

Da li je 3G neophodan za koriscenje interneta na telefonu?

Post od Hyper »

Jel moze neko da mi kaze za sta sluzi 3g(isla reklama pre na tvu)..i jel u Srbiji ima nesto od toga?
Planiram kupiti telefon koji nema 3g a isao bi i na internet neznam koliko je to bitno za funkcionisanje.. hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

3G ti je brzi internet preko mobilnih uredjaja, brzine od 384 kbps navishe, kod nas zvanicno do 2 Mbps. U Srbiji od toga takoreci nema nista. Svi koji su koristili se zale. Na mt:s-u radi kriminalno ili i gore, a za Telenor stvarno ne znam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Hyper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Jan 2008. 06:35

Post od Hyper »

Ok onda da ne gledam to znaci.. Ja sam mislio da kad nema to nemoze na internet da se ode ili tako nesto. Hvala miodrage i pozdrav

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Eee, Hyper, pa na internet je moglo da se ode jos sa telefonima poput nokije 3410 (doduse WAP), i ostalih prastarih telefona

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pa dobro,3G je mnogo vise od samo brzog interneta.To je u sustini tehnologija mnogo brzeg protoka podataka,pa onda taj drasticno povecani protok omogucava izmedju ostalog i brzi internet,ali i gledanje tv programa,strimovanje audio i video sadrzaja i naravno video poziv.Mada,zaista koliko sam od skoro svih koji su probali cuo,em lose radi i na ogranicenom prostoru,em je preskupo,tako da se i ne isplati.....

Odgovori