odbijanje poziva

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
minivuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Jan 2008. 23:55

odbijanje poziva

Post od minivuk »

E ovako pre neki dan zovem nekog coveka na 063 broj i on mi odbije poziv ali mi posle 10 sekundi stigne poruka od njega ,,cujemo se posle" posle mi on kaze da mu je to sin namestio da tel salje automatski tu poruku kad on odbije poziv!!!!
Zanima me da li neko zna kako se to podesava i da li to ima veze sa operaterom!!!
Unapred hvala

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Ja na N73 imam kada zvoni telefon iznad desne crte opciju "Tisina" i kada to odaberem prestaje da zvoni i tu se pojavljuje "Posalji poruku". Onda tom broju salje "Izvinite, nazvacu vas kasnije" 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ima jedan Java program za to,ne mogu sad tacno da se setim kako se zove,koji sluzi tome! :wink:
Znaci kad odbijes nekom poziv,telefon automatski posalje poruku na taj br. kakvu god ti hoces!
Cini mi se da se zove "AutoMSG" al nisam siguran! :roll: :wink:
Nije do operatera! :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

S60v3 telefoni znam da imaju tu opciju, za druge ne znam. A takodje postoji gomila blacklist programa koji podrzavaju slicne fore. Definitivno NIJE do operatera.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

miodrage, nisu samo S60v3 sa tom opcijom. Tu opciju imaju i N70 i 6680, 6630. A to se moze podesiti u podesavanju telefona i nema nikakve veze sa operaterom.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Bas takav program sam ja imao na mojoj n70,znaci kad te zove neko pojavi se njegova slika, mozes da se javis da odbije poziv ili da odbije poziv stim sto kad odbijes poziv na taj broj ko zove sautomatski stize poruka koju si ti vec upisao u programu,mislim program je bas super. Mozda se zove full screan caller n70 11,ali proveri :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam govorio da ti telefoni imaju fabricki tu opciju ubacenu a ne znam sad za programe... :dry: :dry: :dry:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Na samsung telefonu (primjer E250) podešavanja -> podešavanja telefona -> taster za jačinu zvuka; onda promjeniti na "odbaci" i onda ispod prebaciti na "sa teksualnom porukom" i onda ispod izabrati poruku. to je to

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Andrijano, ti si imao program, ali ovo je i sistemski podržano kod V2.

I na UIQ 3 ima ova opcija.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I na 6630 i na N70 i E61 i N91 postoji opcija reject cll with sms i nikakav program za to nije potreban :wink: 8)
and justice for all...

Odgovori