E ovako pre neki dan zovem nekog coveka na 063 broj i on mi odbije poziv ali mi posle 10 sekundi stigne poruka od njega ,,cujemo se posle" posle mi on kaze da mu je to sin namestio da tel salje automatski tu poruku kad on odbije poziv!!!!
Zanima me da li neko zna kako se to podesava i da li to ima veze sa operaterom!!!
Unapred hvala
Ja na N73 imam kada zvoni telefon iznad desne crte opciju "Tisina" i kada to odaberem prestaje da zvoni i tu se pojavljuje "Posalji poruku". Onda tom broju salje "Izvinite, nazvacu vas kasnije"
Ima jedan Java program za to,ne mogu sad tacno da se setim kako se zove,koji sluzi tome!
Znaci kad odbijes nekom poziv,telefon automatski posalje poruku na taj br. kakvu god ti hoces!
Cini mi se da se zove "AutoMSG" al nisam siguran!
Nije do operatera!
S60v3 telefoni znam da imaju tu opciju, za druge ne znam. A takodje postoji gomila blacklist programa koji podrzavaju slicne fore. Definitivno NIJE do operatera.
miodrage, nisu samo S60v3 sa tom opcijom. Tu opciju imaju i N70 i 6680, 6630. A to se moze podesiti u podesavanju telefona i nema nikakve veze sa operaterom.
Bas takav program sam ja imao na mojoj n70,znaci kad te zove neko pojavi se njegova slika, mozes da se javis da odbije poziv ili da odbije poziv stim sto kad odbijes poziv na taj broj ko zove sautomatski stize poruka koju si ti vec upisao u programu,mislim program je bas super. Mozda se zove full screan caller n70 11,ali proveri
Na samsung telefonu (primjer E250) podešavanja -> podešavanja telefona -> taster za jačinu zvuka; onda promjeniti na "odbaci" i onda ispod prebaciti na "sa teksualnom porukom" i onda ispod izabrati poruku. to je to
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.