Vip lansirao sopstveni telefon

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mobilni operater Vip mobile prvi je operater u Srbiji koji je lansirao sopstveni brendirani telefon Vip 226. Radi se o stilizovanom i ultra tankom telefonu, koji je dostupan u okviru pripejd paketa.

Kao prvi operater koji je u Srbiju uveo uređaj Blackberry od Vodafona, Vip sada prvi predstavlja i sopstveni brendirani telefon: Vip 226 će biti u prodaji od utorka, 22. januara, za samo 2.999 dinara u okviru pripejd paketa.

Vip 226 je namenjen korisnicima koji žele moderan telefon od stila po povoljnoj ceni. Uređaj je ultra tanak, ima ekran sa 65K boja, i veoma je jednostavan za upotrebu. Telefon Vip 226 ide uz garanciju od čak 24 meseca, a napravljen u saradnji sa kompanijom Sagem, francuskim proizvođačem mobilnih telefona.

Vip 226 će biti dostupan u svim Vip centrima u Srbiji i kod odabranih Vip partnera.

Korisnici koji kupe pripejd SIM karticu ili aparat u okviru paketa u svakom trenutku mogu da razgovaraju po vrlo jednostavnoj pripejd flat tarifi prema svim nacionalnim mrežama, fiksnoj i mobilnoj, za samo 4.9 dinara po minutu (bez PDV-a). Cena SMS poruke je svega 1.9 dinara prema svim nacionalnim mrežama. Tarifa važi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?nav_id=281121
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Jedino sto nece moci da se dekodira ni slucajno , da bi se koristile i druge kartice u njemu :D Bar ja tako mislim .

Inace , hvala na informaciji Andrijano . Izgleda simpaticno .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo je neka mešavina onih sitnih nokija i simensa koji su se prodavali :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Jok bre. Sagem je stari Vodafone-tov partner (sećam se da je uoči fudbalskog prvenstva sveta u Nemačkoj izbacio onaj My***2 model u bojama Britanskih reprezentacija, čisto da ti nije žao ako gađaš sudiju telefonom) pa je logično da ovako nešto napravi i za Vip...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Telefon je grdan, Nikad ga ne bih kupio. Ovo je pokušaj da se napravi nešto slično nokiji 2630, ali neuspješam.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ovo je bash za pohvalu. Kakav takav ali ovo je telefon, znaci prica, sms i to je to. Cena nije bash popularna s obzirom da za 800-1000 din vise moze da se uzme neka Nokia koja radi na svim mrezama. Ajde ako neko isproba ovaj fon neka uradi mini opis, da bi znali o cemu se u stvari radi i vredi li ga kupovati.
5130+Koss the plug....

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

ajde beziii! NIKAD u zivotu!!! :angry: Nije uopshte dobar.

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Raloni, neznam ko si i zasto mislis da mozes da nameces svoje misljenje ovakvim komentarima bez ikakvih argumenata.jasno mi je da imas 14 godina i da ti je tvoj telefon najbolji na svetu,i vec tu vidim da se ne razumes mnogo,a ni neznas mnogo toga o marketinskim trikovima,pa onda i nisi kompetentan da sudis o nekim ovakvim stvarima.To sto se tebi dotican aparat ne svidja nije razlog za postovanje komentara tipa "ajde bezi" i "nikad u zivotu".

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Evo VIP je u Hr. takodjer pustio Vodafone telefone oznake 526, nesto napredniji model (ima kameru) ali po jefitinijoj cijeni (191kn=1910 din.)nego ovaj 226 u srpskom VIPu. Ne zelim nikome da vadim mast ali stvarno vas deru :-(

link: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=872413 ... phone=1402

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

imamo i mi 526 8)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

outsider_hr ma ovo kod nas za dzaba, naravno uz postpaid paket, ne znam kolko je ovako ako ce se samo telefon uzeti, sigurno je skuplji, veci standard i tako to :D , "7 miliona ljudi ima tu srecu da zivi u Srbiji, ostali nemaju tu srecu, ali imaju sve ostalo".
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

vazna je vrsta srece nije bitno gde zivis :roll: :lol: srbijica majka nasa sreca sto smo zivi ,a ovima ostalima sta vredi kad nemaju srbijicu :D

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

@Daddy Yankee
Ja sam mislio na prepaid, iskreno nisam ni gledao za postpaid (mislim da kod nas i ne nude u postpaidu).

Odgovori