Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro

Post od djuice »

Tarifni dodatak „Omiljeni broj“ namenjen je korisnicima koji mnogo razgovaraju sa jednom osobom. Ovaj tarifni dodatak vam omogućava da izaberete jednu osobu u okviru mreže sa kojom možete da pričate po zaista posebnoj ceni.

U promotivnom periodu, koji traje od 1. februara do 8. marta, uz aktivaciju dobijate besplatnu pretplatu za još jedan mesec.

Detaljnije: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3462
Poslednja izmena od djuice u Čet, 31. Jan 2008. 16:52, izmenjeno 3 puta ukupno.
djuice user permanently deactivated.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

kako je ovo glupo... :uhuh: kod mts-a je 120din i ima NEOGRANIČENO razgovora za 0din po minuti + 1.5din za uspostavljanje... ovo je bjedno....

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Lepo iznendjenje, lepo, ali nisu morali da naplacuju i uspostavu vezu, :angry: ipak ovo je lepa vest.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

qq
prvo su ga smanjili odn. ogranicili na 1000min ali ne lezi vraze nije ni to dovoljno da ljudi prestanu da koriste omiljeni broj kao "baby alarm"
pa su morali da preduzmu drasticnije korake
joj :lol: :lol: :lol:
izgleda da "mreza nema dovoljan kapacitet da podrzi agresivno koriscenje" sto bi rekao i sam djuice, ali on je tada govorio o mts
stvari su se malo obrnule ili su se mozda apetiti promenili
:lol: :lol: :lol:
Remember, remember
The 5th of November

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Jel i ovi sto su do sad imali dozvoljenu opciju omiljenog broja (jedno vreme,jel tako bese) spadaju pod promotivni period ili njima odmah u startu gori uslovi :D

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Strasno!!!!

Jos jednom telenor pokazuje svoje pravo lice... kada su oveli minut u mrezi 1 din jako sam se cudio kako su to upravo oni uveli posto je to do sada bila najbolja promocija po meni sto sam i pisao na postu na tu temu kada su uveli.

Ali sada je dosao i trenutak da pokazu svoje pravo lice.....

Ali bice ovo ako ne vec sledeceg meseca onda sigurno od 1. marta i kod mt:S-a copy paste

Ako sada ovo neiskoristi Vip mislim da im je ovo zadnji voz za spas da bi pridobio nove korisnike, jer ako sada a ovo je pravi trenutak da urade nesto, iskreno ja vec odkad je dosao vip na nase trziste sam ocekivao nesto fantasticcno.... mislim da je sada krajnje vreme da oni izvade keca iz rukava i urade nesto, posto su telenor no coment, a ni ovi iz mts-a nisu ludi...

Mislim da ako neko hoce da prica sa nekim ako se uzme u obzir da na prepaidu 1 min razgovora sa omiljenim brojem kosta 1,18 din , i da se placa i fiksna nadoknada od 116 din, mislim da je sada omiljeni broj izgubio smisao posto je povoljnije cak i da se koristi kod mt:s a frends and family posto je tamo minut razgovora sa 3 friends and family broja 2,36 din po minutu na cool tarifi a neplaca se fiksna nadoknada

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Laki024 napisao:Mislim da ako neko hoce da prica sa nekim ako se uzme u obzir da na prepaidu 1 min razgovora sa omiljenim brojem kosta 1,18 din , i da se placa i fiksna nadoknada od 116 din, mislim da je sada omiljeni broj izgubio smisao
Odlicno receno Laki . 8)

Umesto da su unapred mislili i ovakvo neko stanje prvo uveli , pa onda malo po malo uvodili da bude stanje kao sto je stari "omiljeni broj" kada se nista nije placalo u vezi "omiljenog" , oni idu unatraske i sve vishe i vishe stezu .

Znaci , odustajem od "omiljenog broja" kod Telenora definitivno i posto sada ionako uplacujem kredit vishe mts-u i zbog poruka a sada i njihovog "omiljenog" , Telenor ce dobiti od mene mozda kredit za "sms 200" i nista vishe . Ali i to cu da razmislim jer imam i treci broj na Tipi-ju gde su mi poruke 1,06 dinara .

Ako si to trazio i zeleo Telenore , onda si i dobio . Od mene manje love i to mnogo manje , a ja sam jedan .

8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Uh, kako mi je drago sto sam presao na MTS... Samo da i oni ne uvedu ovakve gluposti kakve ovi ne sposobni Norvezani uvode... Toliko su jadni da ne mogu da se izbore za svoje korisnike, pa moraju da potkradaju... Pod izgovorom da steknu profit :lol:
iPhone + CX300

djuice
Banned

Post od djuice »

@batancev: I da se vratimo na pricu da Telenor sa svojih 2.9 miliona korisnika koristi FR kodiranje voice saobracaja (sirina kanala od 13 kbit/s po korisniku), a mt:s sa 4 miliona HR kodiranje (sirina kanala od 5.6 kbit/s po korisniku) i da mreza uprkos tome (dupliranom kapacitetu kod HR kodiranja) u pojedinim slucajevima ipak "stucka" ? Cene usluga su priblizne, samo je raspolozivost mreznih kapaciteta kod Telenora po svakom korisniku veca i iz toga sam izvukao gore navedeno u tvom postu, kao moguc odgovor na komentare pojedinaca zbog cega je mt:s ogranicio uslugu 0 din/min na 1500 minuta.

Omiljeni broj sada mogu koristiti svi korisnici pre paida i mislim da je to ono sto je bitno, jer se samo ugradio u postojece povoljnosti svih dosadasnjih paketa (kod starih i dalje su tu tarifni dodaci Vecernji razgovori, Dodaj Internet i Dodaj SMS, a kod novih povoljnija cena usluga koje korisnik upotrebljava najvise odmah po aktivaciji broja), istina ne u onom obliku kakav je dosad bio, ali opet prihvatljivom.

Pozdrav. ;)

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

[quote="Laki024"]Strasno!!!!

Ali bice ovo ako ne vec sledeceg meseca onda sigurno od 1. marta i kod mt:S-a copy paste

Jedino ce nam izgleda Vip ostati kao nada........

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo je veoma loše ali veoma.ali ako se ljudi budu bunili verovatno će vratiti na staro.
:x :x :x :x :x :x :x :x
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

djuice, kako uvek znas da okrenes stvari u svoju korist, i uvek iz naslova ispadne nesto pozitivno, a ustvari katastrofa (kao ono zaokruzivanje na minut)... Stvarno ste.... (popuniti najgorim psovkama) :x

Nadam se da MTS nece ovo uvesti, ipak nisu reaovali ni na oranicenje omiljenog broja...
iPhone + CX300

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

djuice, ne znam na koga mislis ali za mene na primer nije prihvatljivo vishe . Sad treba da dam za , na primer 1000 minuta prema omiljenom 1180 dindzi . Plus za svaki poziv da platim po 1,77 dinara - u paketu moje vreme . Neka pozovem 200 puta taj omiljeni za mesec dana da bih napravio tih 1000 minuta , to mu dodje jos 354 dindzi .

Sve zajedno ispadne 1534 din + 116 aktivacija = 1650 din . :shock:

Znaci , jel to ta mala razlika izmedju prethodne kombinacije omiljenog kod Telenora gde je kostalo 150 din za pdv-om ? To meni nije vishe prihvatljivo , koliko god nekome zvucalo .

Priznaj druze , poskupljujete i to na veliko 8)
VeNoM napisao:ali ako se ljudi budu bunili verovatno će vratiti na staro.
Zemlja zove VeNoM-a . VeNoM-e spusti se .VeNoM-e spusti se . Osvesti se . Ovo je Srbija . Ovo je novo doba kad se ne misli vishe na dobrobit korisnika i njihove zelje . I tako je u celom svetu , ne samo kod nas .

;)

djuice
Banned

Post od djuice »

spyker: "
djuice, kako uvek znas da okrenes stvari u svoju korist, i uvek iz naslova ispadne nesto pozitivno..."

Pogresna procena. Ne okrecem stvari u svoju korist, ali je malo nezahvalno traziti od bilo koga (na svetu) da mi omoguci nesto povoljno zauvek, samo iz razloga jer ja to hocu i meni to odgovara. Nikada se ne trudim da neku vest ili novost gledam sa najnegativnijeg moguceg gledista, mada je to veoma rasprostranjeno, sto ne znaci da je ispravno, vec sam zahvalan sto su stvari takve kakve jesu, kad ne mogu biti bolje. Sad ce neko pitati zbog cega ne mogu biti bolje kada su vec bile, ali na to pitanje ne znam odgovor, mogu samo nagadjati.
I ne razumem "Stvarno ste........" Komuniciras samnom (posetiocem foruma) ne sa Telenorom, nemoj to gubiti iz vida, jer nema svrhu.

@vlada1970: Strpljenja... :roll:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

djuice napisao:@vlada1970: Strpljenja... :roll:
Sta li nam to spremate , bash me zanima ? Ovo je bilo vrlo provokativno ali me je zainteresovalo :oops:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da li mozete jos gore da ga namestite.... zasto jednostavno ne kazete: Usluga Omiljeni Broj se ukida i kraj... da nas ne nervirate ovako... mislim ovo je jadno. Razocarenje veliko :smutny:

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

znaci ja i ti, djuice se mozemo preganjati ovde po forumu do sudnjeg dana i opet se nece nista promeniti u cinjenici da je telenor ovim korakom na mala vrata "ukinuo" omiljeni broj
sorry
:uhuh:
Remember, remember
The 5th of November

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

racunica je prosta..... poklanjaj novembar i decembar,a onda ti ostaje celih 10 mesec za izivljavanje..... digni cene 50,100,200%.... posle ih u novembru smanji 20% i svi zadovoljni :D

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ali sto je najgora stvar... kada vidis naslov teme pomislis da je dobra vest... kad ono.... :wacko:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

To sam i ja pomislio mdenic85 prvo :lol: I zamalo da uhvatim telefon u brzini i javim devojci da sad mozemo na svim paketima da uplatimo omiljeni ako hocemo , kad ONO JA TAMO A TAMO MEDJUTIM :lol:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori